Erkek İnfertilitesi Promen K şase kullananlar, fayda görenler ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ooo maşallah sizin menü zenginmiş canım :) biz hiç birşey yapmıyormuşuz.
Macun aktardan mı aldın canım içeriğinde ne var? Birde ısırgan otunu ilk defa duydum o ne için?
Bende probolis polen bal arı sütü alıp onları yedirecektim eşime.

Canım benim eşimde varikosel çıktı sperm sonuçlarıda sınırda şimdilik ameliyata gerek yok dedi doktor ilaç tedavisi ile bebek olabilir dedi. İlk ay ilaçlarını güzel aldı promenk vardı çinko ilacı bir tane daha vardı ama adını unuttum o ilaçları kullandı keçi boynuzu kürü yaptım pekmezini içiyor zaten çinko ile adını unuttuğum ilacı 1 kutu kullansın onlar bitince almayın promenk alın dedi. Biz ağustos ayında doktora gitmiştik ondan sonra gidemedik eşimin işleri yoğundu sonra ilaçları da aksattı. Zaten keçiboynuzu kürünü bile 1 hafta yaptım oysaki 1 aya tamamlamam gerekiyordu ama olmadı. Doktor sigarayı söylemişti şimdi eşim bıraktı şubatta gidelim tekrar doktora diyoruz inşallah gerek kalmazda bu ay hamile kalırım.
Siz çok şey yapmışsınız inşallah karşılığını alırsınız canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Isırgan otunu sperm canlılığı için kullanın demişti.

Bu arada ben kendime soğan kürü yaptım geçen ay hormon testimde prolaktin yüksek çıktı şimdi Aslanpençesi çayı içiyorum. Birde bal tarçın çörek otu yiyorum. :)
Ne duyarsak yapar olduk inşallah fayda görürüz

Arkadaşlar merhaba nasılsınız, hamile kalan oldu mu aranızda. İşe yaradı mı promen k? Dr bize de promen k verdi sperm hareketliliğini arttırmak için, merak ettim sonuçlarınızı. İnşallah hayırlısıyla meleklerinzn haberini almışsınızdır

Biz Ocak ayından beri sperm oluşması için kullanıyoruz arkadaşım. Yakında sperm testi yaptıracak eşim. İnşallah güzel haberler almak nasip olur.

bizim ileri hareketimiz artti. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur Allah.a

Gözünüz aydın inşallah hayırlısıyla Allahım tamamına erdirir sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bizde de hareketli sperm sayısını % 5 ten % 48-50 arasına çıkardı. Ama bu ay test yaptık sayımız hareketimiz yerlerde yine. Ne oldu anlamadım. Bi yerde hata yaptık ama nerde bilmiyorum.

Bizde de hareketli sperm sayısını % 5 ten % 48-50 arasına çıkardı. Ama bu ay test yaptık sayımız hareketimiz yerlerde yine. Ne oldu anlamadım. Bi yerde hata yaptık ama nerde bilmiyorum.

Bizde hareketli sperm sayısı %9 .sizin menü baya zengindi sanırım değilmi

Canım sizin menü baya zengindi galiba değilmi. Acaba promen k nın vitamin emilimini engelliyor olabilir mi yaptığınız diğer şeyler. Aralarındaki sürelere dikkat ediyormusunuz mesela promeni içmeden önce ve içtkten sonra. Mesela bnim eşim sabah aç karna 1 tatlı kaşğı keçiboynuzu özü içiyor. Akşam yemekten sonra promeni içiyor, 2-3 saat sonra da 1avuç fındık-ceviz yiyor.

Bir de dr spor önerdi, yürüyüş yapıyor eşim. Organlar baskı sıkışıklık ve sıcak altında kalmicakmış. Oyy oyy ne zormuş bu işler. Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün inş hayırlısıyla en kısa zamanda. 8 ay önce bnde kimyasal gebelik yaşadım. Dr eşten kaynaklı dedi

Cnm benim eşimde spor yapıyor. Belki dediğin bilgi çok karıştırdık ama bunu biz 8 aydık yapıyoruz sayı ve hız hep arttı da şimdi niye düştü onu anlamadık. Bu ay nac 900 çok kullandı eşim belki o düşürdü bilmiyorum yarın bi daha teste gidecek bakayım ne çıkacak

Ondandır ozaman bnce. İnş iyi çıkar canım

Kizlar bende bugun promen k alacagim. Esimin sperm hareketliligi icin doktor cok dusuk direk asilama yada tup bebek dedi. Iki gundur de keciboynuzu kaynatip iciyorum ama esimin yas sorunu var 34 yasinda Umarim etki eder doktor yas yuzunden umutsuz konustu ama bakalim Allah buyuk

Her zaman aynı şeyi yaptık başta yükseldi de sonra niye düşürsün ki. Bence ondan değil. Ama hamile kaldım çok şükür. Sizde kullanmaya devam edin inşşşşşşş

Benim eşim 38 yaşında. Erkekte yaş sorun değil. Dr saçmalamış yani

Her zaman aynı şeyi yaptık başta yükseldi de sonra niye düşürsün ki. Bence ondan değil. Ama hamile kaldım çok şükür. Sizde kullanmaya devam edin inşşşşşşş

Gözünüz aydın tebrik ederim Darısı bize inşallah. Eşim devam ediyor kullanmaya. Bnde aynı dr adet snrası muayeneye çağırdı, rahim duvarı kalın ve düzensiz dedi ve ofis histereskopi oldum 20 gün önce, dr 2 tn polip aldgnı söyledi. Şimdi 3 ay ilaç tedavisi ile bni de takip edicek. Hayırlısıyla iyi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…