• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz ama siz yine de danışın. Ben bir şey demeyeyim şimdi. Sperm dna hasarını da düşürüyor. Siz yine infertilite doktorunuza veya ürolog danışın. Benim eşimin ileri hızlı hareketlisi %0 o sebeple Dr verdi. Ama zararı olacağını düşünmüyorum.
İleri hızı 0 iken eşinizin bu ilaç sayesinde mi arttı hızı? Ne kadar yükseliş oldu? Kaç ay kullandıktan sonra oldu?

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Myo-Inositol 2000 mg (İNOSİTOL ORANI TEK SAŞEDE DAHA YÜKSEK)
L-Arginin 500 mg (DAHA YÜKSEK)
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) 100 mg (SERBEST OKSİJEN RADİKAL SAVAŞÇISI)
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Folat 400 mcg (FOLİK ASİT DEĞİL FOLAT OLMASI ÜSTÜNLÜK)
(Quatrefolic-6S-5-MTHF) 741 mcg * (BENCE ÜSTÜNLÜK)
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

YUKARIDA Promotil seçme sebeplerimi kırmızı yazı ile belirttim. Beklentim yüksek umarım işe yarar. inofolic ile günde 1100 mg inositol alıyordum bununla 2000 mg alacağım. üzüm çekirdeği ekstresi de bir umut. umarım hepimizde bir işe yarar arkadaşlar. keşke gebe kalan yazsada umudum daha da artsa ............
Prowomen kullanınca mi hamile kaldınız acaba şimdi takvimden gördüm de merak ettim

Prowomen kullanınca mi hamile kaldınız acaba şimdi takvimden gördüm de merak ettim
İkinci kutuda idim. 4 aşılama sonrası kendiliğinden oldu. Ama son zamanlar pek düzenli almadım. Eşimde 3. Kutusunda idi.
Açıkçası soğan kürü uyguladım ve çok inandım.
İlk ay 12 gün soğan kürü yaptım. Sonraki ay adetimin 8. Günü soğan kürüne başladım. Sabah akşam bir bardak içtim. 10 gün sürdü. Aynı anda adetimin 1.-10. Günleri arası sabah adaçayı, akşam civanperçemi+çoban çantası+testere dişli aslan pençesi içtim. Aynı esnada ovulasyon testi yaptım. İlk defa yumurtladığımı gördüm. (18.gün)Elimi karnıma koyarak gebe kalkacağım dedim hep. Ama o ay için şartlamadım kendimi. Hiç yemediğim paket gıda, kötü beslenme( hamur işi vb) yaptım. Hiç sallamadım. Darısı isteyen herkesin başına. Benim LH , fsh tan bir tık yukarıda idi ve adetlerim düzensizdi. Tek sıkıntım bu idi.

İleri hızı 0 iken eşinizin bu ilaç sayesinde mi arttı hızı? Ne kadar yükseliş oldu? Kaç ay kullandıktan sonra oldu?
İlaç çok fazla bir artış sağlamadı eşimde. Belki kalitesi artmıştır. Parametreler pek değişmedi. Zaten çok aşırı bir sorunu yoktu. Sorun bende idi.

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

YUKARIDA Promotil seçme sebeplerimi kırmızı yazı ile belirttim. Beklentim yüksek umarım işe yarar. inofolic ile günde 1100 mg inositol alıyordum bununla 2000 mg alacağım. üzüm çekirdeği ekstresi de bir umut. umarım hepimizde bir işe yarar arkadaşlar. keşke gebe kalan yazsada umudum daha da artsa ............
Canım buna ek olarak bir de folik asit almadın değil mi? Folat yeterli yani.bana bi doktor folik asit de alın yine de dedi ama kendi doktorum sadece promotil women yeterli demişti.

Hayır almadım. Günde 1000 mg üstü almak kanserojen zaten. Yeterli arkadaşım içindeki.

Amh değeriniz düşükse alabilirsiniz. Pco iseniz kullanabilirsiniz. Biraz pahalı bir ilaç. Tabi kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz arkadaşım

Arkadaşlar eşime doktor Promen K Saşe vermişti. 1 kutu kullandı. Bende yaklaşık 7 ay İnofolic Combi kullandım ama adetlerim bile düzene girmedi. Bende Promotil Women a şans vermek istedim. Eşime de Promotil men devam ediyorum mg olarak vitamin değerleri daha yüksek.

Prowomen yada Promotil women kullanıp gebe kalanlar yada adeti düzene girenler var mı?

Lütfen olsun
Merhaba bende promotil women
PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

Merba bende promotil women kullanym doktorum tüp bebek öncesi 1 ay ön tedavi uyguluyo eşime de proxed verdi. Nasl bi etkisi olur acaba 1 hafta oldu kullanali göğüslermi baya şişirdi normal mi bu. Işe yarar mı acaba bende bi sıkıntı yok herşey çok iyi dedi doktor eşimde morfoloji sıkıntımz var.

Amh değeriniz düşükse alabilirsiniz. Pco iseniz kullanabilirsiniz. Biraz pahalı bir ilaç. Tabi kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz arkadaşım
Anladığım a göre hamişsimiz maşallah bizde prowomen ve Promen k kullanıyoruz inş bizmde olur bn pcos um eşimin değerleri baya düşük diye doktor 3 ay sonraki eşinzin sonucunu görmeden yapmam diyo şuan eşim 2. Kutuda bn çatlatma iğnesi vurulmak istiyom acele mi ediyorum

Anladığım a göre hamişsimiz maşallah bizde prowomen ve Promen k kullanıyoruz inş bizmde olur bn pcos um eşimin değerleri baya düşük diye doktor 3 ay sonraki eşinzin sonucunu görmeden yapmam diyo şuan eşim 2. Kutuda bn çatlatma iğnesi vurulmak istiyom acele mi ediyorum
Vitaminleri kullanıp düzenli ilişki öneririm. Gebe kalmayı kafanızdan da atın.O zaman oluyor gerçekten. 🥰

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

bir de proxy women var doktorum bana bunu yazıyor sürekli. acaba değiştirsemmi içeriklerine bir bakar mısınız ben çok anlamıoyorum da:(

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

Canım bişey sorcam bu vitaminin etkisini gördün mü

Back