Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doktorumuz proxeed plusu verdi yani aslında eşimin değerleri çok kötü de değilmiş normal şekilde de kalabilir ama uzun yıllar alabilir dedi bu yüzden takviyeler kullanıyoruz. eşim yüzünü buruştura buruştura sabah akşam içiyor valla. Canım her zman daha kötüleri düşün inan moralin artıyor. bak ben de de basık rahim var bebeğin yerleşmesi için yer var diyorlar ama erken doğum veya düşük tehditi sürekli olacak aşılama yaptırcaz yaza tutmazsa eğer büyük bir ameliyat olcam ve bu ameliyat sonrası rahmim yapışabilir daha büyük sorunlar da olabilir. Allah büyük umut kesilmez. bizim kaderimiz böyleymiş elbet bunun da Allah katında vardır bir mükafatı biraz sabır gerekli bu durumda Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Haklisin canim.Allah seninde yatdimcin olsun.Ama merak etme rabbim ol deyince hicbir sorun olmaz Allah buyuk.Bende mart adetini bekliyorum belki rahim filmi cekilip asilama denerim kismet ama bilmiyorum.

evet sayı 12 kat hareketlilikte %40 dan %60 a çıktı biz 3 senedir 2 milyonu bile görmemiştik.. sayı hep 1 milyon ve altında olduğu için morfoloji incelenememişti 12milyona çıkınca morfolojiye bakıldı ancak oda %2 miş düşükmüş yani onun için
destekleyelim dediler Pregnyl Ampul ve tamoxifen diye bi ilaç verdiler (çok garip bişi ama prenyl çatlatma iğnesi tamoxifende meme kanseri olan kadınların kullandığı bi ilaç ) ama bunların sperm oluşumunu ve gelişimini düzelttiğinden bahsetti doktorumuz ...tabiki bunu biizm için söledi herkeste aynı şeyi yapıcak diyemem yanlış anlaşılma olmasın.....benim anlatmak istediğim proxedin faydasını bizde fazlasıyla gördük üstelik varikoseli var eşimin ameliyat bize fayda etmemişti çünkü tekrarladı varikoseli ama bu proxed sayesinde hiç değilse tüp bebek şanşımız arttı bunu anlamak bize pahalıya patladı ama napalımm kısmet yaşamamız gerekmiş diyoruz işte

Havuc ve turp rendele,yesil ispanak roka ve istersen marul karistir limonla ve ustune zytinyagi gezdir cnm,herrr aksam yiyecek bunu sekmeden herr aksam..bizi. hareketlilik %70 cok sukr..sifirdi bugunleri gorduk..

canm ben havuç suyuna başladım bgn 3. gnümüz ve senin bu dediklerini yapsam aynı anda bir zararı olmaz dmi? bide benm eşim cuma cumartesi günleri evde olmuyor 2 gün yemezse olur mu

cnm tam 9 gun gecikti ve 2 idrar testinde de silik pembe cıktı , kan verdim kanda negatif oldu , dün aslında çok üzgündüm..bu sabaha karşı da çok şiddetli agrılar geçirdim , ve öğlene dogru game over .. :) şuanda ruhum çekilmiş gibi , 9günlük gecikme çok tatsız bitti..ben bir süre eşim proxeed kullanıcak elbet ama , kenara cekilip hayatıma bakmaya karar verdim. artık zira okuyacak bir dua bulamıyorum veya yapacak başka birşey..2 ay 3 ay kafamı dinlendirip sonra tup bebek yaparım..evet degerler cok guzel belkide daha da yukselmiştir bile ama halen bebegime kavusamamak tum duygularımı törpülüyor..
bak ne güzel anlatıyor bu şarkı şu anki durumumu :)

"saçların mı ıslak , yoksa ıslak mı yaşamak dedim..
senin için rüzgarda hep yagmur mu var..?
gözlerin mi doldu yoksa
sıkıldın mı sorulardan..?
hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar..
rüyamda gururluydum , biliyordum diyordum..
inanmak lazımmış meger iskambil fallarına ..
uyandım , bakakaldım;
hayali bir parmagın bıraktıgı yazıya,
pencere camının bugusuna..
HOŞÇAKAL.."

çevirip çevirip dinleyip aglıyorum sabah beri.. tam bu durumu yaşadım bu ay ,
umut .. rüya .. inanç.. ve veda .. :))

Son düzenleme:
canm ben havuç suyuna başladım bgn 3. gnümüz ve senin bu dediklerini yapsam aynı anda bir zararı olmaz dmi? bide benm eşim cuma cumartesi günleri evde olmuyor 2 gün yemezse olur mu

canım aralıklı yedirebilirsin hiç birşey olmaz evel Allah ama bu salatayı mutlaka yedirmelisin , ayrıca tahlil yapmadan evvel ve de mümkünse ilişkiden evvel yapılacakları yazıyorum size..

tahlil öncesi ;

1gece önce erken uyku(23 gibi ki beyin 1 saate uyku haline giriyor)
somon füme olabilir cok yararlı veya mutlaka balık / yazdıgım salata yenecek.
sigara alkol tüketimi mümkğnse yok veya en azı..
nar -muz - ananas meyveleri yenilecek.
tahlil sabah soguk su ile duş yapılacak (ilişki öncesi de soguk su ile duş mutlaka öneriliyor)
güzel bir kahvaltı mutlaka yumurta yenilecek.
tahlilden 1 saat önce sert bir nescafe (ilişkiden önce de öneriliyor)
......
bu listeyi arkadaşımın eşine 1 haftalık özel beslenme programı ile beraber vermiştim :) tüp bebek tedavisindeler ve transfer toplamada 12milyon olan sperm 73 milyon çıktı :)) morfoloji de %5 , kahve de zaten ileri hareketi fırlatmıştı :))

eşime de uygulamıştım ve bildginiz gibi 0,8milyondan 27 milyon çıktı tahlil.
bu arada proxeedle 5. ayımız , mart sonu 6 olacak bir tahlil daha yaptırıp 3 ay daha yani totalde 9 ay proxeede şans verip tüp bebege gecis yapacagız insallah.. ortalama proxeed başarısı 6-8. aylarda
sevgiler canlar

Son düzenleme:
Nilnurcum ozel beslenme programini banada verebilirsin canim hic sakincasi yok :)
Canim hersey biryana uzulme lutfen maalesef ayni hisler yasaniyor benimde geciken adetlerim umitli bekleyislerim oldu ama maalesef bilmiyorum ne yasarsak yasayalim umit biryerde hep var.Ama sen o sarkiyi cevirip cevirip dinleyerek kendini uzuyorsun tamam cok neseli seyler gelmez gelmez icinden ama onuda dinleme canim lutfen.

nilnur arkadaşım hiç üzülme biliyorum bu hiç de kolay değil ama elimizden hiçbirşey gelmez. Üzülerek sadece kendimize zarar veriyoruz. Çok istediğimiz şeylerle imtihan oluyoruz ama istemekten asla vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Rabbim çok büyüktür. İnşallah tez zamanda sana da, bana da, isteyen herkese de bir evlat nasip eder de bu yaşadıklarımızı tamamen unuturuz.

İnşallah senin yaşadığın gibi artışları bende yaşarım. Bakalım nisan ayına az kaldı. Eğer olmazsa eylül gibi tüp bebek yaptıracağım. Rabbim o günlere bırakmadan inşallah normal olarak verir.

Eşim keçiboynuzunu sabah aç karnına 1 kaşık suyla beraber içiyo. Doktorumuz bu şekilde dedi. Ben hiç yemedim tatmadım bile yani ama toz halinde olunca damağına yapışıyo zaten eşim pinpiriklinin teki o yüzden de öğürüp duruyo. Allaha şükür proxeed plusı düzgün içebiliyo. Onu da suyla içiyodu ama son zamanlarda portakal suyu sıkıp onunla içiriyorum. Başka da bişey içirmiyorum ki yan etki yapar diye. Rabbim onu da beni de bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah.

yaaaaaaa gozlerim sulandi isyerinde aglicam simdi, bende cok severim o sarkiyi ve okurken siir gibi geldi ic burukluklarimizi, umitlerimizin yikilisini hayallerimize kavusamamamyi ozlemi ne guzel anlatiyor..canim hiz uzulme nolur, degerlerinizi cok duzeldi masallah, normal olmasa bile tup bebekle olur insallah cunku haturliyorum tup bebekte bile sans vermiyorlar diyordun bak nerden nerelere geldiniz buda buyuk bir basari..canim cok iyi dusunmussun azcik kafayi dagitmak baska seylere odaklanmak lazim ben 2 gundur FB girmiyorum inan daha rahatim belki sende bunu deneyebilirisn..baksana nerdeyse hamile kalacakmissin normal yolla bile, spermlerin duzeldigi cok belliben hala umutluyum sendenn canini sikma nolurrrrrrr

canım salatanın bütün malzemelerini aldım bugün başlıyorum. bide nescafe zararlı die biliorum normalde evde 1 kutu duruyor içilmemiş o zaman her gece yapayım ben ona nesccafeee:)) yumurtayıda hergün yapıyorum alkol sigarasıda yok allahım inşallah yükseltir inşallahhh

canım tahlil sonuçlarını haber ver bize. bizde prooxedda 1. kutumuzdayız daha. ve birşey daha sorucam keçiboynuzu pekmezinin lökositlere zararı var mı o da hareketi yükseltiyormuş

canım tahlil sonuçlarını haber ver bize. bizde prooxedda 1. kutumuzdayız daha. ve birşey daha sorucam keçiboynuzu pekmezinin lökositlere zararı var mı o da hareketi yükseltiyormuş

canim bnm esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olmadn once hic canli hucremiz yoktu ameliyat olduktn snra proxeed yazdi doktorumuz bir hafta once sperm tahlili verdi tawan yapmis durumda cok guzel bir ilac ayrica ilaci alirknde keci boynuzu kürü icirdim osmanli macunu yedirdim ucunun faydasi oldu tabi oncelikli Rabbim yardimcimiz oldu

canım çok sevindim ya biz lökosit olduğu için kaçiboynuzu kullanamıyoruz 15 gün kullandım öğrenince bıraktım yararlı değilmiş lökositi kiste çeviriyormuş. şimdi de 3 gündür havuçsuyunu deniyorum inşallah testlerimiz güzel çıkar bizimde tek sorun hareketlilik bakalım..

rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurur kulun kula duasi kabul olur bol bol dua edelim insallah Allahim yardimciniz olsun ne zamn amelyst oldu esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…