- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi zeynepppppppp
-
Günde kaç tane kullanılıyor promen kEki Görüntüle 2067727 Eki Görüntüle 2067727
Biz aldık promen k şaseyi yarın başlıyoruz inş iyi sonuçlar elde ederiz. İkisininkinden içeriği şöyle;
Cnm günde bi tane kullanıyor eşim. Bizde işe yarıyor ileri hareketlimiz arttı.Günde kaç tane kullanılıyor promen k
Teşekkür ederim bende sipariş verdim, proxeed kullanıyoruz o bitince başlayacağız içeriği hoşuma gitti benimde inşallah faydasını görürüz.Cnm günde bi tane kullanıyor eşim. Bizde işe yarıyor ileri hareketlimiz arttı.
İnş cnm rabbim yardımcınız olsun inşTeşekkür ederim bende sipariş verdim, proxeed kullanıyoruz o bitince başlayacağız içeriği hoşuma gitti benimde inşallah faydasını görürüz.
İnş cnm biz memnun kaldık. İleri hareketli için özellikle iyi.Merhabalar bizde azosperm ve testesteron hormonu ve fsh hormonu düşüklüğü problemi var. Kaan Hoca bize bu vitamini tavsiye etti, hormonların düzelmesi için dedi. İnşallah faydasını görürüz.
Merhaba , esinizin sorunu nedir ? Antakyada hangi doktora gorundunuz ?Promen k yı bize jinekologum yazmisti antakyada yasiyoruz biz burda bi urologa gittik sonra problem braz fazla olunca oda prooxed i onerdi emodex i burda arkadslardan duymustum sordum doktorada bu amac icin cok fazla vitami var hepsinin icerigide birbirine benziyo biz en iyi oldugunu dusunduklerimizi oneriyoruz isterseniz onuda kullanabilrsinz dedi ama prooxedi gunde 2 defa kullaniyoruz fiyatlarida malum ayni anda ikisini kullank biraz zor biz prooxede yeni basladik ztn 2 hafta oldu yaninda havuc suyu arisutu polen bal keci boynuzu pekmezi ceviz tuketmeye calisiyo esim bakalim 1 ay sonra tekrar test yaptircaz olmazsa emodexde aklimda
Hareketlu sperm sayımiz düşktü canım abidin yıldırıma goründük canim ama ben havuç suyunun faydasını gordügümuzu düsüyorum gecen ay asılama deneyelim artik demisti doktorum tutdu çok şükür darısı tüm isteyenlere olsunMerhaba , esinizin sorunu nedir ? Antakyada hangi doktora gorundunuz ?
Zeynepcim kaan hoca promen K günde 2 kez mi dedi yoksa 1 kez mi dedi içeriğindeki mg degerleri bir paket içinmi tam anlamadım netten baktım daSlm arkadaşlar Kaan hocayla tedavi görüyoruz. İlk gittiğimizde eğer sperm DNA hasarınız çıkmazsa promen K şase kullanın demişti. Testimiz çıktı çok şükür DNA hasarımız yok. Şuanda emodex 1. Kutumuz bitmek üzere. Kaan hocaya mail attık 26/12/2017 de cvp verecek. Bu süre zarfında emodex mi kullansak yoksa promen k şase mi kullansak. Emodexle sperm sayımız arttı faydasını gördük ama Dr da promen k kullanın demişti.
Sorum şu: promen k kullanıp fayda gören var mı ?
canım benim merak ettiğim soruyu sormuşsun bende bizden başka bu ilacı kullanan yok sanıyordum. Herkes proxed söylüyor kafam karışmıştı. Bize de doktor promenk i verdi. 3 ay kullansın hatta demişti. ilk paketi düzenli kullandı eşim ikinci paketi aksattı biraz hergün düzenli kullanmıyor. Sİzde nasıl işe yaradımı?Slm arkadaşlar Kaan hocayla tedavi görüyoruz. İlk gittiğimizde eğer sperm DNA hasarınız çıkmazsa promen K şase kullanın demişti. Testimiz çıktı çok şükür DNA hasarımız yok. Şuanda emodex 1. Kutumuz bitmek üzere. Kaan hocaya mail attık 26/12/2017 de cvp verecek. Bu süre zarfında emodex mi kullansak yoksa promen k şase mi kullansak. Emodexle sperm sayımız arttı faydasını gördük ama Dr da promen k kullanın demişti.
Sorum şu: promen k kullanıp fayda gören var mı ?
Cnm bir kez kullanın dedi. Günde bi defa.Zeynepcim kaan hoca promen K günde 2 kez mi dedi yoksa 1 kez mi dedi içeriğindeki mg degerleri bir paket içinmi tam anlamadım netten baktım da
Valla cnm biz kullanmadan önce ileri hızlımız 5 gibi birşeydi bi ay kullandık test yaptık % 17 olmuştu ve ben o ay hamile kaldım yani geçen ay. Ama Düşük yaptım. Devam ediyoruz 2 kutuya. Ortaladık nerdeyse..,..canım benim merak ettiğim soruyu sormuşsun bende bizden başka bu ilacı kullanan yok sanıyordum. Herkes proxed söylüyor kafam karışmıştı. Bize de doktor promenk i verdi. 3 ay kullansın hatta demişti. ilk paketi düzenli kullandı eşim ikinci paketi aksattı biraz hergün düzenli kullanmıyor. Sİzde nasıl işe yaradımı?
Biz ikinci testi yaptırmadığımız için henüz bilmiyorum fayda edip etmediğini
Biz de kullanıyoruz promen k, 4 gün oldu başlayalı :)canım benim merak ettiğim soruyu sormuşsun bende bizden başka bu ilacı kullanan yok sanıyordum. Herkes proxed söylüyor kafam karışmıştı. Bize de doktor promenk i verdi. 3 ay kullansın hatta demişti. ilk paketi düzenli kullandı eşim ikinci paketi aksattı biraz hergün düzenli kullanmıyor. Sİzde nasıl işe yaradımı?
Biz ikinci testi yaptırmadığımız için henüz bilmiyorum fayda edip etmediğini
Evicap diyordu birde herkes eczaneye sordum evicap sadece e vitamini içeriyor promenk te daha çok vitamin var daha iyi dedi canım inşallah bizde faydasını görürüz. Kür falan yapıyormusunuz başka?Valla cnm biz kullanmadan önce ileri hızlımız 5 gibi birşeydi bi ay kullandık test yaptık % 17 olmuştu ve ben o ay hamile kaldım yani geçen ay. Ama Düşük yaptım. Devam ediyoruz 2 kutuya. Ortaladık nerdeyse..,..
İnşallah faydasını görürüz canım. Siz neler kullanıyorsunuz başka?Biz de kullanıyoruz promen k, 4 gün oldu başlayalı :)
Evicap diyordu birde herkes eczaneye sordum evicap sadece e vitamini içeriyor promenk te daha çok vitamin var daha iyi dedi canım inşallah bizde faydasını görürüz. Kür falan yapıyormusunuz başka?
İnşallah canım. Bizim her günİnşallah faydasını görürüz canım. Siz neler kullanıyorsunuz başka?
Keçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuzBak biz ne yapıyoruz yazayım sana;
Hergün
Promen k şase günde bi tane
Macun günde 2 kaşık aç karnına
Isırgan otu çayı 3/4 bardak
1/2 tane zeytin yağında bekletilmiş incir
Keçi boynuzu kürü
İri 2 havuç
Keçi boynuzu tozu bi tatlı kaşığı
Fındık,ceviz,badem,kuru üzüm....
Neredeyse her akşam sade yeşillik salatası ( maydonoz, nane, bol soğan, roka, marul , bir limon suyu , 3 kaşık zeytinyağı)
Haftada 1/2 gün balık
Haftada 2/3 gün nohut sulusu
Genelde de sebze ve baklagil ağırlıklı beslenme yapıyoruz. Bamya, yeşil fasulye ,kuru fasulye ,mercimek,ıspanakta...
Bi tatlı kaşığı tozu ağzına atıp üstüne su içiyor. Hap gibi. Kaan hoca öyle yap dedi.Keçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?