teşekkürler, size de geçmiş olsun, kapsüllenme falan mı oldu 2. amleiyatı olcaksınız? ya da özelse cevaplamaya da bilirsiniz.
Doktorun bana verdiği taktığı proteze dair stickerların kodunu yazdım internete ve bana ne takmış tam olarak gördüm. Natrella ) allergan) 310 gr- yuvarlak moderate 12cm çapında protezler. Protez çapları 9.5 den başlayıp 16-17 lere kadar çıkıyormuş. Bilemiyorum belki bir 10- yada 11 takılsa daha uygun olurdu benim için, çünkü dediğim gibi göğüs kafesim dar ve zayıfım.
Ben de acaba high profilmi dedim en başta ama koddan görmüş oldum.
Sizler böyle konuşunca çok umutlanıyorum küçülecek diye gerçekten, biraz olsun içimdeki sıkıntı gitti. Umarım bir aya ve soraki diğer ayrlarda daha da oturur, üstteki taş gibi dolgunluk iner ve yumuşar.
Foto ekliycem de fırsat bulamadım bir türlü. Akşama ekleyebilirim.
Taşırmamış, güzel gibiydi kesi, ama yine de çok ayrıntılı bakamadım- çünkü önden bakınca kendim pek göremiyorum, aynadan baktım işte.
Senin albümüne baktım az önce, maşallah çok güzel olmuş, bedenin taşımış göğüslerini, ben sadece kendimde görmeye alışkın değilim sanırım büyük göğüs, herkesin normal kendimin ki anormal geliyor.
slm,
bende 9.12.13 meme büyütme ameliyati oldum. bana 505 cc high profil yuvarlak takildi. benim dokum vardi ama üst lobum bostu 3 cocuktan sonra....ayni zamanda memeucundan kücük bir diklestirme yapildi bende. ilk günler tas gibi ve bicimsiz duruyorlardi, bunlar nasil yumusayacaklar diye endise ediyordum. am hem Dr´um hem burdaki arkadaslar olsun degisecek diye sabir lazim dediler, 8 hafta gectikten sonra yumsamislardi yani elimle SIKIABILIYORDUM. yarin tam 11 Hafta olacak ve zaman zaman keske daha mi büyük olsalardi diye kafamdan geciyor :)).
Aslinda kücülme degil, sadece ödemler gidiyor.
En iyisi gelecek 4 hafta hic acip aynaya bakma. 3 haftadan sonra sen degisimi gör. Gün gelecek benim gibi, keske daha büyük olsalardi diyeceksin. Bu sözümü unutma!!!
alışık olmadığımızdan ve zayıf olduğumuzdan yadırgıyo olabilirsin, zaman ver alışmaya çalış, hemen olmuyor zamanla şekilleniyorlar ödem dolu şu an onlar gidecek, özellikle de adet oldukça atacaksın onları, aspirin ağrı kesici içme kanı sulandırıyo kanama yapabilir, şu an sabretmekten başka yapacak bişeyin yok kafanı başka şeylerle meşgul et, insan sürekli internette göğüs şekillerine boyutlarına bakıyor kararsızlaşıyor :) ilerleyen zamanlarda fikirlerin değişir umarım
teşekkürler, size de geçmiş olsun, kapsüllenme falan mı oldu 2. amleiyatı olcaksınız? ya da özelse cevaplamaya da bilirsiniz.
Doktorun bana verdiği taktığı proteze dair stickerların kodunu yazdım internete ve bana ne takmış tam olarak gördüm. Natrella ) allergan) 310 gr- yuvarlak moderate 12cm çapında protezler. Protez çapları 9.5 den başlayıp 16-17 lere kadar çıkıyormuş. Bilemiyorum belki bir 10- yada 11 takılsa daha uygun olurdu benim için, çünkü dediğim gibi göğüs kafesim dar ve zayıfım.
Sizler böyle konuşunca çok umutlanıyorum küçülecek diye gerçekten, biraz olsun içimdeki sıkıntı gitti. Umarım bir aya ve soraki diğer ayrlarda daha da oturur, üstteki taş gibi dolgunluk iner ve yumuşar.
protez bilgilerine baktım şimdi. yüksekliği de 4 cm protezlerin. sanırım seni protez taban genişliği rahatsız ediyor.
505cc high profil miiiiiiii, aman allahım, şimdiye kadar burda takanlardan duyduğum en büyük boyut bu sanırım :) sen de böyle diyorsan,küçüleceğine dair, artık çok umutlanmış oluyorum :)
Yumuşamasını ben de çok istiyorum, bu kalip ve taş gibi hali gitse artık yavaştan
Fotoğraf falan ekledin mi hiç?
505cc high profil miiiiiiii, aman allahım, şimdiye kadar burda takanlardan duyduğum en büyük boyut bu sanırım :) sen de böyle diyorsan,küçüleceğine dair, artık çok umutlanmış oluyorum :)
Yumuşamasını ben de çok istiyorum, bu kalip ve taş gibi hali gitse artık yavaştan
Fotoğraf falan ekledin mi hiç?
50 cc çok fark etmez mi acaba, damla doğal duruyor ama alt dolgunluğu 300 cc de daha büyük, , daha ufak göğüsler daha genç gösteriyo diye düşünüyorum, evlenip çocuk doğurduktan sonra deforme olunca değiştirme fikri aklıma yattı, tekrardan o acıları yaşamak istemiyorum, dün üzerine yatarak uyudum ilk başta plates topunun üstündeymişim hissi vardı sonra alıştım, ailem çok kızdı yeter vücudunla oynama artık dediler, daha tatile gidip bikini bile giyemedim tadını çıkaramadım, benimki biraz psikolojik mi bilemiyorum, şu an ki erkek arkadaşım, eski kız arkadaşının ki gibi küçük göğüs sevdiği için büyük bunlar ben küçük seviyorum dedi ondan etkilendim, belki evleneceğim insan beğenirDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
evet yazmayı unuttum 4cm miş yükseklik. beni rahatsız eden taban genişliği ve gereksiz dekoltesi. Şişlik inince protez oturup aşağı inince belki dekolte kısmı tolere olacaktır ama taban genişliği için yapcak bişe yok.
Bende rippling (dalgalanma) problemi oldu onun için tekrar ameliyat olcam şuanki protezlerimin taban genişliği 12,5 cm benimde.. Senin boyun kilon kaçtı eğer minyonsan taban genişliğinden rahatsız oluyor olabilirsin ama dediğim gibi çok değişecek biraz sabır..
Var ama yeni yok. 2 haftalik resimler var. yakinda yenileri koyarim. benim boyum 1,65 kg 68 yani citipiti degilim bedenime tam olmus. birde dokum oldugu icin toparlanmasi icin zaten en az 400 lazim demisti Dr. bende alabilecegi en büyük olsun demistim. yani sütyen olarak simdi 75 D/E oluyor. ama inan abarti birsey gibi görünmüyor. herkes 505 cc duyunca bombastik birsey saniyor. bombastik degil ama dolu dolu....
söz konusu taban genişliği ise o biraz zor maalesef. moral bozmak gibi olmasın ama bu böyle..
Evet taban genisliginden kaynakli bi sorun varsa dedigin gibi... Bende projeksiyondaki sisligi azaldikca memnuniyeti artar diye dusunuyorum
Var ama yeni yok. 2 haftalik resimler var. yakinda yenileri koyarim. benim boyum 1,65 kg 68 yani citipiti degilim bedenime tam olmus. birde dokum oldugu icin toparlanmasi icin zaten en az 400 lazim demisti Dr. bende alabilecegi en büyük olsun demistim. yani sütyen olarak simdi 75 D/E oluyor. ama inan abarti birsey gibi görünmüyor. herkes 505 cc duyunca bombastik birsey saniyor. bombastik degil ama dolu dolu....
Bende rippling (dalgalanma) problemi oldu onun için tekrar ameliyat olcam şuanki protezlerimin taban genişliği 12,5 cm benimde.. Senin boyun kilon kaçtı eğer minyonsan taban genişliğinden rahatsız oluyor olabilirsin ama dediğim gibi çok değişecek biraz sabır..
dediğin gibi, göğüs kafesi dar olana 12 cm çaplı protez çok gibi. tekniğe göre de değişir tabi. kas altında meme arası fazla yakınlaştırılamadığı için taşma fazla olmuş olabilir. olur da ikinci ameliyata gerçekten ihtiyaç duyarsan bir kaç ay sonra, seçimini iyi yap ki, bir daha üzülme. iyi haberlerini bekliyoruz.
Sendeki bu pozitif enerji ile eminim mutlu olacağın,sorunuz sonuçlar alırsın canımBende beni rahatsız eden bazı durumlar ile karşılaştım,belki gereksizdi kimine göre ameliyatlarım ama kendimi iyi hissetmem gerekti sonuçta Şİmdi rahatım,mutluyum
Protezini ikinci üçüncü operasyonlardan sonra çıkartan arkadaşlarım var.İnan bana çok rahatlar ve mutlular..Bazen bazı durumları yaşayıp görmek gerekiyor belkide akıllanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?