Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tahlil sonuçlarını haber ver bize. bizde prooxedda 1. kutumuzdayız daha. ve birşey daha sorucam keçiboynuzu pekmezinin lökositlere zararı var mı o da hareketi yükseltiyormuş

canım test sonucunu mutlaka yazarım
ilk 3 ayın testını vermıstım zaten-6 ayı da yazarım sonra 9 ayı da yazarım boylece fırma ıcınde buna bel baglayanlar ıcın de kesın tespıt kıvamında olucaz sanıyorum kı cnm =)
cnm pekmezı bılemıyorum tecrube ettıgım suyunu yanı kurunu kullanmak oldu*saracoglu bey bana karnabahar kuru yapın lokosıt varsa demıstı yapmadım -
bal yedırın kocanıza bal hııc baska seye gerek yok valla-bal-meyve sebze proxeed portakal suyu balık kuru fasulye mısss gıbı
beslenme lıstesını yayınlayacagım yarın canlarım benım

ınsallah bıtanem ya ınsallah beraber cıkarız feraha*aylar oldu hala yuzumuz gulmedı-aylar yıllar olmasın ınsallah bu sene ıkımızde gulelım-sımdı sana kıtlendım cnm ya,az kaldı transfereee rabbım senın yuzunu guldursunnn gobusleı tokusturalımm=)

bıtanesııı ben nerelerdennn cıktımm nerelerden cok sukur Allah a,bır de ustune neden hamıle kalamıyorum dıye aglayabılıyorum ya yuh bana.halbukı oyle buyuk odul kı bu rakamlar bıze ,sıfır morfolojıden cıktık %3 e,hareketlılık hep ıyıydı ama lokosıt zamanı maalesef su kecıboynuzu da tetıkledıgı ıcın sıfıra dusmustu.once tıp kardesım,onde ılım bılım sonra ot mot , o da bılınclı olursa.
hareketlılık tek sorun anladıgım kadarıyla o da olur, havuc boll boll,turpla lımonla lımonla yedır.
nescafe ılıskıden 1 saat once sert ıcır ınsalah deva olur kardescıgım,allah kucagını bos bırakmasın.hıc kımsenın ınsallah
gercı bugun yolda baktım cocuklara,afrıkadakılerı dusundum bız evlatsız onlar anasız,,bır yerde kavusmak lazım,ben gocmenım bızım oralarda kımın kac cocugu olursa olsun hep kımsesızlerı evlat edınır aıleler,nekdr guzel degıl mı,,ınsallah ben de ıstıyorum evladım da olsa koruyucu anne olmayı,bırgun..
analık cok derın bırsey,yalnız dogurmak , kendının olmak ıle alakalı degıl bu.
bır anne dunyayı degıstırebılır aslında..

Son düzenleme:

cok sagol tatlim, gobusleri tokusturcaz insallahhhhh....digger mesajindada ne guzel yazmisisn bende ciddi ciddi dusunucem koruyucu annelik isini..Allah cocouklari ana babasi , ana babalari cocuksuz birakmasin insallah diye dua ederim hep..bizlerinde yuzunu guldurusun insallahhh bu beklemelerin sona bahar olsunn ama ilk bahar:)

canım çok sağol bilgi verdiğin için yardımcı olduğun içinnn.. hepsini veriyorum hepsini. bu akşam salatayı yaptım tadı çok kotuydu yaawww:)) yedi ama kociş :)))

çok haklısın canım şu anneliği bir tatsak.. sen keçiboynuzu kürü uyguladıktn sonra hareket kaçtan kaça düştü? ve deş imdi kaç

çok haklısın canım şu anneliği bir tatsak.. sen keçiboynuzu kürü uyguladıktn sonra hareket kaçtan kaça düştü? ve deş imdi kaç

cnm keçiboynuzu öncesi ilk sayımız 29milyondu total-morf %2 hareket %72 , ben salak gibi cogaltsın diye tam 3 ay duzgunce kullandım..lökositler yapmış tavan,sayımız düştü 1,6milyona hareket sıfır morfoloji sıfır..
üstüne tam 6 aydır ugrasıyoruz daha ancak ve ancak ilk ölçümdeki duruma geri dönebildik inanabiliyo musun(sayı 27 mil-hareket %68-morf %3--bu 3aylık proxeed sonrası ilk ölçüm-guzel bir kahvaltı sonrası-tok verildi)..
geçen sene o lanet keçiboynuzu kürüne hiç bulaşmasam , ilim bilim peşinde 2 vitamın bir iki ay proxeed kullansam belki de şimdi evladımız kucagımızdaydı..saraçogluna da cok kızdım,yalan yanlış bilgi vermeyin diye..

kızlar özellikle eşinizde sivilceli bir yapı varsa , karaciger problemi , idrar yolu problemi atlatmışsa , yaglı bir cilt görüyosanız ki bu saçından bile belli olabilir bazen , illaki bir idrar testi ve spermiogramdan sonra yalnızca 1 ay deneyip tekrar tahlil yaptırıp , o kür sizde bir deformasyon yaptı mı yapmadı mı ona bakıp devam edin!

bu hepinize dost tavsiyemdir.. sonra benim gibi hıncınızı alamaz isyana girersiniz , halbuki ben Allah'ın verdigi aklı dogru kullanmadıgım için bu durumu çektim..ne tuhaf bunu ilk defa kendime itiraf edebiliyorum , evet yanlış bir tercih yapıp otla b.kla senelerimi harcadım..
her bitki de deva da var şifa da var , ama bakın kür demek ; canının cektiginden veya ayda yılda yediginden cok daha fazlasını sokmak demek vucuda.. yani kilo kilo keçiboynuzu aldım suyunu içirdim.. reaksiyon vermeyecekse bile verdi..günlük ihtiyac mı sanki de vermesin..
ondan diyorum yok sogan kuru yok havuc kürü yok macun.. gerek yok bunlara . çek besmeleni Allah'tan hayırlısını iste ve ilim çagında oldugundan aklını kullan git doktoruna,
uygula tedavini sonra da oldugu kadarına şükür , olmadıgı kadarına sabır..
:)

Son düzenleme:

Evet canım aslında çok haklısın. Bana da şunu içir bunu içir diyolar sırf proxeed kullanıyorum yan etki yapar diye içirmiyorum eşime. Biz keçi boynuzu tozu içiyoruz ama ben geçen sene içirmiştim eşime ve sonrasındaki testte sayı 8 milyonken 33 milyona çıktı. Hemde keçi boynuzu (o zamanlar kür halinde hazırlayıp veriyodum) kürünü 1.5 ay yapmıştık. Tabi sonra bıraktık ve eski sayımıza geri döndük. Eşimde lökosit olmadığından bizim doktorumuz kullanın dedi. Şimdi yaklaşık 2 aydır tozunu her sabah 1 kaşık içiyo eşim. Ama dediklerin çok doğru o yüzden her söylenilene inanmamak lazım. Doktor ne diyosa onu yapmalıyız. Çok korkuyorum nisan ayında yaptıracağımız testte inşallah bi aksilik yaşamayız. İlaçlar yan etki yapar da sıfırları görmeyiz inşallah.

merhabalar...
benim eşimde de hem sayı azlığı hem de hareketsizlik vardı.yaklaşık 1,5 ay önce dr a gittiğinde bu ilacı verdi.ilk kutuyu bitirip ikinci kutunun yarısındayken hamile olduğumu öğrendim daha dün.dr lar bile umutsuzdu,direkt tüp bebek dediler oysa ki...sperm sayısı 10 milyon yüzde 85 i de hareketsizdi.bu ilaçtan 4 ay önce sigarayı bıraktı eşim ve de havuç suyu kürünü uyguladık..yani sonuç olarak bu ilacın bizde işe yaradığını söyleyebilirim...

ay canım moralim çok bozuldu 15 gnü keçiboynuzu yaptım ya etki ettiyse.. :s birde proxeedi tok karna mı veriyorsun ben aç karna yemeklerden önce veriyorum öyle yazıyor arkasında :/

çok sevindim canım yaaa. benm eşimde 1. kutusunda 5 gün sonra ibitiyorr. havuç suyunu yapıyorum onadaa inşallah bizimde bebişimiz gelir

çok sevindim canım yaaa. benm eşimde 1. kutusunda 5 gün sonra ibitiyorr. havuç suyunu yapıyorum onadaa inşallah bizimde bebişimiz gelir

sağol canımm
allah sana da isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallahhamile kaldığım günden beri hep dua ediyorum;allahım isteyen,bu özlemi çeken herkesi evlat sahibi yapsın diye.çünkü bu hasreti çok iyi biliyorum..
inşallah sizde de işe yarar ve en kısa sürede bebeğiniz sizinle olur

Cnm cok tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..bizi. icin de boyle sonuclar umut oluyor elbette,ancak biz 5.aydayiz fakat sonuc alamadim maalesef..vermeyince vermiyor demek ki..cokk sevindim cokk,Allah tan saglikli bir gebelik,saglikli bir dogum dilerim sana..

ay canım moralim çok bozuldu 15 gnü keçiboynuzu yaptım ya etki ettiyse.. :s birde proxeedi tok karna mı veriyorsun ben aç karna yemeklerden önce veriyorum öyle yazıyor arkasında :/

Yok cnm benim okdrciktan birsey olacagini sanmiyorum bizim 3ayda yok etmis ve artik lokositler kitlelesmeye baslamisti..sifir morfoloji ile tup bebek sansim yokken simdi asilama bike yaptirabilirim sanki her an degisiyo her ay degisiyo bu meret fakat 72gunde bir vucut sifirdan uretiyo,bu nedenle stres yapma..Allah tan karsilastik cnm..3ay sonraki testte bu tip birseye rastlayacaginizi sanmiyorum ozellikle proxeed toparliyor hemen,bir de havuc ispanak nar muz portakal..stres yapma,bana doktor birak herseyi yesin icsin,sigarasina da karisma stres olmasin..bunlar %1 etkiler demisti. Ben hic karismadim..adamda ki hareketli cok cok yuksek bir oran ve sigaraya ragmen morf 3 e yukselebilmis cok sukr..
Canını sıkmamaya calis,yeterince uzuluyoruz zaten oyle degil mi..

Son düzenleme:

canım dediğin gibi iyk karşılaştık yoksa ben keçboynuzuna devam edicektim valla.. proxeed ı portakal suyuyla veriyorum ve dediğin salatayı yapıyorum bende

çok teşekkür ederim canımamiiinnnn.....umudunuzu kaybetmeyin lütfen.dr eşimle nerdeyse dalga geçmişti olmaz diye.ama oldu işte.allahım büyük,ol dedi mi oluyo.
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canımallahım sana ve isteyen herkese nasip etsin en yakın zamandadualarımdasınız

varioksel varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…