Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
of of canım başımdan aşağı kaynar sular döküldü okuyunca. hareketlilik için havuç suyuna mı başlayayım :/ keçiboynuzunu bırakayım o zaman hemen dglmi?
Havuc ve turp rendele,yesil ispanak roka ve istersen marul karistir limonla ve ustune zytinyagi gezdir cnm,herrr aksam yiyecek bunu sekmeden herr aksam..bizi. hareketlilik %70 cok sukr..sifirdi bugunleri gorduk..

Havuc ve turp rendele,yesil ispanak roka ve istersen marul karistir limonla ve ustune zytinyagi gezdir cnm,herrr aksam yiyecek bunu sekmeden herr aksam..bizi. hareketlilik %70 cok sukr..sifirdi bugunleri gorduk..

ya gerçekten mi canım bırakıyorum hemen. peki pekmezi de bırakıyım mı? bunları salata olarak mı yapıcam ona?

cnm çok tşkler valla devam ediyorduk ya.. gerçi toplam 15 gün içmemiştir ama daha yeni bir etkisi olmaz dmi? havuç suyunuda duydum ben her gece 1 ay boyunca yapın diyor saraçoğlu. sen bunu ne kadar sürede yaptırdın da 0dan 70e çıktı çok sevindim ya.. bebek varmı?

ızlar acilll yardımlarınızı bekliyorum eşim bir aydoır kullanıyor daha teste gitmedi ne kadar sürede işe yarıyor bu ilaç eşimin sayısı az ama hareketlilikiyi

ızlar acilll yardımlarınızı bekliyorum eşim bir aydoır kullanıyor daha teste gitmedi ne kadar sürede işe yarıyor bu ilaç eşimin sayısı az ama hareketlilikiyi

Mossty benim eşimde başlayalı tam 65 gün oldu bugün. Şimdilik hala kullanıyo. Bi faydası olup olmadığını bilemiyoruz tabi. Nisan ayının başında eşim test yaptıracak. Doktorumuz öyle dedi. Ama spermlerin 75 günde yani 2.5 ayda yenilendiğini biliyorum. Anlayacağın en az 3 ay geçmesi lazım. Ve proxeed plus tarzı ilaçlar en az 6 ay kullanılmalı deniliyor. 3 ayda etkisini gösteriyor ama tam sonuca en az 6 ayda varılıyor. Sende devam et bakalım. Eşinin nesi var? Allah sana da bizim gibi olanlara da, bu yolda emek harcayanlara da yardım etsin.

meraba kızlar yazmadan geçemedim sorunuzu görünce benim eşimde 3 yıl önce sol taraf varikoselden ameliyat olmuştu ama sperm sayısını hiç bi zaman artmadı 1 milyon civarıydı hep ilk tüp bebek denemizde başarısız oldu doktor değiştirdik ve bu seferde sağ tarafda 2 derece varikosel olduğunu öğrendik doktor sonuç değişmez sperm artmayabilir vakit kaybetmeyelim dedi benim yaşımdan dolayı...proxed plus verdi eşime 2 ayda sperm sayısı 12 milyona çıktı inanamadık canlıkta %60 a çıktı yumurta toplama günü öğrendik bunu doktor bile bu kadar artabileceğine inanamadı ....tabi benim yumurtalarımda zayıftı eşiminde morfolojisi düşükmüş bu seferde bunu öğrendik ikinci denememde buyüzden olumsuz du ...

DEMEK İSTEDİĞİM ŞU Kİ EŞİM VARİKOSEL OLMASINA RAĞMEN PROXED SAYESİNDE SAYISI VE CANLILIĞI ARTTI TABİKİ HERKESTE AYNI ETKIYI YAPACAK DİYE BİŞİ YOK BUNU DEMEK İSTEMİYORUM AMA DENEMEK DE FAYDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM....şimdi eşim proxed e devam ediyor bide morfolojisi için yanında ilaç ve iğne de verdiler destek için allah sonumuzu hayr etsin .....sevgiler

Son düzenleme:
benim eşimde iki aydır kullanıyor tabi onun yanında çakşır suyu macunu mübarek ginseng de kullanıyoruz. 4 ayı tamamlasın test yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı inşallah

Nilnurcum nasilsin canim? hareketliliginiz cvok guzel masallah yakinlardami test yaptirdiniz? morfoloji ve sayi nasil? umarim hersey yolundadir guzel haberini 4 gozle bekliyorum:) ..ben hala transferimi bekliyorum tatlim..27 mart bu defa sonuna kadar gidebilirimde transferim ertelenmez insallah..

Canimmmm bitanem cik iyiyim cnm ve guzelll hbrlerini heyecanla bekliyorummmmm...tam 1ay var ve neolur stres yapma yavas yavas sonuca varicaz insallah..hareketlilik ve sayi cok guzel artti maasallah, su an regl tarihim de gecti beklemedeyiz..bu ay heyecanli bir ay yani cnm bizim icin,ozelden yazarim bakalim pazartesi dr randevumuz var,olumlu olur sonuc insallahh..tumm kalbimle senin icin dua ediyorum bitanemm ve herkess icin isteyenn...
Neolur hbrsiz birakma beni bu defa basaracaksinnn hep yanindayimm cnmm

inanmiyorummm belkide hamilesin ozaman reglin gecti ve olmadiysann hadi insalalhhhhhh, guzel haberlerini bekliyorum canimcim yenicez bu illeti hep beraberr, yaz lutfen ne oldu ne bitti..degrelerinize kocaman bi ..evet benimde az kaldi canim mart ayi hepimize ugur getirsin insallahhhh bende hepimiz icin dua ediyorum , guzel haberlerle gelmeni dilerim cani gonuldennn

o?
yeliz sayı çok güzel artmış. 12 kat artmış bu gerçekten çok güzel. Bizim hem sayı hem morfoloji hemde hareketlilik de sıkıntı var hepsi düşük. Dedim ya 66 gün oldu bugünde. Allah yardımcımız olsun inşallah düzelmiştir. Bu kadar emek boşa gitmez. Eşim proxeed yanında keçi boynuzu tozu içiyo her sabah 1 kaşık. Öğüre öğüre içiyo bakalım. Morfolojinin düzelmesi için ilaç var mı acaba? Hani eşime iğne falan verdi diyosun ya ne kullanıy

ahh canım ahh bizde öğüre öğüre neler neler içip yiyoruz keçiboynuzu nur nimet onların yanında inşallah sonuç alırız

Canim merhaba.
Umarim rabbim emeklerinizin karsiligini versin.Esin keciboynuzu tozunu nasil iciyor?bala pekmeze yada sute karistirmiyormusunuz?aslindacok kotu degildi tadmistim bende ama herkesin damak tadi farkli alternatif birseye karistirmayi dene istersen sende.Allah kolaylikversin herkese.

siz neler içiyorsunuz?

siz neler içiyorsunuz?

Merhaba;
Esimde proxeed kullaniyor.Solgarin omega3,zinco.evicap aliyor.keciboynuzu tozunu bide caksiri bala karistirdim arada onlardanda yiyor ama cok duzenli degil.Birde keciboynuzu pekmezi arada iciyor maalesef cok duzenli degil.Mart ayinda adet olunca da test yaptircaz umarim duzelme vardir.

inşallah vardır ne kadardı sayısı? biz aralık ayında öğrendik öğrendiğimiz günün akşamı hemen proxeed plus aldık ve aktara gittik bir poşet ürün aldık ikimiz için ( çakşır çayı, ginseng, macunu mübarek, keçiboynuzu pekmezi, tarçınlı ballı macunlar, hayıtlı civanperçemli polenli macun vs vs ) eşim sabah erkenden kalkar çayını macununu dakikası dakikasına içer yer. 24 milyon sperm sayısı ama hızı, hareketliliği düşük onun için kullanıyoruz. ben de de basık rahim var inşallah herkes güzel güzel sonuçlarını alırrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Himm Allah yardim etsin.Doktor hareketlilik icin birsey vermedimi ayrica biz caksir disinda aktardan birsey almadik k.boynuzu tozunuda bir tanidiktan aldik.Caksirin cayini esim icemedi ya kotu tadi.bizimde sayi iyi sayilir ama ileri hareket 5 ti en son yani cok dusuk bilmiyorum umarim ise yarar ya hayirlisi bazen cok yorgun ve umitsiz hissediyorum ama allah buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…