- Konu Sahibi _duygu_adem
Kuzum bana gönderme ihtimalin olur muCanım merhaba bende 6.aya kadar son kullanma tarihli yaklaşık 3 4 paket ilaç var eğer istersn ücretsiz gönderebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bana gönderme ihtimalin olur muCanım merhaba bende 6.aya kadar son kullanma tarihli yaklaşık 3 4 paket ilaç var eğer istersn ücretsiz gönderebilirim.
Canm lutfen.bana.gondermsn alah rizasi.icin 1 kutuCanım merhaba bende 6.aya kadar son kullanma tarihli yaklaşık 3 4 paket ilaç var eğer istersn ücretsiz gönderebilirim.
Lutfen birii yardimci olsun bize![]()
Evet valla ne kadar pahalıilaç satmak yasak, dün bende zamlı fiyattan aldım içme oturdu.
Canım merhaba sanırım eşinde morfoloji problemi varken hamile kalmışsın benim eşimin %1 Sen neler yaptın acaba bilgi verir misin rica etsemO zaman ilacı kullanmaya devam et canım mutlaka etki eder. İlaç zaten sayı ve hıza iyi geliyor. Keçiboynuzu kürü yap zeytinyağıdna incir falan yedir. İnşallah yakın zamanda olur :)
Sifa olur insallah biz de 6 kutu kullanmistik.Arkadaşlar proxeed kullananlar ilaç gercekten pahalı bir öneri olarak söyluyorum ilaç olarak degılde vıtamin olaram geçtiği için internettende satışı var araştırıp guvenılır buldugunuz sıtelerden daha uyguna bulabılırsınız dıye dusunuyorum ama tabıkı ıyıce arastırın ilacı eşimde kullanıyor onerı oldun dıye soylemek ıstedım
Saolun inş sizin degerleriniz de nasıl bir artıs oldu acaba kactan kaca yukseldı olumlu seyler duymaya ıhtıyac duyuyor ınsanSifa olur insallah biz de 6 kutu kullanmistik.
Hareket 0 di sonra 30 lara cikti ama.dna hasari vardi o sonra teshis edildi .Hasar dusunce duzeldi her seySaolun inş sizin degerleriniz de nasıl bir artıs oldu acaba kactan kaca yukseldı olumlu seyler duymaya ıhtıyac duyuyor ınsan
Ne mutlu maşallah peki sayı olarak sorun varmıydı artış oldu mu bizde mayısta tekrar test yaptıracagız ne kadar işe yaradıgınj gorecegız ıns guzel sonuclar alırız sayı ve hız sorunumuz var dna hasarına baktırmadıkHareket 0 di sonra 30 lara cikti ama.dna hasari vardi o sonra teshis edildi .Hasar dusunce duzeldi her sey
Sayida sorun yoktu .Dna testi yaptirin bence varsa duzelmesi gerekiyor ayri ayri vakit harcamayinNe mutlu maşallah peki sayı olarak sorun varmıydı artış oldu mu bizde mayısta tekrar test yaptıracagız ne kadar işe yaradıgınj gorecegız ıns guzel sonuclar alırız sayı ve hız sorunumuz var dna hasarına baktırmadık
Evet haklısın baktırmak gerekiyor Zor seyler allah hepımızın yardımcısı olsun ben bir yandanda tup bebek konusu hakkında arastırma yapmaya basladım eger gerek kalırsa hazırlıklı olayım dıye umarı. Gerek kalmazSayida sorun yoktu .Dna testi yaptirin bence varsa duzelmesi gerekiyor ayri ayri vakit harcamayin
Gözünüz aydın hamilesiniz tebrik ederim ve bir umut daha :)Arkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Veee bi hamilelik daha neler görüyorum böyle tebrik ederimCanım ayrıntılı yazmamışsın biz 4 5 aydır kullanıyoruz bi sonuç elde edemedik ama bizim morfoloji sorunumuz da var malesef