Eğer çocuğunuzda arı ürünlerine alerji yoksa propolis kullanabilir birkaç damla meyve suyuna dönebilirsiniz ben kızım 3.5 yasinda sik sik hastalandiginda çorbasına pepolos damlatmaya basladim(kokusuz ve alkolsüz olanı alin) sonra kızımın daha az hastalandigini gördüm ona iyi geldiSalgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü
Merhaba ben çocuğum için doktor önerisiyle Firigus kullanmaya başladım propolis değil ama karamürver kullanılmış. İçeriği temiz tamamen bitkisel olduğu için içime sindi ona bakabilirsinizSalgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü
Selam kızım 13 aylık d vitamini damla şeklinde kullanıyoruz. 10.600 gram kaç damla vermem gerekiyor? Kullandığım damla sağlık ocağının verdiği.Eklemeyi unuttum. Bu kış aylarında D vitaminini kılosuna göre ihmal etmeyin tabi. Oğullarım 17 kilo.Her sabah 600luk d vitaminini 2 puff veriyorum.
Çok geçmiş olsun. Keten tohumunu kimisi çok övüyor kimisi östrojenden dolayı önermiyor. Ananeniz çok kullanıyor muydu? Ben bu yıl başladım yulafla yoğurda katıp yiyorum sabahları arada.bu arada evet hormonları etkilediği için erken ergenliğe sebep oluyor ama bu yetişkinlere de zarar vermiyor anlamına gelmiyor. ananem şuan 4 evre meme kanseri ve bu kadar agresif omasını menapozda olmasına rağmen propolis ve keten tohumuna bağladılar. östörojeni 72 yaşşında olmasına rağmen çok yüksek mesela
Ben sağlık ocaklarının verdiğini kullanmıyorum .İçeriği daha iyi, temiz olanlar var. Ocean ın 600 olanı kullanıyorum.Venaturaya bakabılırsınız. Oğullarım küçükken pr-d 600 damla kullanıyordum çinko+selenyum vs vs bişeyler vardı içinde. 1 sene aralıksız verdik doktorumun tavsiyrsiyle. Belki prematüre doğdukları için vermiştir bilemiyorum tabiki. Doktorunuza mutlaka danışın derim ben.Selam kızım 13 aylık d vitamini damla şeklinde kullanıyoruz. 10.600 gram kaç damla vermem gerekiyor? Kullandığım damla sağlık ocağının verdiği.
Her sabah 1 tatli kasigi kullaniyordu.Çok geçmiş olsun. Keten tohumunu kimisi çok övüyor kimisi östrojenden dolayı önermiyor. Ananeniz çok kullanıyor muydu? Ben bu yıl başladım yulafla yoğurda katıp yiyorum sabahları arada.
Ben kullandım çok faydasını gördümSalgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü
Direkt nasıl propolis dedi merak ettim ben doktorumuza sormuştum öyle bir etki olmayacağını zaten alacağı miktar da yüksek değil sıkıntı yaratmayacağını söylediBenim kizim erken ergenlik belirtileri gostermeye baslamisti, doktorun ilk sordugu sey propolis oldu. Veriyorum deyince hemen kestirdi. 2 3 ay icinde belirtiler kayboldu. Ergenlik oncesi kiz cocuklarina propolis onerilmiyor.
Alerji sorunumuz yok şükürBiz üreticilerden saf propolis alıyoruz ama hasta olmadan verilen bir şey değil o. Hızlıca iyileştiriyor. Çocuklarıma polen bal karışımı kullanırdım bağışıklık güçlerndirici olarak. Propolis dikkatli kullanılması gereken bir üründür, alerji riski taşır. Oğlumun alerjisi var mesela, boğazı çilek gibi oluyor kullandığında.
Erken ergenlik sebeplerinden olacağını düşünmüyorum çünkü bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok illaki baska etkenler vardır diye düşünüyorum propolisin böyle bir olayı yok çünkü hatta bu durumu doktorumda onayladı takviye olarak alabilir sıkıntı olmaz dediDoktorlar katiyen önermiyor yalnız propolisi erken ergenliğin baş sebeplerinden.
Kullanmamanızı öneririm ben. d vitamini çinko desteği yeterli.
Apitera önerdiler arkadaşlar bende baktım markayı beğendim onu alıcam gibi duruyorBEN KULLANMIŞTIM AKSU VİTALDEN ALMIŞTIM DAAHA İYİ MARKALARDA BULABİLİRSENİZ KESİNLİKLE ALIN ASLA HASTA OLMADIM O SENE BAĞIŞIKLILIĞIM GÜÇLENDİ
Size çok geçmiş olsun bizim alerjik bir durumumuz yok çok şükür bağışıklığı zayıf evet doktorla görüşüyorum tabii kiBünyesi neye göre zayıf? Doktorun kendi teşhisi mi bu? Benım oğlum kadar kimse sık hastalanmasın.Geçen gün kan tahlili verdik immunolojide ve bağışıklığı yüksek değerlerde çıktı ama ultra alerjik.Sık hastalık sebebi alerjik bünyesinden çıktı ve ona göre tedviye başladık. Yanı altta yatan sebebi bulmadan vitamin, takviyelere boğmayın çocugunuzu yoksa karaciger, böbrek ne hale gelir.
Sprey formu varmış kullanımı kolay gibi duruyor onu tercih ederim diye düşünüyorum şu anEğer çocuğunuzda arı ürünlerine alerji yoksa propolis kullanabilir birkaç damla meyve suyuna dönebilirsiniz ben kızım 3.5 yasinda sik sik hastalandiginda çorbasına pepolos damlatmaya basladim(kokusuz ve alkolsüz olanı alin) sonra kızımın daha az hastalandigini gördüm ona iyi geldi
Kullanin o haldeDirekt nasıl propolis dedi merak ettim ben doktorumuza sormuştum öyle bir etki olmayacağını zaten alacağı miktar da yüksek değil sıkıntı yaratmayacağını söyledi