Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

_duygu_adem

Mucizem Beni Buldu ❤ Şükür Yaradana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
158
89
98
Arkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar

Canım ayrıntılı yazmamışsın biz 4 5 aydır kullanıyoruz bi sonuç elde edemedik ama bizim morfoloji sorunumuz da var malesef

O zaman ilacı kullanmaya devam et canım mutlaka etki eder. İlaç zaten sayı ve hıza iyi geliyor. Keçiboynuzu kürü yap zeytinyağıdna incir falan yedir. İnşallah yakın zamanda olur :)

Insallah canim :) keciboynuzu kuru yaptim 1 kere icti tadindan dolayi birakti. Cok dil doktum ama iciremedim bi daha :)

Biz emodex kullandık sayı yerle bir oldu hemen proxeed e geri döndük eşim e iyi gelen tek ilaç bu 2 3 adetten 6 milyona kadar çıkardı inşallah yine çıkar

Emodexin yanında başla bi ilaç kullanmısmıydınız?

Bize emodex 'ın yanında teatrio da verdi doktor ikisi pahalı olduğu için emodex le devam ettik başka bişey kullanmadık . Bünye den bünye ye farklılık vardır elbet ama bir an önce test verin ben çok pişmanım inşallah siz güzel sonuç alın

Canim mecbur kullancaksin bizim de aylik sadece ilac takviye vitamin masrafımız 500 tl yapacak bisey yok.Esim 6 ay kullandi.proxeed sayi ve hiza faydasi oldu

Canim mecbur kullancaksin bizim de aylik sadece ilac takviye vitamin masrafımız 500 tl yapacak bisey yok.Esim 6 ay kullandi.proxeed sayi ve hiza faydasi oldu

Ne guzel. Esimdede sayi ve hiz problemi var. Insallah ise yarar. Dedigin gibi mecbur kullanicaz işe yarasada yaramasada. Insallah faydasini goruruz. Ilacin yaninda baska bisey kullandimi esin. Takviye olarak

Biz emodex kullandık sayı yerle bir oldu hemen proxeed e geri döndük eşim e iyi gelen tek ilaç bu 2 3 adetten 6 milyona kadar çıkardı inşallah yine çıkar

Emodexi bende duydum ama proxeede karar verdik. Iyikide almamisiz o zaman

Ne guzel. Esimdede sayi ve hiz problemi var. Insallah ise yarar. Dedigin gibi mecbur kullanicaz işe yarasada yaramasada. Insallah faydasini goruruz. Ilacin yaninda baska bisey kullandimi esin. Takviye olarak
Evet keciboynuzu kürü zeytinyağında incir ceviz .Sabirli olmak lazim 6 ayda boyle oldu bizim

Evet keciboynuzu kürü zeytinyağında incir ceviz .Sabirli olmak lazim 6 ayda boyle oldu bizim

Dogru soyluyosun canim sabretmek lazim. Bir iki ayda pes ediyoruz hemen. Ben esime iciremiyorum keciboynuzu kurunu. Cok dil doktum ama icmedi tadindan dolayi. Mecburen sadece özünü yediriyorum.

Dogru soyluyosun canim sabretmek lazim. Bir iki ayda pes ediyoruz hemen. Ben esime iciremiyorum keciboynuzu kurunu. Cok dil doktum ama icmedi tadindan dolayi. Mecburen sadece özünü yediriyorum.
Zeytinyaginda incir her sabah cok etkili

Bize emodex 'ın yanında teatrio da verdi doktor ikisi pahalı olduğu için emodex le devam ettik başka bişey kullanmadık . Bünye den bünye ye farklılık vardır elbet ama bir an önce test verin ben çok pişmanım inşallah siz güzel sonuç alın
Bu hafta sonu vericez inşallah iyi gelir

Sayi haraketli 890 bin yani sayi arttirmak istedik ama olmadi istanbulda hastane bakiyorum ama hic fikrim yok

Back
X