Erkek İnfertilitesi Promen K şase kullananlar, fayda görenler ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş cnm rabbim sana da evlatlar nasip eder. Teşekkürler cnm :)

Kizlar Ankara da merkezde uc eczaneye sordum ilacin ismini bile ilk defa duydular Ankara' da alabilecegim bir yer var mi

Cnm bu polipler alttan ultrasyonla cikar mi yoksa sadece rahim filmindemi cikiyor

Cnm bu polipler alttan ultrasyonla cikar mi yoksa sadece rahim filmindemi cikiyor

Canım bn 10 ay önce rahim filmi çektrdim etlk Zübeyde hnm hastanesinde, onda çıkmadı, 2 farklı dr bakmıştı hatta, kanallar açık demişlerdi başka da bişey dememişlerdi. Çok düzenli 28 günde bir olan regllerim Şubat mart ve nisanda 31 gnde olmaya başladı ve miktarı azaldı.bn de özelde bi dra muayene olmak ve onda devam etmek istedim tüm hikayemi anlattım ona. O da muayene etti alttan ultrasonda rahim içini beğenmedim, tam sökülememişsin düzensiz dokular var ve de kalınlaşma var dedi. Adetlerimin nasıl olduğunu sordu. Adet ol bitiminde gel yine bakalım gitcekmi bu parçalar dedi. Bn de gittim ve gitmemişti. Ofis histereskopi, terapötik küretaj yapıcam temizlicem içeriyi ve örnekler patolojiye gitcek dedi .Bn de kabul ettim. 2 tn polip çıkarmış. 3 ay primolut kullancam ve her adet bitimi kontrole gitcem usg ile bakıcak. 1 kutu bitti, 3 gün snra kontrolüm var.

benimde iki düşüğüm var,kromozom analizi,pıhtılaşma hormon hepsi yapıldı,acaba bu düşüklerde sperm kalitesinin etkisi varmı,gittiğim bir doktor,eşimin yapması gereken test varmı dediğimde,erkekle alakası yok dedi bu durumun

meraba Mini_mini promen k kullanarakmı hamile kaldın aacaba benim eşimede doktor bunu önermiş sayıda düşük harekette

meraba Mini_mini promen k kullanarakmı hamile kaldın aacaba benim eşimede doktor bunu önermiş sayıda düşük harekette
merhabalar arkadasim hamile kalmışsınız masallah rabbim.saglikla kucağınıza almayi nasip.etsin insalah acaba promenk ile mi hamile kaldiniz benim esim proxed almis o bitince bende promenk almayi düşünüyorum onu kullansin diye

evet canım eşim promen k kullandığı sırada 2. kutuda hamile kaldım

Değerleriniz nasıldı acaba benim eşimde 2. kutuyu aldı bununla birlikte başka bişey yaptınız mı?
aktardan macun almıştık onu kullanmaya devam etti
bende yumurta geliştirici ilaç kullandım
tamda o ay hamile kaldım canım
sayı ve ileri hız düşüktü bizde

Merhaba bundan 2 ay önce üroloji dr u eşime de promen k verdi. Hızlı hareketli %7 idi bu değerlerle çocuk olmaz dedi dr. İlacı kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ki ben hamile kaldım lakin hamileliğim 1.5 ay sürdü. Kimyasal gebelik olduğu için sonlandı. Tabi o ara hamile kaldım diye ilaçları bir kenara bıraktık bu yüzden 15 gün içmemiş oldu. Düşükten hemen sonra geri başladık. 3 haftadır kullanıyor. Bunun yanında keçiboynuzu kürü ve zeytinyağı içinde bekletilmiş kuru incir yiyor. Kabak çekirdeği ve avakado da tüketiyor.

aktardan macun almıştık onu kullanmaya devam etti
bende yumurta geliştirici ilaç kullandım
tamda o ay hamile kaldım canım
sayı ve ileri hız düşüktü bizde
iyi aksamlar canim bizde sayı 1 milyon ileri hareket %10 yavas hareket %10 hareketsiz %80 bizde fayda edermi acaba bu ay promen k alcm proxed plus bitti

iyi aksamlar canim bizde sayı 1 milyon ileri hareket %10 yavas hareket %10 hareketsiz %80 bizde fayda edermi acaba bu ay promen k alcm proxed plus bitti
Bizim sayı biraz daha fazlaydı ama ileri hareket azdı canım sayıyla imkansız değil demişlerdi o yüzden hareketi artırmak için uğraştık sizin sayiyida yükseltmek gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…