- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
- Konu Sahibi _duygu_adem
Faydasini gorelim de butceyi dusunmuyorum. Bogazimdan keserim yine alirim ilaci :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Biz kullandik sonuclardan memnunuz artik cocugumuz oldu. Extra bir kutumuz var uygun fiyata verebiliriz.Arkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Merhaba hayırlı olsun ,eğer mümkünse kullanmadan önceki sayınızı hızınızı yazarmısınız? Bizimki oldukça düşükte kıyaslamak istedimArkadaslar meraba bu konuyu ben acmistim. Esim 3 ay proxeed kullandi ve ben sonunda hamile kaldim cok sukur. Gercekten ise yarayan bi ilac. Kesinlikle kullanilmasini tavsiye ederimm.
Merhaba hayırlı olsun ,eğer mümkünse kullanmadan önceki sayınızı hızınızı yazarmısınız? Bizimki oldukça düşükte kıyaslamak istedim
Tekrar hayırlı olsun darısı isteyen herkese bizimde ml de 3 milyon daha önümüzde baya yol var sanırım Allah yardımcımız olsunSayisi ml de 11 milyondu. Hareket %20. Morfoloji sorunu yoktu. 3 ay kullandi. Ilacin yaninda keciboynuzu ozu ve zeytinyaginda bekletilmis incir tuketti esim. 3 ay sonra test yaptiracagimiz hafta hamile oldugumu ogrendim. Yaptirmadik. Suan kac bilmiyorum
Tekrar hayırlı olsun darısı isteyen herkese bizimde ml de 3 milyon daha önümüzde baya yol var sanırım Allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşım bizim morfoloji 0. Nasıl düzeltirim bilmiyorum 3 ay proxeed plus kullandık ama ne morfoloji ne de diğer değerlerin hiçbiri düzelmedi. Sizin ki Harika artmış. Tüp bebekte olsa hamilesiniz sanırım allah sağlıkla size nasip etsin bebeğinizi.Kızlar merhaba proxeed plus kullanımından sonraki sonuçlarımız böyle çıkmış. Morfoloji 3 ten 15 e ileri hızlı 7 den 32 ye yükselmiş.
Evet canim seni biliyorum morfilo sayi hiz topiginden. Sisli memorialdeki doktor bana ne dedi biliyor musun? Bu ilaclardan mucize beklemeyin bu ilaclar daha cok spermlerin dnasina etki eder. Onu ortadan kaldirir dedi. Ki bizim son testimizde hizimiz yine dusmustu morfoloji yine 1 e inmisti duzenli kullanmamiza ragmen.Merhaba arkadaşım bizim morfoloji 0. Nasıl düzeltirim bilmiyorum 3 ay proxeed plus kullandık ama ne morfoloji ne de diğer değerlerin hiçbiri düzelmedi. Sizin ki Harika artmış. Tüp bebekte olsa hamilesiniz sanırım allah sağlıkla size nasip etsin bebeğinizi.
Allah allah 15den yine mi 1e düşmüş. Canım gerçekten sıkılmaya başladı artık. Ben şuan sadece varikosel ameliyatına güveniyorum birazda olsa düzelme yapar diye.Evet canim seni biliyorum morfilo sayi hiz topiginden. Sisli memorialdeki doktor bana ne dedi biliyor musun? Bu ilaclardan mucize beklemeyin bu ilaclar daha cok spermlerin dnasina etki eder. Onu ortadan kaldirir dedi. Ki bizim son testimizde hizimiz yine dusmustu morfoloji yine 1 e inmisti duzenli kullanmamiza ragmen.
evet canım malesef zaten o sonuçları görünce vakit kaybetmeden tüpe geçmek istedik. Nerdeyse 1 yıla yakındır eşim ilaç içti. Korktum onu da yormaktan artık. Yaşımızda 30 a gelince beklemek istemedik. İnşallah sorunsuz bir şekilde gelişir bebeğim. Çok korkuyorum o değerler öyleyken düşük falan olursa diyeAllah allah 15den yine mi 1e düşmüş. Canım gerçekten sıkılmaya başladı artık. Ben şuan sadece varikosel ameliyatına güveniyorum birazda olsa düzelme yapar diye.
Merhaba , kaç ay sonra etkisini gördünüz bizde bir ay oldu başlayalı proxeed plus a umarım bir faydasını görürüz :) sizin de bebegınız sağlıkla gelsinInsallah canim :) keciboynuzu kuru yaptim 1 kere icti tadindan dolayi birakti. Cok dil doktum ama iciremedim bi daha :)
Merhaba , kaç ay sonra etkisini gördünüz bizde bir ay oldu başlayalı proxeed plus a umarım bir faydasını görürüz :) sizin de bebegınız sağlıkla gelsin
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ne güzel bir duygudur :)Cok tesekkur ederim insallah. Allahim isteyen herkese nasip etsin. 3 ay kullandi esim. Ilac bittikten 15 gun sonrada hamile oldugumu ogrendim :)
Merhaba. Biz kullandik sonuclardan memnunuz artik cocugumuz oldu. Extra bir kutumuz var uygun fiyata verebiliriz.
Canım merhaba bende 6.aya kadar son kullanma tarihli yaklaşık 3 4 paket ilaç var eğer istersn ücretsiz gönderebilirim.Merhaba kalan kutu duruyor mu acaba hala ?