Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün alışveriş yaptım, diyetin 14 günlük ilk aşaması için gerekli olanları aldım, özellikle bol bol yeşillik :] Yarın diyetimin ilk günü olacak.
Ohhh be bian hic kimse yapmicak sandimm
hosgeldinnnnn :)
Ben daha önce de bu diyeti yaptım. Ayrıca spor da yapıyordum, düzenli şekilde. Daha sonra bir sakatlık geçirdim ve uzun süre tempolu spor yapamadım, zaten kiloları da bundan sonra aldım, spor yapamazken homini gırtlak yedim :] Spor beni motive eden, daha disiplinli ve sağlıklı yaşamaya zorlayan bir etken, o hayatımda olmayınca işte böyle her şey alt üst oluyor.
Ben bu diyette günde 2 öğün şeklinde besleniyorum. Yarınki listem:
SABAH
2 tane haşlanmış tam yumurta + 2 tane haşlanmış yumurta beyazı
Büyük bir salata kasesinde marul ve havuç [havuç bu aşamada pek önerilmediği için tat olsun diye azıcık ekliyorum]
Yarım kase çörek otu eklenmiş lor [yağsız ve tuzsuz olanından]
AKŞAM
Izgara balık [ölçü yok, doyana kadar]
Büyük bir salata kasesinde marul ve havuç
Günde yaklaşık 10 km yürüyorum, kendimi daha hissetmeye başlayınca bu mesafeyi artıracağım ve zamanla koşuya başlayacağım.
canım yağlarıda mutlaka yemelisin yoksa kilo veremezsin mutlaka zeytin ve tereyeğı tüketmen lazım
Cankızz canım netim kesik giremedim bu hafta bende burda olucam :)
Nescafe için şunu söyleyebilirim hazır paketlerden içmeyin 2si birarada olanlarda 7 gr karbonhidrat var onun yerine kafeinsiz neskafe var fiyatı biraz çok ama kilo vermeye yardımcı olur onu kullanın.
Günde 20 gr. karbonhidratı geçmeyin kızlar şu 14 gün sıkalım dişimizi sonra 5gr olarak arttırırız her hafta
dünkü menüm:
sabah 3 tereyağlı yumurta,tavuk salatası
akşam fındık,tavuk,sosisli mantarlı yumurta
Sadece zeytinyağı seviyorum, salatalara bol bol zeytinyağı ekleyerek yağ ihtiyacını da karşılıyorum :]canım yağlarıda mutlaka yemelisin yoksa kilo veremezsin mutlaka zeytin ve tereyeğı tüketmen lazım
merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum müsadenizle
Ayy ben bugün uyamicam diyete cook hastayimm
ama yarinn devamm etcemm
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeni dilerim.