E sizde sırrınızı söyleseydiniz insanlar da faydalansınBizimkinin öğretmeni bile sordu bu seneki değişikliği geçen sene hastalıktan kafası kalkmıyordu çünkü bu sene sınıfta kaç kişi hasta oldu bizde tık yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sizde sırrınızı söyleseydiniz insanlar da faydalansınBizimkinin öğretmeni bile sordu bu seneki değişikliği geçen sene hastalıktan kafası kalkmıyordu çünkü bu sene sınıfta kaç kişi hasta oldu bizde tık yok
Söyledim zaten direkt ya bir kaç anne daha aldı hatta bildiğim kadarı ile iki tanesinden eminim baya teşekkür ettiler çünkü gelip banaE sizde sırrınızı söyleseydiniz insanlar da faydalansın![]()
Bilgi paylaştıkça güzel cidden sizin üzerinizden başka annelere de faydamız olmuş ne güzelSöyledim zaten direkt ya bir kaç anne daha aldı hatta bildiğim kadarı ile iki tanesinden eminim baya teşekkür ettiler çünkü gelip bana
Bu arada en büyük korkum tadıydı benim ama cidden orada da hiç problem olmadı ne zaman fısfısım benim diye soruyor kendisiBilgi paylaştıkça güzel cidden sizin üzerinizden başka annelere de faydamız olmuş ne güzel
Tadı konusundan şikayet edene ben daha rastlamadım zaten ya kendim de öneriyorum çünkü her zamanBu arada en büyük korkum tadıydı benim ama cidden orada da hiç problem olmadı ne zaman fısfısım benim diye soruyor kendisi
Siz öğretmen falan mıydınız nerede öneriyorsunuz?Tadı konusundan şikayet edene ben daha rastlamadım zaten ya kendim de öneriyorum çünkü her zaman
Yok yok eczacıyım yaSiz öğretmen falan mıydınız nerede öneriyorsunuz?
Şikayet edilecek bir tarafı olmadığı içindir bizim huysuz bile kullanıyorsa rahatlıkla kimse sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorumYok yok eczacıyım yagelen annelere babalara öneriyorum bünyesi düşükse çocukların özellikle daha hiç şikayet almadım
Bende diyorum bu kadar bilgili ne güzel bi ben cahil neyse boşuna üzülmüşümYok yok eczacıyım yagelen annelere babalara öneriyorum bünyesi düşükse çocukların özellikle daha hiç şikayet almadım
Estağfurullah herkes her şeyi bilemez ki bunun cahillikle bir alakası yok bence bilgimi paylaştığıma ve memnun kaldığınıza sevindim ben sadeceBende diyorum bu kadar bilgili ne güzel bi ben cahil neyse boşuna üzülmüşüm![]()
Tabii orası öyle ama bilinçlenmek lazım hele ki konu çocuklarsa apitera burada duyduktan sonra da çok araştırdım baya güzel bir marka herkes iyi konuşmuş hakkında gördüğüm kadarı ileEstağfurullah herkes her şeyi bilemez ki bunun cahillikle bir alakası yok bence bilgimi paylaştığıma ve memnun kaldığınıza sevindim ben sadece
Güvenmediğim bir şeyi asla önermem zaten merak etmeyinTabii orası öyle ama bilinçlenmek lazım hele ki konu çocuklarsa apitera burada duyduktan sonra da çok araştırdım baya güzel bir marka herkes iyi konuşmuş hakkında gördüğüm kadarı ile
Ona hiç şüphem yok takipteyim sizi bundan sonraGüvenmediğim bir şeyi asla önermem zaten merak etmeyin