Erkek İnfertilitesi Promen K şase kullananlar, fayda görenler ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar bizde azosperm ve testesteron hormonu ve fsh hormonu düşüklüğü problemi var. Kaan Hoca bize bu vitamini tavsiye etti, hormonların düzelmesi için dedi. İnşallah faydasını görürüz.

Merhabalar bizde azosperm ve testesteron hormonu ve fsh hormonu düşüklüğü problemi var. Kaan Hoca bize bu vitamini tavsiye etti, hormonların düzelmesi için dedi. İnşallah faydasını görürüz.
İnş cnm biz memnun kaldık. İleri hareketli için özellikle iyi.

Merhaba , esinizin sorunu nedir ? Antakyada hangi doktora gorundunuz ?

Merhaba , esinizin sorunu nedir ? Antakyada hangi doktora gorundunuz ?
Hareketlu sperm sayımiz düşktü canım abidin yıldırıma goründük canim ama ben havuç suyunun faydasını gordügümuzu düsüyorum gecen ay asılama deneyelim artik demisti doktorum tutdu çok şükür darısı tüm isteyenlere olsun

Zeynepcim kaan hoca promen K günde 2 kez mi dedi yoksa 1 kez mi dedi içeriğindeki mg degerleri bir paket içinmi tam anlamadım netten baktım da

Eklentiler

• IMG_4240.webp
    14 KB · Görüntüleme: 350
canım benim merak ettiğim soruyu sormuşsun bende bizden başka bu ilacı kullanan yok sanıyordum. Herkes proxed söylüyor kafam karışmıştı. Bize de doktor promenk i verdi. 3 ay kullansın hatta demişti. ilk paketi düzenli kullandı eşim ikinci paketi aksattı biraz hergün düzenli kullanmıyor. Sİzde nasıl işe yaradımı?
Biz ikinci testi yaptırmadığımız için henüz bilmiyorum fayda edip etmediğini

Valla cnm biz kullanmadan önce ileri hızlımız 5 gibi birşeydi bi ay kullandık test yaptık % 17 olmuştu ve ben o ay hamile kaldım yani geçen ay. Ama Düşük yaptım. Devam ediyoruz 2 kutuya. Ortaladık nerdeyse..,..

Biz de kullanıyoruz promen k, 4 gün oldu başlayalı :)

Evicap diyordu birde herkes eczaneye sordum evicap sadece e vitamini içeriyor promenk te daha çok vitamin var daha iyi dedi canım inşallah bizde faydasını görürüz. Kür falan yapıyormusunuz başka?

Promen k içimdeki e vitamini az, doktorlar 400 ıu veriyor, biz proxeed ve e vitamini kullandık,şimdi promen k sipariş verdim e vitamini almadım içinde var diye ama dediğim gibi içindeki az aslında, bunlara ilave doktor Teatria verdi, devit ampul aldım birde keçiboynuzu özü inşallah faydalı olur.

Evicap diyordu birde herkes eczaneye sordum evicap sadece e vitamini içeriyor promenk te daha çok vitamin var daha iyi dedi canım inşallah bizde faydasını görürüz. Kür falan yapıyormusunuz başka?

Bak biz ne yapıyoruz yazayım sana;
Hergün
Promen k şase günde bi tane
Macun günde 2 kaşık aç karnına
Isırgan otu çayı 3/4 bardak
1/2 tane zeytin yağında bekletilmiş incir
Keçi boynuzu kürü
İri 2 havuç
Keçi boynuzu tozu bi tatlı kaşığı
Fındık,ceviz,badem,kuru üzüm....

Neredeyse her akşam sade yeşillik salatası ( maydonoz, nane, bol soğan, roka, marul , bir limon suyu , 3 kaşık zeytinyağı)

Haftada 1/2 gün balık
Haftada 2/3 gün nohut sulusu
Genelde de sebze ve baklagil ağırlıklı beslenme yapıyoruz. Bamya, yeşil fasulye ,kuru fasulye ,mercimek,ıspanakta...

İnşallah faydasını görürüz canım. Siz neler kullanıyorsunuz başka?
İnşallah canım. Bizim her gün
1 promen k vitamin
Bol bol siyah çekirdekli üzüm
3-4 tane iri havuç
1 bardak ısırgan otu çayı
1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi
Haftada üç gün merional ve ovitralle iğne.
Bizim sorunumuz azosperm, testosteron ve fsh düşüklüğü. Siz ne için kullanıyorsunuz ve başka neler kullanıyorsunuz canım?

Keçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…