Erkek İnfertilitesi Promen k kullanıp hamile kalanlar var mı lütfen yardım edin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Arkadaşlar biz 1 yıllık evliyiz. Aşırı stresli bir hayatımız vardı. Bende sorun yoktu eşimde ileri hareketlilik yüzde 35 sperm sayısı 18 milyondu.
4.ayda eşime klomen verdi dr. 10+10 gün içti, bıraktı. 6. Ayımızda benim adetim çok geçti hamileydim ama düşük yaptım. O ay eşimle çok aşırı tartışmış çok korkmuş ağlamıştım. Düşük yapmamın sebebi buydu. Rabbim daha iyi bilir.
Şimdi düşükten 3 ay sonra bize doktor SPERRA adlı ilacı önerdi, eczacımız hayır PROMEN K daha iyi, çok kötü durumda olan çiftimiz, bu ilacı 2. Ay kullandığında evlat haberi aldı dedi. Bize de umut oldu. Sizin bilginiz var mı acaba? Kullanıp faydasını gören var mı ya da bana başka bir tavsiyesi olan?

Maşallah canım hayırlı olsun rabbim bağışlasın bebişini😊aşılamayı ne kadara yaptırdınız acaba

Maşallah canım hayırlı olsun rabbim bağışlasın bebişini😊aşılamayı ne kadara yaptırdınız acaba
Maalesef ben düşük yaptım canım. Eğitim araştırma hastanesinde tedavi olduk. Hastaneye bi ücret ödemedik. Sadece işlem günü 50 tl gibi bi ücret ödemiş eşim. İğneli aşılama oldum ben, 800 lira gibi bi ücret ödedik eczaneye. Ben iğneyi yüksek dozda kullandım. Daha uygun ödeyende çok.

Maalesef ben düşük yaptım canım. Eğitim araştırma hastanesinde tedavi olduk. Hastaneye bi ücret ödemedik. Sadece işlem günü 50 tl gibi bi ücret ödemiş eşim. İğneli aşılama oldum ben, 800 lira gibi bi ücret ödedik eczaneye. Ben iğneyi yüksek dozda kullandım. Daha uygun ödeyende çok.
Başın sağolsn kuzum kaç aylıkken düşük yaptın sadece iğne ücretini ödüyoruz o halde

Sizin ileri hareket iyi ama yuzde 35, en son degerleri nasıl? Benim esimde promen k kullandi 2 ay,ileri hareket 0 dan 10 a çıktı ama hâlâ hamile kalamadim.

Back
X