Araştırınca gördüm bende propolisin yararlarını gerçekten eksik edilmemesi gereken bi şeymiş evlerden yetişkinler için olanını bilmiyodum ya aaa memnun musunuz pekiPropolis çok yararlı ben kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yararları saymakla bitmiyor. Apitera propolisi yetişkinler için olanı da var ona da bakabilirsiniz bence
Sprey olması bencede çok iyi hem hijyenik oluyo böyle gerçekten çantaya at çık çok pratikmişAa yıllardır evimden eksik etmiyorum sprey olayı cok iyi olmus kullanımı daha kolay olur diğer türlüde zor değildi ama taşınabilirlik açısından iyimiş çantam için alayım bi tane
Evet çok memnunum gönül rahatlığıyla kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yetişkinler için olana bakabilirsiniz kendinize .Araştırınca gördüm bende propolisin yararlarını gerçekten eksik edilmemesi gereken bi şeymiş evlerden yetişkinler için olanını bilmiyodum ya aaa memnun musunuz peki
Çok sağolun öneriniz için tadından memnun mu peki çocuğunuz yani severek kullanıyor mu?Evet çok memnunum gönül rahatlığıyla kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yetişkinler için olana bakabilirsiniz kendinize .
Evet aynen bu doğrusuEki Görüntüle 3518606
Bu di mi dediğiniz sprey?
Doğal ahududu aroması var içinde bizimki bayılarak kullanıyo valla o açıdanda çok yararını gördüm normalde zor kullanır böyle şeyleri hep denerdim de çözümü bunda buldum .Çok sağolun öneriniz için tadından memnun mu peki çocuğunuz yani severek kullanıyor mu?
Bizdede aynı sorun var tadını seviyosa kullanımı kolaysa olay bitmiştir yaa çok teşekkürler alacağım en kısa süredeDoğal ahududu aroması var içinde bizimki bayılarak kullanıyo valla o açıdanda çok yararını gördüm normalde zor kullanır böyle şeyleri hep denerdim de çözümü bunda buldum .
Rica ederim ne demekBizdede aynı sorun var tadını seviyosa kullanımı kolaysa olay bitmiştir yaa çok teşekkürler alacağım en kısa sürede
Sprey formda olanı varmış aslında onu almayı düşünüyorum çünkü benimki biraz mızmız tadı güzel olmayınca yemiyo hiçbir şekildeBenden de bir tavsiye sıcak yiyecek içeceklerle birlikte vermeyin yoğurt pekmez gibi şeylerle verebilirsiniz propolisi
Bilmiyodum yaa sprey formda çıktığınıSprey formda olanı varmış aslında onu almayı düşünüyorum çünkü benimki biraz mızmız tadı güzel olmayınca yemiyo hiçbir şekilde
Apitera propolisli sprey olarak geçiyo bende arkadaşlardan öğrendim onu alıcam gibi görünüyoBilmiyodum yaa sprey formda çıktığınıhangi markanın bu?
Çok teşekkürlerApitera propolisli sprey olarak geçiyo bende arkadaşlardan öğrendim onu alıcam gibi görünüyo
Tiens ürününün propolisini öneriyorum kesinlikle. Araştırın çok faydasını gördük ailecek. Diğer takviyelerine de göz atabilirsinizSalgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü
BEN KULLANMIŞTIM AKSU VİTALDEN ALMIŞTIM DAAHA İYİ MARKALARDA BULABİLİRSENİZ KESİNLİKLE ALIN ASLA HASTA OLMADIM O SENE BAĞIŞIKLILIĞIM GÜÇLENDİSalgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü
bu arada evet hormonları etkilediği için erken ergenliğe sebep oluyor ama bu yetişkinlere de zarar vermiyor anlamına gelmiyor. ananem şuan 4 evre meme kanseri ve bu kadar agresif omasını menapozda olmasına rağmen propolis ve keten tohumuna bağladılar. östörojeni 72 yaşşında olmasına rağmen çok yüksek meselaDoktorlar katiyen önermiyor yalnız propolisi erken ergenliğin baş sebeplerinden.
Kullanmamanızı öneririm ben. d vitamini çinko desteği yeterli.
Aslında bu tip takviyelerin hepsi karaciğere de hasar veriyor. Hastalanmasın derken daha çok zarar veriyoruz.bu arada evet hormonları etkilediği için erken ergenliğe sebep oluyor ama bu yetişkinlere de zarar vermiyor anlamına gelmiyor. ananem şuan 4 evre meme kanseri ve bu kadar agresif omasını menapozda olmasına rağmen propolis ve keten tohumuna bağladılar. östörojeni 72 yaşşında olmasına rağmen çok yüksek mesela