Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Faydasini gorelim de butceyi dusunmuyorum. Bogazimdan keserim yine alirim ilaci :)

Arkadaslar esim varikosel ameliyati olduktan sonra dr bize 6 aylik proxeed plus kullanmamizi soyledi..12 kutu almistik.7.kutuda hamile kaldim fakat kalp atislarini duyamadik maalesef.simdi antioksidan tedavisine basladik.farkli ilaclar kullaniyoruz..elimde yaklasik 5 kutu var.ihtiyaci olana uygun bi fiyattan vermeyi dusunuyorum .ilginenler ozelden yazabilir.

Arkadaşlar eşimden kalan 6 tane proxsed plus var ihtiyaci olana ücretsiz vericem dua edin yeterli özelden mesaj atabilirsiniz

Arkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Merhaba. Biz kullandik sonuclardan memnunuz artik cocugumuz oldu. Extra bir kutumuz var uygun fiyata verebiliriz.

Merhaba, biz de 4 ay kullandik bu ilaci. Esimin urologu tavsiye etmisti. Ilk sayimda esimin sperm sayisi 5 milyonken bir bucuk ay sonraki sayiminda 24 milyon iki bucuk ay sonra da 22 milyon gorduk. Fakat olay sayida degil de aslinda hareketteymis.

Ilk sperm sayiminda sperm hareketliligi (a+b) %9 civariyken ikinci ve ucuncu sperm sayiminda bu rakam sirasiyla (a+b) %5 ve %3 oldu. Dolayisiyla ilac, zeytin yaginda incir kuru, Q10 enzimler, e vitaminleri, keci boynuzlari, sogan kurleri felan bizde hiicbiiir ise yaramadi. Mumkunse bu parayi biriktirip bence dogrudan tup bebege gecis yapin, hem vakit kaybedip yumurtanizin kalitesi dusmesin hem cebinizdeki paradan olmayin.

Ben de esim ilaca ilk basladiginda proxeed hakkinda deli gibi arastirma yapiyordum. Dort ay kullansin da spermler kendini toplar diyordum ama her adet gunumde yaptigim idrar testleri negatifi gosterince ustune bir de psikolojim altust oldu. Artik yildim, yiprandim.

Yakin zamanda tup bebege baslayacagiz. Hafta ici doktor ile gorusmem var.
Allah kimseye bu durumu yasatmasin. Esinin psikolojisi ayri, senin stresin ayri, giden para, umutlar ayri.

Sinaniyoruz demek istiyorum ama cocuk sahibi olmak icin bile paranin olmasi gerektigi gercegi acaip sinirlerimi bozuyor. Bizim az cok paramiz var da olamayanlar ne yapacak be. Kallessin dunya!

Hanımlar ilaç satışı yasaktır.
Lütfen yönetimin tüm üyelere gönderdiği şu bilgilendirme mesajını okuyunuz:

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Arkadaslar meraba bu konuyu ben acmistim. Esim 3 ay proxeed kullandi ve ben sonunda hamile kaldim cok sukur. Gercekten ise yarayan bi ilac. Kesinlikle kullanilmasini tavsiye ederimm.
Merhaba hayırlı olsun ,eğer mümkünse kullanmadan önceki sayınızı hızınızı yazarmısınız? Bizimki oldukça düşükte kıyaslamak istedim

Merhaba hayırlı olsun ,eğer mümkünse kullanmadan önceki sayınızı hızınızı yazarmısınız? Bizimki oldukça düşükte kıyaslamak istedim

Sayisi ml de 11 milyondu. Hareket %20. Morfoloji sorunu yoktu. 3 ay kullandi. Ilacin yaninda keciboynuzu ozu ve zeytinyaginda bekletilmis incir tuketti esim. 3 ay sonra test yaptiracagimiz hafta hamile oldugumu ogrendim. Yaptirmadik. Suan kac bilmiyorum

Sayisi ml de 11 milyondu. Hareket %20. Morfoloji sorunu yoktu. 3 ay kullandi. Ilacin yaninda keciboynuzu ozu ve zeytinyaginda bekletilmis incir tuketti esim. 3 ay sonra test yaptiracagimiz hafta hamile oldugumu ogrendim. Yaptirmadik. Suan kac bilmiyorum
Tekrar hayırlı olsun darısı isteyen herkese bizimde ml de 3 milyon daha önümüzde baya yol var sanırım Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba proxeed plus kullanımından sonraki sonuçlarımız böyle çıkmış. Morfoloji 3 ten 15 e ileri hızlı 7 den 32 ye yükselmiş.
Merhaba arkadaşım bizim morfoloji 0. Nasıl düzeltirim bilmiyorum 3 ay proxeed plus kullandık ama ne morfoloji ne de diğer değerlerin hiçbiri düzelmedi. Sizin ki Harika artmış. Tüp bebekte olsa hamilesiniz sanırım allah sağlıkla size nasip etsin bebeğinizi.

Merhaba arkadaşım bizim morfoloji 0. Nasıl düzeltirim bilmiyorum 3 ay proxeed plus kullandık ama ne morfoloji ne de diğer değerlerin hiçbiri düzelmedi. Sizin ki Harika artmış. Tüp bebekte olsa hamilesiniz sanırım allah sağlıkla size nasip etsin bebeğinizi.
Evet canim seni biliyorum morfilo sayi hiz topiginden. Sisli memorialdeki doktor bana ne dedi biliyor musun? Bu ilaclardan mucize beklemeyin bu ilaclar daha cok spermlerin dnasina etki eder. Onu ortadan kaldirir dedi. Ki bizim son testimizde hizimiz yine dusmustu morfoloji yine 1 e inmisti duzenli kullanmamiza ragmen.

Evet canim seni biliyorum morfilo sayi hiz topiginden. Sisli memorialdeki doktor bana ne dedi biliyor musun? Bu ilaclardan mucize beklemeyin bu ilaclar daha cok spermlerin dnasina etki eder. Onu ortadan kaldirir dedi. Ki bizim son testimizde hizimiz yine dusmustu morfoloji yine 1 e inmisti duzenli kullanmamiza ragmen.
Allah allah 15den yine mi 1e düşmüş. Canım gerçekten sıkılmaya başladı artık. Ben şuan sadece varikosel ameliyatına güveniyorum birazda olsa düzelme yapar diye.

Allah allah 15den yine mi 1e düşmüş. Canım gerçekten sıkılmaya başladı artık. Ben şuan sadece varikosel ameliyatına güveniyorum birazda olsa düzelme yapar diye.
evet canım malesef zaten o sonuçları görünce vakit kaybetmeden tüpe geçmek istedik. Nerdeyse 1 yıla yakındır eşim ilaç içti. Korktum onu da yormaktan artık. Yaşımızda 30 a gelince beklemek istemedik. İnşallah sorunsuz bir şekilde gelişir bebeğim. Çok korkuyorum o değerler öyleyken düşük falan olursa diye :(

Merhaba , kaç ay sonra etkisini gördünüz bizde bir ay oldu başlayalı proxeed plus a umarım bir faydasını görürüz :) sizin de bebegınız sağlıkla gelsin

Cok tesekkur ederim insallah. Allahim isteyen herkese nasip etsin. 3 ay kullandi esim. Ilac bittikten 15 gun sonrada hamile oldugumu ogrendim :)

Back
X