Protezimi değiştirmek istiyorum :(

canım ben ücretsiz diye biliyordum doktorum da bana öle demişti hastaneden çıkarken bir sorun olursa 2.ameliyat ücretsiz demişti inş o sorun olmazzz

Canım bunları yasaman normal o yana kaymaları filan çünkü anatomik yapıya en yakın protez damla. Doğal görüntü ve hissi veren bir protez şekli. Doktorun ne kadar ben sana demiştim dese de aslında sana en uygun olanını koymalıydı senin gönlünü yapmak için istediğini degil de. Doktorunun da sanırım biraz hatası var bu durumda. Yeni bir operasyon sonucta kesilcek orası yine tabiki kısıtlama olabilir kısa süreli diye düşünüyorum. Çok iyi düşün canım frezyamm ın dedigi gibi bekarsan eğer dogm yaptıktan sonra değiştirme olayını düşün göğsün sütten dolayı deforma olucak zaten..

Eğer omuzlarınaza baskı yapıyorsa muhakkak değistirin 250 cc ıdeal slikon deyısımı 2500 olması gerelıyor kım yaptı amelıyatınızı

canım ben ücretsiz diye biliyordum doktorum da bana öle demişti hastaneden çıkarken bir sorun olursa 2.ameliyat ücretsiz demişti inş o sorun olmazzz

canim tamam 2ci ameliyatin ucretsiz oldugunu anladim ama 2ci silikon için ucret aliorlarmi onu merak eddim ??

kız ücretsz dioz yaa şurada sabahtandır evet ücretsiz yani.. hastane parası ücretlde olabilir bilmiyom

Herhangi bi komplikasyon olduğu zaman garantisi oluyor ve protezden ücret alınmıyor.. kapsül oluşumu gibi bişi olmadıkça protezi ücretsiz değiştirmiyolar, en azndan benim başıma gelen bu

40 50 cc çok fatketmezki ama boşu boşuna tekrar bıçak altına yaticaksınn bi beden değişmesi içinde 100 150 cc oynaması şazım en az.. Demek o kadar ağır geliyor üzüldüm ya. Bende şuan 325 cc yuvarlak var, 395 cc damlaya geçicem. İki senedir ağırlığınıda hissetmedim inşallah damladada öyle olur

Son düzenleme:
Herhangi bi komplikasyon olduğu zaman garantisi oluyor ve protezden ücret alınmıyor.. kapsül oluşumu gibi bişi olmadıkça protezi ücretsiz değiştirmiyolar, en azndan benim başıma gelen bu

bende kapsül oluşmuştu, eğer 2.ameliyatımı da ilk doktoruma yaptırcak olsaydım benden sadece yeni protezlerin ücretini alıcaktı, hastane masraflarını vs kendi karşılicaktı, ama ben ona ameliyat olmadım :)

Aa mentor değilmiydi canım seninki? Memtorun kapsl oluşumnda fln ömür boyu değişim garantisi var kendi soktorumda söyledi

canım senin gögüs boyutun cidden çok hoş duruyodu en son gördüğümde cc olarak da orta karar sayılır bu kadar rahatsızlık veriyorsa tabi karar senin ama 300-250 50 cc çok fark yaratmayacaksa o kadar acı ağrı başa dönmene değer mi kafanda en iyi sen tartabilirsin... arkadaşlar protezin ilk döneme göre zamanla ( 6 ay -1 yıl gibi ) yumuşayıp kendini saldığından bahsediyor kas altında özellikle hani ilk günler küçük görünen cc ler daha çok hantallaştı diyolar seninki de öyle bişey mi zamanla daha damı büyük gelmeye başladı sana ??? hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.....

50 cc çok fark etmez mi acaba, damla doğal duruyor ama alt dolgunluğu 300 cc de daha büyük, , daha ufak göğüsler daha genç gösteriyo diye düşünüyorum, evlenip çocuk doğurduktan sonra deforme olunca değiştirme fikri aklıma yattı, tekrardan o acıları yaşamak istemiyorum, dün üzerine yatarak uyudum ilk başta plates topunun üstündeymişim hissi vardı sonra alıştım, ailem çok kızdı yeter vücudunla oynama artık dediler, daha tatile gidip bikini bile giyemedim tadını çıkaramadım, benimki biraz psikolojik mi bilemiyorum, şu an ki erkek arkadaşım, eski kız arkadaşının ki gibi küçük göğüs sevdiği için büyük bunlar ben küçük seviyorum dedi ondan etkilendim, belki evleneceğim insan beğenir Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Son düzenleme:

canım senin aklını karıştırmak istemem fakat eğer erkek arkadaşın sana daha şimdiden eski sevgilisinin fiziği ile alakalı şeyler söylüyorsa bu ilişkide ciddiyet yok demektir...o sebeple her insanın zevkleride farklıdır...kimisi küçük göğüsten şikayetçi kimiside büyüklüğünden ...ve seninkide hiç öyle abartı büyük değil...kendine haksızlık etme ileride karşına kimin çıkacağınıda bilmiyorsun ve seninle gerçekten evlilik düşünen birisi seni hiç bir zaman başkası ile kıyaslamaz olduğun gibi kabul eder..bence aklından bu fikri zaten çıkarmışsın ama tamamen unut ve yazın güzel bikinilerle cicilerle memişlerinin keyfini çıkarmaya bak

50 cc Demek 50Gr demek biliyorsun.. Bu kadar fark için ameliyat omanı bende önermem..Ayrıca gögüslerin bence hiçte rahatsızlık verecek bir boyutta değildi,yaşadığın bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak bu düşüncede oldugunu sanıyorum bende..
Bu psikoloji ile verdiğin karar sonucundada asla mutlu olamazsın söyliyim.Sakın ameliyat olma.. Henüz bekarsın,daha evlenip hamile kalacaksın,doğum yapıp emzireceksin.O zaman duruma göre gögsünü daha iyi toparlatıp şekil vermek için ameliyat olursun kesinlikle Artık yüzüstü yatabilmen ve bunu rahatlıkla yapabilmen gerek..Lütfen gögüslerine nazik davranma artık.onları elledikçe,yüzüstü yattıkça hem şekillleri daha doğallaşacak hemde kıvamları daha olması gereken hale gelecek..
Tatilde bikinini giyinip salına salına yürüyünce tadını çıkartacaksın Erkek arkadaşın için yazacak çok şey var aslında ama neyse yazmıyorum.. Hala onunla arkadaşsın galiba,onada anlam veremiyorum.. Yazın seni bikinili görsün mutlaka,sonrada yüzünü çevirip arkanı dön ve yanından uzaklaş lütfen Yanında mutlu olduğun,seni mutlu eden,sana kıymet verip değer veren bir erkekle beraber ol.Böyle bir erkek seni dibe doğru iter,uzak dur..

arzumm eksik olma canım iyiki varsın vallahi sen nasılsın nasıl oldun

sevgili arzum öncelikle geçmiş olsun her şekilde bizlere yardımcı oluyosun fikirlerine bilgine güveniyorum, şu an sağlıklı düşünemiyorum, sevgilimin bu tavırların özgüvenimi zedelemeye başladı bundan kurtulmam gerek, göğüs masajını bazen ihmal ediyorum onun da etkisi var sanırım kaslarımı germesinde, çok teşekkür ederim desteğin için eksik olma.

Onu memnun etmeye uğraşmıcam artık ben bu yazı iple çekiyordum, beni böyle sevecek biri de çıkar umarım, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…