Protezimi değiştirmek istiyorum :(

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
Ameliyat olalı 1 yılı geçti bu ameliyatı olduğuma pişman değilim ama doktorumu dinlemediğim için pişmanım protezlerim 300 çok büyük değil fakat benim vücut yapıma göre ağır oldu, baskı yaptığını hissediyorum, 250 cc lik protezlerle değştirmek istiyorum bunun için ücret anestezi hepsini baştan mı yaşayacağım şu an damla var çıkarınca yuvarlak mı takılır, 300 cc için açılan ceplerin küçülmesi gerekir mi böyle bir süreç yaşayan varsa bilgi verebilir mi, doktorumla henüz görüşmedim

çok mu agırlık yapıo ki
300 çok büyük degil aslında
3oo den büyük yaptıranlar var
bende daha yaptırmadım
düşünüyorum bakalım doktor ne diycek
275 normal gibi

300 büyük bir protez değil evet ama benim omuzlarım dar ve göğüs kafesim çok geniş değil doktorum 265 demişti ben de ısrarla 300 dedim hatta 325 diyodum sırıtır güzel durmaz gel beni dinle 265 yapalım dedi ama ben ameliyat masasında bile 300 olsun size güveniyorum dedim, sanki çok biliyomuşum gibi bu işleri niye karışırımki cerrahın işine, o da beni kırmadı 300 koymuş, aslında arkadaşlarım çok güzel bu büyüklük iyi diyolar ama ben kendimi büyük memeli hissediyorum aybaşı zamanlarımda 10 gün önceden başlıyo ağrıyıp şişmeye ben bunları taşımakta zorlanıyorum keşke keşke 250-265 razı olsaydım, yeniden o acıları yaşamak ve daha kredi taksitleri bitmedi

kilon boyun falan nasıl ki ? bendede 300 var ama küçük bile geliyor gözüme.kii ağırlık konusunda hiç hissetmiyorum varlığını...

kilon boyun falan nasıl ki ? bendede 300 var ama küçük bile geliyor gözüme.kii ağırlık konusunda hiç hissetmiyorum varlığını...

boyum 1.60 kilom 48 di minyon yapılıyım, büyük göğüs sevmiyorum heves edilecek bir şey de değilmiş, sizin boy kilo kaç acaba kas altı mı olmuştunuz.

boyum 1.60 kilom 48 di minyon yapılıyım, büyük göğüs sevmiyorum heves edilecek bir şey de değilmiş, sizin boy kilo kaç acaba kas altı mı olmuştunuz.

evet kasaltı benimde.boy 1,72 kilo 58.resimlere bakabilirsin gerçi daha çok yeni 1 ay bile olmadı.senin resmine baktım.çoook süper gözüküyor.tabi dış görünüşün yanında rahatlıkta önemli.seni rahatsız ediyorsa bir şey diyemem.ama şunuda söyliyimki seninki çok doğal ve güzel gözüküyor

Sizin ölçülerinize göre çok uygun bu cc resimlerinizde de orantılı duruyor, şekli zamanla oturdu yumuşadılar çok ödemliydi daha da büyüktü fakat ağrıyolar koluma kaslarıma vuruyo ağrısı kolay değil kasın altında büyük bişey taşımak

Son düzenleme:

tabikii canm önce sağlık sonra görüntü ama maaşallah çok beğendim.inşalah bizimkilerde bu görünüme ulaşır

tabikii canm önce sağlık sonra görüntü ama maaşallah çok beğendim.inşalah bizimkilerde bu görünüme ulaşır

teşekkür ederim sizinkiler daha güzel olacaklar boyutunu küçük diye düşünmeyin sakın güle güle kullanın.

protezde kapsül olusuuı olsaydı ameliyat ücretsiz biliyom ama sen değiştirmek istiyorsun doktoruna sor istiyorsan ama sanki para verilecekmiş gibi duruyo

protezde kapsül olusuuı olsaydı ameliyat ücretsiz biliyom ama sen değiştirmek istiyorsun doktoruna sor istiyorsan ama sanki para verilecekmiş gibi duruyo

kapsül olduğunu varsayıp ücretsiz yapsa hemen olurum, acaba protezi çıkarınca hafiflik hissedecek miyim merak ediyorum

Canım şuan zaten 300 cc lik damla model olarak derin kasın genişlemiş durumda daha kucuk takarsa sarkma vs bir sorunun olcakmı acaba olabilir bence bi doktoruna sor istersen bunu mutlaka. Ben senin fotograflarına baktım cok hos duruyor şöyle yüzünü filan almadan boydan bir çeker misin çok mu buyuk bi bakalım sende istersen bizim görüşlerimizi almak bilemem ama :)
Ağırlık yapıyor demişsin rahatsız ediyormus eger maddi imkanın varsa ve seni günlük işlerde veya pskolojik olark rahatsızlık veriyorsa küçüğünü koydur öncelikle kendini iyi hissetmen önemli tabiki.

kapsül olusumunda ameliyat ucretsizmi bilmiordum bunu kapsul olusumu nasil oluyor peki kapsul olusdugunda silikon cikartilior sonra tekrar bir ameliyat olup yeni silikon takilior bu ucretsizmi olyor gercekden bilmiorum bu konuda bilgi verin ...

sahiiiii kapsüll olusumunda noguluyorr yaaa kapsul olustugu için ameliyat oluyorsun silikon cikiorr eeee sonraaa nogluyor kisi öyle kaliormu hersey bosami gidior yaniii birde kapsul olusdugunda silikonlar cikicak dediginde o ameliyata ucretmi alior almio dielim kisi nogluyor tekrar eskisi gibimi kalior tekrar goguslerine silikon koydurtmak istediginde nogluor ben meraaak eddim

Canım kusura bakma nogluyor kalior vs kelimelerin güldürdü beni:) kapsül oluşumunda protezin etrafını kaplayan zar kalınlaşıyor prostezi sıkıştırıyor şeklini bozuyor ağrı yapıyor o zaman çıkartılıp yenisinin takılması gerekiyor daha önceki kas üstü ise bu sefer kas altına takılıyor ve yanılmıyorsam önceki damla ise bu sefer yuvarlak takılıyor ama ücret alınıyor mu bilmiyorum.

anladim cnm sagol bilgilendirme için cnm

dediğiniz şekilde resim çekerim, damla protez alt tarafa doğru ağırlığını verdiğinden alta doğru hantallık hissediyorum aşağı çekiyor kendini, ayrıca göğüs ucu halkası da genişledi o da ayrı rahatsız ediyor, önceden ortası çok ayrıktı bu sefer yakınlaştı ama yine de koltuk altıma doğru çekiyor kendini o zaman orta çizgisi bozuluyor, ailem zaten cok kızmıştı değiştiricem dersem daha çok kızarlar, lokal anestezi ile 15 dk çıkarılıyor diye okudum ama yine kol hareketlerinde kısıtlama olur mu doktoruma sormam lazım ben sana demiştim dicek

canım bu tarz bir düşüncen olması açıkcası beni üzdü.. ben henüz yeniyim tabiki 1 ayım yeni doldu ve inşallah bi pişmanlık yaşamam..fotoğrafına baktım ve hiçde öyle büyük görünmüyor...sanki damla protez olduğu için hafif sarkıp sana fazla ağırlık veriyor olabilir ...bende 350 cc var ve öncesinde 300 ccnin üzerine çıkmam diye düşünürken doktorum 350 cc uygun gördü hatta 375 olsaymış bile diyorum..ameliyat öncesinde mutlaka protezleri görmüşsündür ben özellikle elime alıp boyut ve ağırlıklarına bakmıştım 260-300 arası inan çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum..bence iyi düşün zamanında çok acı çektin..tekrar çekmeye değermi? ben senin yerinde olsam sanırım bekarsın evlenip çocuk sahibi olana kadar beklerim..oluşacak deformeler sonrasında tekrar düşünürüm...sadece bir tavsiye..iyi düşün..hakkında hayırlısı olsun

ağrılarının sebebi proteze bağlı olmayabilir. göğüs kasların kuvvetliyse ve kas altı yöntemlerinden biri uygulandıysa ağrın olabilir.
protezlere de sadece cc oranı olarak bakmamalısın. 300 cc'lik fakat tabanı daha dar bir protez kullanılabilir pekala göğüs kafesi dar olan hastalara.iyi bir doktor bunu da hesaba katar.
revizyon ameliyatları hastayı yıpratıyor. dilerim ikinci ameliyat sonucun iyi olur.

protez değişikliği istersen genel anestezi şart ama. protezlerden tamamen vazgeçeceksen lokal anestezi uygulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…