cnm sen hamilesin.
tebrik ederimm. ayyy nasıl sevindim anlatamam.
kaçırmışım ben gözden seni... sayı nasıldı sizin? varikosel varmıydı? anlattysan hatırlamıorum kusura bakma kafam yerinde değil hiç...
slm kızlar ben ancak gelebildim,
öğretmenler olanlar bilirler dönem başı toplantı üstüne toplantı... kaç gündür fırsat bulamadım birde cenazemiz vardı bir akrabamız vefat etti.. ancak geldim .hemen gelişmeleri anlatayım:
eşimde elle muayenede çok az varikosel var etkilememştr sayıyı demişşti dr. ama sperm testi yapınca etkilediğini gördük. hemen ameliyat demişti bende ilaç diyince proxceed vermişti. 2 kutu kullandık 1 ayın sonunda test yaptrdık. sonuç aynı aşağı yukarı.
ilk test:
ml. de 12.milyon 800 bin ( toplamda 1 ml. zaten çok az çıkıo ama eşim orda stresten az çıkıo evde daha çok çıkıo içine boşalırken diyo
)
a+b : % 25
yerinde hareketli : % 10
hareketsiz : % 65
ve tahmin ettiğim gibi yedipirp içirdiğim hiç bişey fayde etmemiş sonuç neredeyse aynı. en azından düşmemiş ona şükrettim.
ikinci test: sayı 11.milyon 200bin.
hareketler aynı
(morfoloji bakılmamış. öteki teste isteyecez dr.a hatrlattım ekranla ilgili bi tuş eksiklğinden dolayı)
ultrason da varikosel ve reflü çıkmadı. dr. bir ilaç önerdi. yeni çıkmış. bi çok prof. önerio dedi. proxceed gibi multivitamin ama tablet 180 tablet var içinde 3 ay kullanacak ila 396 milyon. 3 aylığı yani toplam 396 . proxceed den daha ucuza gelio .
içeriğine baktım proxceed den farklı olarak içinde l-arginin ve l-carnitin var bol miktarde. diğer c b e vitaminleri çinko vs. zaten var.
3 ay bu ilacı içecek 3 ay sonunda yükselmezse sonuç ameliyat olacak.
aslında bana kalsa hhemen ameliyat derdim. ama dr. eşimle ve benle ayrı ayrı görüştü. eşimi çok umutlandırmış. bu sayıdan daha düşükle bile hamile kalanlar oldu demiş. bence bi 3 ay daha bekleyin demiş. bende çok üstüne gitmedim tmm dedim. ama sayının yükseleceğine hiç umudum yok
bugünlerde yine psikolojim çok kötü...
inanırmısınız cenaze evnde bile ölüm dışında konuşulan tek konu bebek
bi kaç kişi vardı yakın akrabalardan hamile... seninki kaç ay benmki şöle aman şu oldu bu oldu....içim bayıldı.
konuşma aralarında bana dönüp ara ara Allah sana da versin dediler acıyan gözlerle bakarak
eve gelip bağıra bağıra ağladım. Allah ım isyan etmiyorum . hiç bir zman ümidimi kesmedim kesmiyorumda ama tahammülüm kalmadı hiç... o kadar çok dua ediyorum ki herkese ve kendime inanıyorumki olacak allah ın izniyle ama anlatamıyorum bunu kendime...
bizi bizden başkası anlamaz..
iyiki sizler varsınız. buraya içimi döküyorum en azından...
benden bu kadar... ara ara gelirim inşallah hamilleler çoğalır topiğimizde.
. Allah a emanet olun...