Propolis kullananlar

Bünyesi neye göre zayıf? Doktorun kendi teşhisi mi bu? Benım oğlum kadar kimse sık hastalanmasın.Geçen gün kan tahlili verdik immunolojide ve bağışıklığı yüksek değerlerde çıktı ama ultra alerjik.Sık hastalık sebebi alerjik bünyesinden çıktı ve ona göre tedviye başladık. Yanı altta yatan sebebi bulmadan vitamin, takviyelere boğmayın çocugunuzu yoksa karaciger, böbrek ne hale gelir.

Eklemeyi unuttum. Bu kış aylarında D vitaminini kılosuna göre ihmal etmeyin tabi. Oğullarım 17 kilo.Her sabah 600luk d vitaminini 2 puff veriyorum.

Eğer çocuğunuzda arı ürünlerine alerji yoksa propolis kullanabilir birkaç damla meyve suyuna dönebilirsiniz ben kızım 3.5 yasinda sik sik hastalandiginda çorbasına pepolos damlatmaya basladim(kokusuz ve alkolsüz olanı alin) sonra kızımın daha az hastalandigini gördüm ona iyi geldi

Çocukların doktoru önermemişti östrojen içerdiği için,fazla alınması halinde erken ergenlik sebebi olabilir demişti,dozunu ayarlamak risk o sebeple 2 çocuğuma da kullanmadım.
Kendim için almıştım sprey formunu,onu da tadı ağır olduğu için kullanamadım,çocuklarım zaten içmezmiş diye düşündüm.
Doktorunuza danışmadan kullanmayın derim ben.

Merhaba ben çocuğum için doktor önerisiyle Firigus kullanmaya başladım propolis değil ama karamürver kullanılmış. İçeriği temiz tamamen bitkisel olduğu için içime sindi ona bakabilirsiniz

Eklemeyi unuttum. Bu kış aylarında D vitaminini kılosuna göre ihmal etmeyin tabi. Oğullarım 17 kilo.Her sabah 600luk d vitaminini 2 puff veriyorum.
Selam kızım 13 aylık d vitamini damla şeklinde kullanıyoruz. 10.600 gram kaç damla vermem gerekiyor? Kullandığım damla sağlık ocağının verdiği.

Çok geçmiş olsun. Keten tohumunu kimisi çok övüyor kimisi östrojenden dolayı önermiyor. Ananeniz çok kullanıyor muydu? Ben bu yıl başladım yulafla yoğurda katıp yiyorum sabahları arada.

Selam kızım 13 aylık d vitamini damla şeklinde kullanıyoruz. 10.600 gram kaç damla vermem gerekiyor? Kullandığım damla sağlık ocağının verdiği.
Ben sağlık ocaklarının verdiğini kullanmıyorum .İçeriği daha iyi, temiz olanlar var. Ocean ın 600 olanı kullanıyorum.Venaturaya bakabılırsınız. Oğullarım küçükken pr-d 600 damla kullanıyordum çinko+selenyum vs vs bişeyler vardı içinde. 1 sene aralıksız verdik doktorumun tavsiyrsiyle. Belki prematüre doğdukları için vermiştir bilemiyorum tabiki. Doktorunuza mutlaka danışın derim ben.

Propolisin çok faydasını gördüm ben çocuklarımda.eylul aynından başlayıp nisan ayında bırakıyorum.
Yanliz söyle de bisey var propolisin çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğu da söyleniyor.o nedenle propolis markasını seçerken çok dikkatli olmak lazım.piyasada çok fazla sahte propolis var çünkü.Beeo marka kullanıyorum ben.cok araştırmasını yaptım.Hatta bütün ürünleri inceleyen gıda dedektifi de beeo markanın içeriğini temiz buldu incelemesinde.isterseniz bi araştırın.Hatta o markanın üreticisi Aslı elif uğurtan samanci.kendisi gıda mühendisi.sorularinizi insta üzerinden sorabilirsiniz.kendisine kac defa yazdıysam itinayla cevapladı sorularimi

Bir arkadaşım 7 yaşındaki kızına veriyordu ve çocuk sonrasında erken ergenliğe girdi. Fakültede çocuk endokrin doktoru sebebinin propolis olduğunu söylemişti arkadaşlar dikkat edelim

Ben kullandım çok faydasını gördüm

Benim kizim erken ergenlik belirtileri gostermeye baslamisti, doktorun ilk sordugu sey propolis oldu. Veriyorum deyince hemen kestirdi. 2 3 ay icinde belirtiler kayboldu. Ergenlik oncesi kiz cocuklarina propolis onerilmiyor.
Direkt nasıl propolis dedi merak ettim ben doktorumuza sormuştum öyle bir etki olmayacağını zaten alacağı miktar da yüksek değil sıkıntı yaratmayacağını söyledi

Alerji sorunumuz yok şükür bağışıklık güçlendirecek kadar vermek istiyorum zaten

Doktorlar katiyen önermiyor yalnız propolisi erken ergenliğin baş sebeplerinden.
Kullanmamanızı öneririm ben. d vitamini çinko desteği yeterli.
Erken ergenlik sebeplerinden olacağını düşünmüyorum çünkü bilimsel bir kanıtlanmışlığı yok illaki baska etkenler vardır diye düşünüyorum propolisin böyle bir olayı yok çünkü hatta bu durumu doktorumda onayladı takviye olarak alabilir sıkıntı olmaz dedi

Size çok geçmiş olsun bizim alerjik bir durumumuz yok çok şükür bağışıklığı zayıf evet doktorla görüşüyorum tabii ki

Sprey formu varmış kullanımı kolay gibi duruyor onu tercih ederim diye düşünüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…