Propolis kullananlar

Propolis çok yararlı ben kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yararları saymakla bitmiyor. Apitera propolisi yetişkinler için olanı da var ona da bakabilirsiniz bence
Araştırınca gördüm bende propolisin yararlarını gerçekten eksik edilmemesi gereken bi şeymiş evlerden yetişkinler için olanını bilmiyodum ya aaa memnun musunuz peki

Aa yıllardır evimden eksik etmiyorum sprey olayı cok iyi olmus kullanımı daha kolay olur diğer türlüde zor değildi ama taşınabilirlik açısından iyimiş çantam için alayım bi tane
Sprey olması bencede çok iyi hem hijyenik oluyo böyle gerçekten çantaya at çık çok pratikmiş

Araştırınca gördüm bende propolisin yararlarını gerçekten eksik edilmemesi gereken bi şeymiş evlerden yetişkinler için olanını bilmiyodum ya aaa memnun musunuz peki
Evet çok memnunum gönül rahatlığıyla kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yetişkinler için olana bakabilirsiniz kendinize .

Çok sağolun öneriniz için tadından memnun mu peki çocuğunuz yani severek kullanıyor mu?
Doğal ahududu aroması var içinde bizimki bayılarak kullanıyo valla o açıdanda çok yararını gördüm normalde zor kullanır böyle şeyleri hep denerdim de çözümü bunda buldum .

Doğal ahududu aroması var içinde bizimki bayılarak kullanıyo valla o açıdanda çok yararını gördüm normalde zor kullanır böyle şeyleri hep denerdim de çözümü bunda buldum .
Bizdede aynı sorun var tadını seviyosa kullanımı kolaysa olay bitmiştir yaa çok teşekkürler alacağım en kısa sürede

Benden de bir tavsiye sıcak yiyecek içeceklerle birlikte vermeyin yoğurt pekmez gibi şeylerle verebilirsiniz propolisi

Benden de bir tavsiye sıcak yiyecek içeceklerle birlikte vermeyin yoğurt pekmez gibi şeylerle verebilirsiniz propolisi
Sprey formda olanı varmış aslında onu almayı düşünüyorum çünkü benimki biraz mızmız tadı güzel olmayınca yemiyo hiçbir şekilde

Benim kizim erken ergenlik belirtileri gostermeye baslamisti, doktorun ilk sordugu sey propolis oldu. Veriyorum deyince hemen kestirdi. 2 3 ay icinde belirtiler kayboldu. Ergenlik oncesi kiz cocuklarina propolis onerilmiyor.

Biz üreticilerden saf propolis alıyoruz ama hasta olmadan verilen bir şey değil o. Hızlıca iyileştiriyor. Çocuklarıma polen bal karışımı kullanırdım bağışıklık güçlerndirici olarak. Propolis dikkatli kullanılması gereken bir üründür, alerji riski taşır. Oğlumun alerjisi var mesela, boğazı çilek gibi oluyor kullandığında.

Tiens ürününün propolisini öneriyorum kesinlikle. Araştırın çok faydasını gördük ailecek. Diğer takviyelerine de göz atabilirsiniz

BEN KULLANMIŞTIM AKSU VİTALDEN ALMIŞTIM DAAHA İYİ MARKALARDA BULABİLİRSENİZ KESİNLİKLE ALIN ASLA HASTA OLMADIM O SENE BAĞIŞIKLILIĞIM GÜÇLENDİ

Doktorlar katiyen önermiyor yalnız propolisi erken ergenliğin baş sebeplerinden.
Kullanmamanızı öneririm ben. d vitamini çinko desteği yeterli.
bu arada evet hormonları etkilediği için erken ergenliğe sebep oluyor ama bu yetişkinlere de zarar vermiyor anlamına gelmiyor. ananem şuan 4 evre meme kanseri ve bu kadar agresif omasını menapozda olmasına rağmen propolis ve keten tohumuna bağladılar. östörojeni 72 yaşşında olmasına rağmen çok yüksek mesela

Aslında bu tip takviyelerin hepsi karaciğere de hasar veriyor. Hastalanmasın derken daha çok zarar veriyoruz.
Doğal yollar en iyisi. İçiyorsa kemik suyuna çorba, paça çorbası en doğal takviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…