Protein Diyeti ( Atkins - Ketojenik) Deneyimlerimiz

sabah kahvaltısı
2 yumurta (omlet)
beyaz peynir
zeytin
1 adet domates

öglen
yarım tavuk
1 ayran

bu arada kızlar hafta sonu tartı kontrolü yapalım mı böylece yaptığımız diyetin etkilerini burada görüp ona göre birbirimize danışarak diyetimizi düzenleyebiliriz ne dersiniz?

bu arada kızlar hafta sonu tartı kontrolü yapalım mı böylece yaptığımız diyetin etkilerini burada görüp ona göre birbirimize danışarak diyetimizi düzenleyebiliriz ne dersiniz?

evet canım bence pazartesi yapalım tartı gününü :)
cankızz canım 24 puan olabilir tostun puanı

bugün kafeinsizk ahve aldım kendime 17 tl ama çok güzel :KK1:

uzun uzun aradan sonra tekrardan başlamaya karar verdim gerçekten çok etkili ve güzel vermiştim yaptğımda

dünden beri istikrarlı şekilde yapıyorum bugünkü menüm:
5 ymurta ,kaşar,sosis ,fıstık ve çekirdek :)

dün benim için stresli bir gündü deli gibi yemege saldırdım :KK43: Regl olduğum için sanırım herşey üstüme geliyormuş gibi hissettim. Neyseki bugun iyiyim. Dün yaptığım aşırılığı telafi etmek için sabah kahvaltısında sadec1 fincan kahve içtim. Öglen domates, 2yumurta,peynir ve fındık yemeyi düşünüyorum

kızlar günde 5 yumurta fazla değil mi zararı olmasın ben 3 den fazla yi
yemiyorum korkumdan

offf kizlarrr yaa ben baliktan yumurtadan sosisden filan hastayken coook tiksindimm
bu diyetti cook seviyordumm ama nasil olcakki simdii
ne yicem ben sürekli tavuk da yiyemem yaa
lütfenn yardimmm edin

sabah da yumurtaya talim:) evet sebze düşük puanlı değil ama et balık tavuk çıkartınca o kalıyor

ya sabredip devam edeceksin yada başka bir diyete geçip bu diyete ara vereceksin sanırım

diyete ara verme ben sana liste göndereceğim burada besinlerin karbonhidrat degerleri yazıyor 50 birimi geçmediğin sürece günde 200 gr verirsin.

Birşey yiyeceksem karbonhidratına bakıyorum. Gün içerisinde 50 birimi geçmediğin sürece sorun yok kolay gelsin :) Ama sakın diyetten diyete atlama bir diyette kilo verene kadar dur. Çünkü vucudun alışma evresi diye bir olay var :KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
X