50 cc Demek 50Gr demek biliyorsun.. Bu kadar fark için ameliyat omanı bende önermem..Ayrıca gögüslerin bence hiçte rahatsızlık verecek bir boyutta değildi,yaşadığın bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak bu düşüncede oldugunu sanıyorum bende..
Bu psikoloji ile verdiğin karar sonucundada asla mutlu olamazsın söyliyim.Sakın ameliyat olma.. Henüz bekarsın,daha evlenip hamile kalacaksın,doğum yapıp emzireceksin.O zaman duruma göre gögsünü daha iyi toparlatıp şekil vermek için ameliyat olursun kesinlikle
Artık yüzüstü yatabilmen ve bunu rahatlıkla yapabilmen gerek..Lütfen gögüslerine nazik davranma artık.onları elledikçe,yüzüstü yattıkça hem şekillleri daha doğallaşacak hemde kıvamları daha olması gereken hale gelecek..
Tatilde bikinini giyinip salına salına yürüyünce tadını çıkartacaksın
Erkek arkadaşın için yazacak çok şey var aslında ama neyse yazmıyorum.. Hala onunla arkadaşsın galiba,onada anlam veremiyorum.. Yazın seni bikinili görsün mutlaka,sonrada yüzünü çevirip arkanı dön ve yanından uzaklaş lütfen
Yanında mutlu olduğun,seni mutlu eden,sana kıymet verip değer veren bir erkekle beraber ol.Böyle bir erkek seni dibe doğru iter,uzak dur..