sahiiiii kapsüll olusumunda noguluyorr yaaa kapsul olustugu için ameliyat oluyorsun silikon cikiorr eeee sonraaa nogluyor kisi öyle kaliormu hersey bosami gidior yaniii birde kapsul olusdugunda silikonlar cikicak dediginde o ameliyata ucretmi alior almio dielim kisi nogluyor tekrar eskisi gibimi kalior tekrar goguslerine silikon koydurtmak istediginde nogluor ben meraaak eddim
dediğiniz şekilde resim çekerim, damla protez alt tarafa doğru ağırlığını verdiğinden alta doğru hantallık hissediyorum aşağı çekiyor kendini, ayrıca göğüs ucu halkası da genişledi o da ayrı rahatsız ediyor, önceden ortası çok ayrıktı bu sefer yakınlaştı ama yine de koltuk altıma doğru çekiyor kendini o zaman orta çizgisi bozuluyor, ailem zaten cok kızmıştı değiştiricem dersem daha çok kızarlar, lokal anestezi ile 15 dk çıkarılıyor diye okudum ama yine kol hareketlerinde kısıtlama olur mu doktoruma sormam lazım ben sana demiştim dicek
Ameliyat olalı 1 yılı geçti bu ameliyatı olduğuma pişman değilim ama doktorumu dinlemediğim için pişmanım protezlerim 300 çok büyük değil fakat benim vücut yapıma göre ağır oldu, baskı yaptığını hissediyorum, 250 cc lik protezlerle değştirmek istiyorum bunun için ücret anestezi hepsini baştan mı yaşayacağım şu an damla var çıkarınca yuvarlak mı takılır, 300 cc için açılan ceplerin küçülmesi gerekir mi böyle bir süreç yaşayan varsa bilgi verebilir mi, doktorumla henüz görüşmedim
canım ben ücretsiz diye biliyordum doktorum da bana öle demişti hastaneden çıkarken bir sorun olursa 2.ameliyat ücretsiz demiştiinş o sorun olmazzz
canim tamam 2ci ameliyatin ucretsiz oldugunu anladim ama 2ci silikon için ucret aliorlarmi onu merak eddim ??
kız ücretsz dioz yaa şurada sabahtandırevet ücretsiz yani.. hastane parası ücretlde olabilir bilmiyom
kız ücretsz dioz yaa şurada sabahtandırevet ücretsiz yani.. hastane parası ücretlde olabilir bilmiyom
Ameliyat olalı 1 yılı geçti bu ameliyatı olduğuma pişman değilim ama doktorumu dinlemediğim için pişmanım protezlerim 300 çok büyük değil fakat benim vücut yapıma göre ağır oldu, baskı yaptığını hissediyorum, 250 cc lik protezlerle değştirmek istiyorum bunun için ücret anestezi hepsini baştan mı yaşayacağım şu an damla var çıkarınca yuvarlak mı takılır, 300 cc için açılan ceplerin küçülmesi gerekir mi böyle bir süreç yaşayan varsa bilgi verebilir mi, doktorumla henüz görüşmedim
Herhangi bi komplikasyon olduğu zaman garantisi oluyor ve protezden ücret alınmıyor.. kapsül oluşumu gibi bişi olmadıkça protezi ücretsiz değiştirmiyolar, en azndan benim başıma gelen bu
bende kapsül oluşmuştu, eğer 2.ameliyatımı da ilk doktoruma yaptırcak olsaydım benden sadece yeni protezlerin ücretini alıcaktı, hastane masraflarını vs kendi karşılicaktı, ama ben ona ameliyat olmadım :)
Canım kusura bakma nogluyor kalior vs kelimelerin güldürdü beni:) kapsül oluşumunda protezin etrafını kaplayan zar kalınlaşıyor prostezi sıkıştırıyor şeklini bozuyor ağrı yapıyor o zaman çıkartılıp yenisinin takılması gerekiyor daha önceki kas üstü ise bu sefer kas altına takılıyor ve yanılmıyorsam önceki damla ise bu sefer yuvarlak takılıyor ama ücret alınıyor mu bilmiyorum.
50 cc çok fark etmez mi acaba, damla doğal duruyor ama alt dolgunluğu 300 cc de daha büyük, , daha ufak göğüsler daha genç gösteriyo diye düşünüyorum, evlenip çocuk doğurduktan sonra deforme olunca değiştirme fikri aklıma yattı, tekrardan o acıları yaşamak istemiyorum, dün üzerine yatarak uyudum ilk başta plates topunun üstündeymişim hissi vardı sonra alıştım, ailem çok kızdı yeter vücudunla oynama artık dediler, daha tatile gidip bikini bile giyemedim tadını çıkaramadım, benimki biraz psikolojik mi bilemiyorum, şu an ki erkek arkadaşım, eski kız arkadaşının ki gibi küçük göğüs sevdiği için büyük bunlar ben küçük seviyorum dedi ondan etkilendim, belki evleneceğim insan beğenirDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
50 cc Demek 50Gr demek biliyorsun.. Bu kadar fark için ameliyat omanı bende önermem..Ayrıca gögüslerin bence hiçte rahatsızlık verecek bir boyutta değildi,yaşadığın bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak bu düşüncede oldugunu sanıyorum bende..50 cc çok fark etmez mi acaba, damla doğal duruyor ama alt dolgunluğu 300 cc de daha büyük, , daha ufak göğüsler daha genç gösteriyo diye düşünüyorum, evlenip çocuk doğurduktan sonra deforme olunca değiştirme fikri aklıma yattı, tekrardan o acıları yaşamak istemiyorum, dün üzerine yatarak uyudum ilk başta plates topunun üstündeymişim hissi vardı sonra alıştım, ailem çok kızdı yeter vücudunla oynama artık dediler, daha tatile gidip bikini bile giyemedim tadını çıkaramadım, benimki biraz psikolojik mi bilemiyorum, şu an ki erkek arkadaşım, eski kız arkadaşının ki gibi küçük göğüs sevdiği için büyük bunlar ben küçük seviyorum dedi ondan etkilendim, belki evleneceğim insan beğenirDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
50 cc Demek 50Gr demek biliyorsun.. Bu kadar fark için ameliyat omanı bende önermem..Ayrıca gögüslerin bence hiçte rahatsızlık verecek bir boyutta değildi,yaşadığın bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak bu düşüncede oldugunu sanıyorum bende..
Bu psikoloji ile verdiğin karar sonucundada asla mutlu olamazsın söyliyim.Sakın ameliyat olma.. Henüz bekarsın,daha evlenip hamile kalacaksın,doğum yapıp emzireceksin.O zaman duruma göre gögsünü daha iyi toparlatıp şekil vermek için ameliyat olursun kesinlikleArtık yüzüstü yatabilmen ve bunu rahatlıkla yapabilmen gerek..Lütfen gögüslerine nazik davranma artık.onları elledikçe,yüzüstü yattıkça hem şekillleri daha doğallaşacak hemde kıvamları daha olması gereken hale gelecek..
Tatilde bikinini giyinip salına salına yürüyünce tadını çıkartacaksınErkek arkadaşın için yazacak çok şey var aslında ama neyse yazmıyorum.. Hala onunla arkadaşsın galiba,onada anlam veremiyorum.. Yazın seni bikinili görsün mutlaka,sonrada yüzünü çevirip arkanı dön ve yanından uzaklaş lütfen Yanında mutlu olduğun,seni mutlu eden,sana kıymet verip değer veren bir erkekle beraber ol.Böyle bir erkek seni dibe doğru iter,uzak dur..
Fena değil işte..Bir iyi bir kötüarzummeksik olma canım iyiki varsın vallahi sen nasılsın nasıl oldun
Fena değil işte..Bir iyi bir kötüPazartesi günü MR sonucunu alıp doktora göstereceğim,bakalım ne diyecek
50 cc Demek 50Gr demek biliyorsun.. Bu kadar fark için ameliyat omanı bende önermem..Ayrıca gögüslerin bence hiçte rahatsızlık verecek bir boyutta değildi,yaşadığın bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak bu düşüncede oldugunu sanıyorum bende..
Bu psikoloji ile verdiğin karar sonucundada asla mutlu olamazsın söyliyim.Sakın ameliyat olma.. Henüz bekarsın,daha evlenip hamile kalacaksın,doğum yapıp emzireceksin.O zaman duruma göre gögsünü daha iyi toparlatıp şekil vermek için ameliyat olursun kesinlikleArtık yüzüstü yatabilmen ve bunu rahatlıkla yapabilmen gerek..Lütfen gögüslerine nazik davranma artık.onları elledikçe,yüzüstü yattıkça hem şekillleri daha doğallaşacak hemde kıvamları daha olması gereken hale gelecek..
Tatilde bikinini giyinip salına salına yürüyünce tadını çıkartacaksınErkek arkadaşın için yazacak çok şey var aslında ama neyse yazmıyorum.. Hala onunla arkadaşsın galiba,onada anlam veremiyorum.. Yazın seni bikinili görsün mutlaka,sonrada yüzünü çevirip arkanı dön ve yanından uzaklaş lütfen Yanında mutlu olduğun,seni mutlu eden,sana kıymet verip değer veren bir erkekle beraber ol.Böyle bir erkek seni dibe doğru iter,uzak dur..
canım senin aklını karıştırmak istemem fakat eğer erkek arkadaşın sana daha şimdiden eski sevgilisinin fiziği ile alakalı şeyler söylüyorsa bu ilişkide ciddiyet yok demektir...o sebeple her insanın zevkleride farklıdır...kimisi küçük göğüsten şikayetçi kimiside büyüklüğünden ...ve seninkide hiç öyle abartı büyük değil...kendine haksızlık etmeileride karşına kimin çıkacağınıda bilmiyorsun ve seninle gerçekten evlilik düşünen birisi seni hiç bir zaman başkası ile kıyaslamaz olduğun gibi kabul eder..bence aklından bu fikri zaten çıkarmışsın ama tamamen unut ve yazın güzel bikinilerle cicilerle memişlerinin keyfini çıkarmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?