• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim Esim kullamdi sperm düşüklüğü vardi 14 milyondu sigarayi birakti 6 ay kullandik su anda ikizimiz olacak 1,5 aylik ultrasonda 2 ayri kese ve iki kalbi gözüktü bize yaradi umarim herkez çocuk sahibi olur çok istedik sonuç 6ay tavsiye ederim herkeze :)

cnm ne mutlu sana..inşallah saglıkla kucagına alırsın..bizim de 5. ayımız ama sigarayı bırakamadık maalesef..sayı guya yukseldi ama halen bir netice yok maalesef..cok canım sıkılıyor , bazen sabır göstermekte çokk zorlanıyorum.. :( hele de nedense bugunlerde.

cnm ne mutlu sana..inşallah saglıkla kucagına alırsın..bizim de 5. ayımız ama sigarayı bırakamadık maalesef..sayı guya yukseldi ama halen bir netice yok maalesef..cok canım sıkılıyor , bazen sabır göstermekte çokk zorlanıyorum.. :( hele de nedense bugunlerde.

Kesin biraksin allah sabir versin sana inşallah hayirli sonuçlar alirsiniz proxeed plus kullansin yükselir allah herkese nasip etsin dediğim gibi biz fayfasini gördük sizde ve herkesçe görsün insallah cnm

Benim Esim kullamdi sperm düşüklüğü vardi 14 milyondu sigarayi birakti 6 ay kullandik su anda ikizimiz olacak 1,5 aylik ultrasonda 2 ayri kese ve iki kalbi gözüktü bize yaradi umarim herkez çocuk sahibi olur çok istedik sonuç 6ay tavsiye ederim herkeze :)

Masallah size ne kadar guzel bir haber allah saglikla kucaginizada almayi nasip etsin insallah.Biz ucuncu aydayiz proxeedde sayi artti hareket dusuk ya insallah allah tum isteyenlere nasip etsin :)

Masallah size ne kadar guzel bir haber allah saglikla kucaginizada almayi nasip etsin insallah.Biz ucuncu aydayiz proxeedde sayi artti hareket dusuk ya insallah allah tum isteyenlere nasip etsin :)

valla canım tek proxeedle kalma sabahları birer tane supradyn all day ver akşamda evicap 400 ve zinco ver

valla canım tek proxeedle kalma sabahları birer tane supradyn all day ver akşamda evicap 400 ve zinco ver

Supradyn tam olarak ne sagliyor evicapla cinko aldim bu ay bide omega3 aldik umarim ise yarar ya bu haberleri duymak guzel asilama dusunuyordum belki azcik bekletim bu ay gecsin bari :)

Supradyn tam olarak ne sagliyor evicapla cinko aldim bu ay bide omega3 aldik umarim ise yarar ya bu haberleri duymak guzel asilama dusunuyordum belki azcik bekletim bu ay gecsin bari :)

supradyn de baya bi vitamin var ayrıca coenzim q10 var mutlaka kullan faydasını göreceksin

bu normal eczanelerde satılan yakılar varya onlardan 3 tane al yumurtlama doneminde bel cukuruna yapıştır abdest alırken çıkar banyodan sonra tekrar yapıştır ben bu ay oyle yaptım
hhaaa evet cnm bunu bikaç küşüden daha duymuştum zaten bende bel fıtığı var iyi gelir öbür aya yapayım inşallah...saol cnm...
dr.a gttinmi sen buarada keseyi gördünüzmü ?çok merak ettim seni...

Bitanem dr cok dogru sylemis en en en azindan bir sans olsun var cnm..bizim de nisan basi olacak proxeedle 6.ay bitmis olack boylece..halen bir mutlu gelisme yok ama insallah daha fzla uzamadan gelir..
Ah dan dan konusanlar,dunya boss kimsenin derdi yokmus gibi davrananlar..cok can yakiyo bilirim..kiyamam ben sana cnm benim..ben arkadasimin dogumuna gitmistim de eve cikartmistik yani,ziyaretinde bebisi getirdi al baklim milli teyze,hamile uzmani fln demisti..tum surecimi biliyo inanmamistim o guldu ,guya espiri ben dondum kladim..eve gelip kocama anlatip aglmaistim..incitmisti..vallahi artik yapilan dualardan da supheliyim ,Allah sana da versinler cokk bos geliyor,davranis bozuklugu var yani..bana dua et sonra da espri altinda laf sok incit..sadece ogrenmek icin merak et,merak et ki ben yokken kahve muhabbetiniz olsun vah vahlar.. :-)
Sen de kullan ilaclarini,senin sayin benden yuksek,innsallahh yakalarsin cnm benim..birlikte gecirelim bu 3aylık sureci insallah cnm..
ayyy ne düşüncesiz insanlar...... bi kaç gündür yine çok fena olaylar üst üste gelio benmde. dün mesela hiç planımda olmayan bi yere gttim ta taaaaa süpriz bide ne göreyim ev sahibini gelini yeni doğum yapmıştı bohçalar açıldı bebek için hazırlanan bütün kıyafetlere bakıldı tek tekk... mini mini elbiseler pembe pembe battaniyeler örgüler:(... okadar zo oturdumkii kalkıp gidemedim de öylece kaldım...bugünde fenalardayım yine bi yakın akrabamız hamileydi facebook a resim koymuş bebeğin cinsiyetini öğrenmiş erkekmiş ''it is a baby boy '' yazıyor leylek ağzında torba da... içim parçalandı.. yüreğim yandıı....
iyiki varsınız cnm... insan tanımadan birini nasıl sever.. valla seviyorum sizleri....inaşşallah cnm tek sperm yeter yeterki allah ol desin Rabbim nas,p etsin hepimize inşallahh....

hhaaa evet cnm bunu bikaç küşüden daha duymuştum zaten bende bel fıtığı var iyi gelir öbür aya yapayım inşallah...saol cnm...
dr.a gttinmi sen buarada keseyi gördünüzmü ?çok merak ettim seni....

yok cnm pazartesi gidecez inş. keseyi görmek için idrar testi yaptım yine baya koyulaştı eskisine göre yarın kan testi yapılacak artışı görmek için çooook tşk ettim inş. sağlıklıca devam eder insanın içinde illa bişey oluyoo

biz 6 aydır uğraşıyoz umutlarımız tükenmek üzereydi artık ben kan testi yaptırdım sonuç 4,96 çıktı var yada yok diyemiyoz eşimede soylemedim eşimde hastaneleri arayıp aşılama fiyatlarını öğreniyodu iki kez aşılama yapalım hemen tüpe geçelim dedi ben sıkıldım artık bu kadar ilaç kullanmaktan dedi rabbim verdi umudunu hiç kaybetme biz bu ay kaybetmiştik umudumuzu şükürler olsun oldu 6 aydır ağlıyorum tv de bebek filan cıkınca eşimin gözleri doluyodu benden saklıyodu ama farkediyodum inş. pazartesi kadım doğumda keseyi filan görürüz inan olmazsa bizim olmazdı %70 hareketsiz ileri hareket hiç yok yavaş hareket %10 morf: %20 gerisini sen düşü işte biraz kafaya takmamaya çalış ha bu arada biz bu ay eşimle anlaştık her ne olursa olsun moralimizi bozmayacaz hiç kavga etmeyecez diye anlaştık :) bu yakı olayınıda mutlaka dene
?
merhaba canım ya lökosit olduğu için keçi boynuzu kürü kullanılmıyor mu? benm eşimin testinde de 4 5 adet lökasit yazıyor ve ben bu kürü yapıyorum eşime 2 haftadır.. hareketlilkte sorun var biizm sdece:s

canım sonuçları aldınız mı ?? var mı bir gelişme , hangi pazartesi olacak test onu kaçırdım ben gerçi :) evet keçiboynuzu kürü için ben de yazmıştım lökositleri arttırdı hatta bizde kitleye dönüştürdü ve saraçoglu kullanmayın dedi bana ama çokkk geçti.. şimdi 1,5 yıl önceki rakamlarımıza geri döndük , yükseltmeye ugrasıyoruz..olan 1,5 yılıma ve onnca göz yasıma oldu , halen de sonuç alamadım cnm üstelik..bugunumuze de sükür ne diyeyim..

inanmıorum keçi boynuzu kürü kullandırıyordum eşime :S lökositleri de vardı :(( nolucak şimdi

canım şimdi burdan okudum ve eşimde 6 7 lökosit var. 2 haftadır keçiboynuzu kürü veriyorum eşime de :(( meğersem zararlıymışş ya.. ne yapıcam peki hareketliliği yükseltmek için?

Hareketlilik icin icine birkacdamla zeytinyagi damlatilmis havuc suyu oneriyorlar canim dene istersen cnm fayda goren var bende yapmaya calisiyorum ama test yaptirmafik daha uzulme hem daha etki etmemistir belki hem sizin cok degil herhalde tam bilmiyorum ama moralini bozma sen

Hareketlilik icin icine birkacdamla zeytinyagi damlatilmis havuc suyu oneriyorlar canim dene istersen cnm fayda goren var bende yapmaya calisiyorum ama test yaptirmafik daha uzulme hem daha etki etmemistir belki hem sizin cok degil herhalde tam bilmiyorum ama moralini bozma sen

of of canım başımdan aşağı kaynar sular döküldü okuyunca. hareketlilik için havuç suyuna mı başlayayım :/ keçiboynuzunu bırakayım o zaman hemen dglmi?

of of canım başımdan aşağı kaynar sular döküldü okuyunca. hareketlilik için havuç suyuna mı başlayayım :/ keçiboynuzunu bırakayım o zaman hemen dglmi?

Yorum yapmam dogru olmaz ama havuc suyu yapacaksan zaten keciboynuzu yapma beraber olmaz diyorlar canim ben yanlis yonlerdirmek istemem ne birak diyebilirim nede birakma deniyoruz bizde birseyleri bakalim ya nasip ....

Back