- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
- Konu Sahibi zeynepppppppp
-
İnş cnm rabbim sana da evlatlar nasip eder. Teşekkürler cnm :)Gözünüz aydın tebrik ederimDarısı bize inşallah. Eşim devam ediyor kullanmaya. Bnde aynı dr adet snrası muayeneye çağırdı, rahim duvarı kalın ve düzensiz dedi ve ofis histereskopi oldum 20 gün önce, dr 2 tn polip aldgnı söyledi. Şimdi 3 ay ilaç tedavisi ile bni de takip edicek. Hayırlısıyla iyi olur inş
Gözünüz aydın tebrik ederimDarısı bize inşallah. Eşim devam ediyor kullanmaya. Bnde aynı dr adet snrası muayeneye çağırdı, rahim duvarı kalın ve düzensiz dedi ve ofis histereskopi oldum 20 gün önce, dr 2 tn polip aldgnı söyledi. Şimdi 3 ay ilaç tedavisi ile bni de takip edicek. Hayırlısıyla iyi olur inş
Cnm bu polipler alttan ultrasyonla cikar mi yoksa sadece rahim filmindemi cikiyor
Kizlar Ankara da merkezde uc eczaneye sordum ilacin ismini bile ilk defa duydular Ankara' da alabilecegim bir yer var mi
benimde iki düşüğüm var,kromozom analizi,pıhtılaşma hormon hepsi yapıldı,acaba bu düşüklerde sperm kalitesinin etkisi varmı,gittiğim bir doktor,eşimin yapması gereken test varmı dediğimde,erkekle alakası yok dedi bu durumunValla cnm biz kullanmadan önce ileri hızlımız 5 gibi birşeydi bi ay kullandık test yaptık % 17 olmuştu ve ben o ay hamile kaldım yani geçen ay. Ama Düşük yaptım. Devam ediyoruz 2 kutuya. Ortaladık nerdeyse..,..
merabaKizlar bende bugun promen k alacagim. Esimin sperm hareketliligi icin doktor cok dusuk direk asilama yada tup bebek dedi. Iki gundur de keciboynuzu kaynatip iciyorum ama esimin yas sorunu var 34 yasindaUmarim etki eder doktor yas yuzunden umutsuz konustu ama bakalim Allah buyuk
merhabalar arkadasim hamile kalmışsınız masallah rabbim.saglikla kucağınıza almayi nasip.etsin insalah acaba promenk ile mi hamile kaldiniz benim esim proxed almis o bitince bende promenk almayi düşünüyorum onu kullansin diyemerabaMini_mini promen k kullanarakmı hamile kaldın aacaba benim eşimede doktor bunu önermiş sayıda düşük harekette
evet canım eşim promen k kullandığı sırada 2. kutuda hamile kaldımmerhabalar arkadasim hamile kalmışsınız masallah rabbim.saglikla kucağınıza almayi nasip.etsin insalah acaba promenk ile mi hamile kaldiniz benim esim proxed almis o bitince bende promenk almayi düşünüyorum onu kullansin diye
Değerleriniz nasıldı acaba benim eşimde 2. kutuyu aldı bununla birlikte başka bişey yaptınız mı?evet canım eşim promen k kullandığı sırada 2. kutuda hamile kaldım
aktardan macun almıştık onu kullanmaya devam ettiDeğerleriniz nasıldı acaba benim eşimde 2. kutuyu aldı bununla birlikte başka bişey yaptınız mı?
Bizim sayı hız düşük en önemlisi de morfoloji sıfıraktardan macun almıştık onu kullanmaya devam etti
bende yumurta geliştirici ilaç kullandım
tamda o ay hamile kaldım canım
sayı ve ileri hız düşüktü bizde
iyi aksamlar canim bizde sayı 1 milyon ileri hareket %10 yavas hareket %10 hareketsiz %80 bizde fayda edermi acaba bu ay promen k alcm proxed plus bittiaktardan macun almıştık onu kullanmaya devam etti
Bizim sayı biraz daha fazlaydı ama ileri hareket azdı canım sayıyla imkansız değil demişlerdi o yüzden hareketi artırmak için uğraştık sizin sayiyida yükseltmek gerek sanırımiyi aksamlar canim bizde sayı 1 milyon ileri hareket %10 yavas hareket %10 hareketsiz %80 bizde fayda edermi acaba bu ay promen k alcm proxed plus bitti
Merhabalar, güncel olarak emodex kullananlar var mı acaba? Biz de başlayacaz ama fayda ediyor mu acaba
Yumurta geliştirici hangi ilacı kullandiniz ?aktardan macun almıştık onu kullanmaya devam etti
İnofolic combiYumurta geliştirici hangi ilacı kullandiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?