Hiç kullanmadık şimdiye kadar propolis ama siz ne kullanıyorsunuz çok fazla seçenek varBu mevsim berbat gerçekten hava geçişleri falan derken bizim kızın sınıfında şimdiden 4 çocuk hastalanmış bebek çocuk hepsi kapıyor şifayı ben propolis kullanmanı öneririm açıkçası bünyesi de zayıfsa özellikle
Biz apitera propolisli çocuk spreyini kullanıyoruz benimkiler bitki çayının içinde sevmiyor çünkü.Hiç kullanmadık şimdiye kadar propolis ama siz ne kullanıyorsunuz çok fazla seçenek var
bende benimkilere propolisi öyle yedirememiştim kaşıkla sprey şeklinde de mi çıkmışBiz apitera propolisli çocuk spreyini kullanıyoruz benimkiler bitki çayının içinde sevmiyor çünkü.
Evet evet sprey olduğu için baya kullanımı rahat oluyor.bende benimkilere propolisi öyle yedirememiştim kaşıkla sprey şeklinde de mi çıkmış
Propolisin yararları ne peki iyi geliyor mu bağışıklık güçlendirmeyeEvet evet sprey olduğu için baya kullanımı rahat oluyor.
Biz çok yararını gördük açıkçası bünyeyi güçlendiriyor, antibakteriyel özelliği var zaten elimizin altında oluyor hep tadını da çok seviyor çocuğum.Propolisin yararları ne peki iyi geliyor mu bağışıklık güçlendirmeye
Evet sprey olması büyük kolaylıkmış özellikle okulda bile yanında taşıyabilir aslındaBiz çok yararını gördük açıkçası bünyeyi güçlendiriyor, antibakteriyel özelliği var zaten elimizin altında oluyor hep tadını da çok seviyor çocuğum.
Kesinlikle zaten muhakkak okula giderken yanında taşıttırıyorum, tipi falan da güzel şekilli kullanımı kolay.Evet sprey olması büyük kolaylıkmış özellikle okulda bile yanında taşıyabilir aslında
ay çok iiiymiş özellikle tadının iyi olması isabet oldu bizede. Benimkiler tadını sevmiyo çünkü sevdirmeye çalışıyorum hem doğalını hem tadı güzelini bulmuşken bende bakıcam benim içinde güzel bi tavsiye oldu teşekkür ederimEvet evet sprey olduğu için baya kullanımı rahat oluyor.
Bende gözüme kestirdim valla şimdi araştırdım da içinde şeker, tatlandırıcı, koruyucu vs. de bulunmuyomuş tam istediğim gibiay çok iiiymiş özellikle tadının iyi olması isabet oldu bizede. Benimkiler tadını sevmiyo çünkü sevdirmeye çalışıyorum hem doğalını hem tadı güzelini bulmuşken bende bakıcam benim içinde güzel bi tavsiye oldu teşekkür ederim
Günde kaç defa kullanıyosunuz peki acaba?Kesinlikle zaten muhakkak okula giderken yanında taşıttırıyorum, tipi falan da güzel şekilli kullanımı kolay.
Günde 2-3 defa kullanılabiliyor bizde aklımıza geldikçe öyle kullanmaya özen gösteriyoruz bu salgın döneminde benimki sapasağlam devam ediyor valla kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.Günde kaç defa kullanıyosunuz peki acaba?
Çok teşekkürler öneriniz için muhakkak bakıcamGünde 2-3 defa kullanılabiliyor bizde aklımıza geldikçe öyle kullanmaya özen gösteriyoruz bu salgın döneminde benimki sapasağlam devam ediyor valla kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Günde 2-3 defa kullanılabiliyor bizde aklımıza geldikçe öyle kullanmaya özen gösteriyoruz bu salgın döneminde benimki sapasağlam devam ediyor valla kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Çok kullanananı varmış ya memnun da herkes bende onu tercih edicem kullanım açısından kolaylığı da çok cezbettiBende apiteranın propolisli spreyini kullanıyorum çocuğumda bizim olmazsa olmazımızdır. Gözüm kapalı tavsiye ederim o yüzden aroması doğal, şeker ve tatlandırıcısı yok.