Protein Diyeti ( Atkins - Ketojenik) Deneyimlerimiz

canım hoşgeldin küçük bir tavsiye light değil zero iç eger içeceksen. Normalde içmemen gerekli ama :)

Günaydın bayanlar 500 gr vermişim:KK76: bu arada ben tam keto yapıyorum bilginize... Ve kilo yazımı yapacaktık pazartesi bakıyorum kimse birşey yazmamış. Bugun lütfen boyunuzu ve şuandaki kilonuzu yazar mısınız liste yapalım:KK14:

boy :159
kilo:65,5

hb canım merak etme zero içiyorum zaten ama lıght olanlarında kb sı 0 zaten
daha öncede yapmıştım kolayıdA İçmesem tatlı krızıne gırerım bozarım valla
bu arada boyum 160 ama kilomu bilmiyorum 7li bir rakam galiba ama ancak yarın tartılabilirim

ben 3 gün yaptım 3kilo verdm ve korktum ara verdim gerçi 2sini aldım ama :KK1::KK1:
tekrar başlamayı düşünüyorum

3 gün diyeti bozdum çok feci yedim :KK1: şimdi yeniden başlıyorum karbonhidratı 0 da tutmaya çalışıcam artık böyle etkili olur sanırım kalori alımımıda azaltıcam :)

kızlar kitabı tekrar okudum ve müthiş birşey öğrendim bu diyeti birde kalorileri sayarak 1000 kaloride tutarak yaparsanız ayda 17 kiloya kadar verebiliriz hemde sağlıklı olarak vücut karbonhidrat olmayınca fazladan 5000 kalori yakıyormuş fakat kesinlikle günde 20 grı geçmemelisiniz bir kaçamak bile kilo almanıza neden olur bende devam ediyorum 2 kilo verdim 5 gün olacak :KK1:

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. şimdiye kadar ne denediysem bir türlü başaramadım. umarım bu sefer hep beraber başarırız. benim boyum 1.58 kilom ise malesef 83 benide aranıza alırsanız sevinirim. okuduğum diyetler içinde bana yapabileceğim en mantıklı bu diyet geldi.yarın itibariyle bende bu diyete başlayacağım. bakalım bu sefer başarabilecekmiyim.

Slmm kizlarrr negüzell kilo veriyordum bu diyettle biraktimm herseydenn yedimm cook kilo aldimmm bende basliyorummmm

kızlar kaloriyi 1000de tutarak yapıyorum ve 7 gün oldu 3 kg verdim kesinlikle kaloriywede dikkat edin yaparken :)

arkadaşlar diyete devam eden var mı. karbonhidrat diyeti gibi sanırım. galiba bende başlayacağım

canım gene bozdum bu gırtlağımı bi doyuramadım ya :KK1: ama yarın salonada yazılıyorum çok sıkı başlıycam :) tavuk yumurta ve salata yiyorum canım

Besin Değeri Tablosu

Buradan besin degerlerine ulaşabilirsin dediğim gibi karbonhidratı 50 birimde tutmaya çalış göreceksin hergün tartıda 200 gr eksik görüneceksin... Buraya hergün yazdıklarını yazarsan yediklerini takip etmen daha kolay olur.

şimdi yorumların çoğunu okumaya çalıştım ama sormam gereken şeyler var
fındık fıstık tuzlu çekirdek bilmem ne onlardan istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz?
mesela tavuk kızarmış piliç olarak yiyebilir miyiz?
yada şu dışarda satılan tavuklar oluyor ya dondurulmuş soslu vs onlar da dahil mi?
bu diyetin akşam 7 den sonra asla ağıza lokma koydurmadığını duymuştum ve süt süt ürünleri yoğurt yasak mı?

X