• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezimi değiştirmek istiyorum :(

Merhaba, benim henuz cok yeni gecen hafta ameliyat oldum ancak beklentimden cok cok farkli sonuc. Gozume cook buyuk ve yapay geliyorlar. Su konuda kararliyim ki; ben bunlari istemiyorum :( bakip bakip agliyorum, kabullenemiyorum benim olamazlar diyorum.:(((
En azindan protezi kucuk ve dogal sekilli olanla degistirmek istiyorum. Bunu yapabilmem icin ne kadar beklemem gerekecek, protezin tam oturup, iyilesmesini mi beklemeliyim yoksa hazir dokum tam alismamisken ameliyat mi olsam? Bu bilgilere cok ihtiyacim var. Doktora buyuk olmus dedigim an hayir diyor seklini almadi daha diyor, dinletemiyotum:( lutfen yardim et en azindan boyle bir tecruben varmis daha once.
Bu arada benim kas alti 310cc yuvarlak. Oyle bi protezki alt degil ustler dolgun :( o kadar yapay ki...

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Daha çok yeni operasyon, zamanla biraz daha şekli oturacak ve gerginlik azalacaktır. Yaşadıklarımdan yola çıkarak göğsün küçüleceğini söyleyemiyorum. Sadece şuanki ödem inecektir. Bende senin gibi çok doğal sonuçlar bekleyerek bu operasyonu yaptırdım ama sanırım doğal olması için oldukça ufak boyutlar kullanmaları gerekiyor. İkinci operasyon için en az altı ay beklemek gerektiğini söylemişti benim doktorum. sonrasında hala sevmiyor isen ikinci operasyon ile küçülttürebilirsin. Bu tarz konular için malesef türkiyede yeterince kaynak yok. ama yurt dışı sitelerinde çok daha açıklayıcı bilgilere ulaşabiliyorsun. Protezlerini tamamen çıkartanlar yada küçülttürenler vs bu operasyon sürecinde yaşadıklarını yazılı ve görsel olarak paylaşmakta. dilersen sitenin linkini sana özel msj ile gönderebilirm

Canim kararin hayirli olur insallah busefer yuzun güler benimde persembe 1ay olcak sag göğsüm cok iyide sol ustte hafif duzeyde var cok dikkatli bakinca görünüyor merak ettihimse bu giderek artiyirmu masajlarimi yapyrm ama duzrlecegini zannetmyrm böyle idare etcem yapcak bisey yok cok zayifim kaburgalarimi görüyorum dual plan oldum tamami kasalti diretmelimiydim bilmiyorum siz nasil uygun derseniz diyip dr.biraktim yasanilacaksa yaşanıliyo yapcak bisey yok.

var. gel gör bakalim...:34:

Merhaba,

İzin verirseniz bende görmek istiyorum, 7'sinde de benim ameliyatım var ama büyük olacaklar diye çok korkuyorum :18:. Doktorum sizin rahat rahat 400 alır ama siz ufak ve doğal olsun dediniz diye 300 düşünüyorum dedi. :50:

Size cicişlerinizle mutlulujlar diliyorum :16:

Evet tamamen kendimi doktorun seçimine bırakmamalıydım. İnsan bu kadar tecrübe ve bilgisi varsa benden daha iyi seçim yapar diye düşünüyor. Umarım ben yanılıyorumdur ama bu defa.

iyi estetik cerrah, sadece hastasını sorunsuz bir biçimde ameliyat eden, uzun vadede de ona sağlık garantisi veren doktor demek değil. estetik cerrahların estetik algısı bizimkiyle uyuşmalı.

Merhaba,

İzin verirseniz bende görmek istiyorum, 7'sinde de benim ameliyatım var ama büyük olacaklar diye çok korkuyorum :18:. Doktorum sizin rahat rahat 400 alır ama siz ufak ve doğal olsun dediniz diye 300 düşünüyorum dedi. :50:

Size cicişlerinizle mutlulujlar diliyorum :16:

kabul etim seni...:34:

Back