- 11 Eylül 2024
- 447
- 25
- 13
- 31
Uykuludan canım zaten varya doktordan değil çözümü burdan buluyorum kendi doktorum kendim olacak bu gidişle ben 10 aydır Prolaktinle uğraşıyorumBana pazartesi perşembe yarım yarım dedi istersen uygula
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykuludan canım zaten varya doktordan değil çözümü burdan buluyorum kendi doktorum kendim olacak bu gidişle ben 10 aydır Prolaktinle uğraşıyorumBana pazartesi perşembe yarım yarım dedi istersen uygula
Günlük içiyorum bide parlodeli gidio soracam
Doktora sıra yok şehirde tek özellerde d
Bugün Salı ya perşembeyi mi bekleyim sence yoksa bugün içip Salı cuma mı yapsam ki
Valla orayı sen bilirsin bende başlayalı yeni oldu çok fikrim yok birde gerçekten stres ve yediğimiz içtiğimiz herşey yükseltiyormuş çok aclık ve çok toklukta yani dengeyi ayarlamak lazmBugün Salı ya perşembeyi mi bekleyim sence yoksa bugün içip Salı cuma mı yapsam ki
Ne bok yesem afedersin yükseltmiş kafama göre kullancsm ne olacaksa olsunzaten olmuo zaten olmuoValla orayı sen bilirsin bende başlayalı yeni oldu çok fikrim yok birde gerçekten stres ve yediğimiz içtiğimiz herşey yükseltiyormuş çok aclık ve çok toklukta yani dengeyi ayarlamak lazm
Sabır sabır belkide şuan değildir zamanı Rabbim bilir vaktini biyerde duymuştum kovaladığın için kaçıyo istediğin için olmuyo sen yinede dengeli bir şekilde dikkat et yemene içmeye hapını belirli saate kullan belirli günlerde ayıptır söylemesi korunma ama olsun diyede kendini strse sokma bu sefer vucudundaki dengeler de değişiyor bu sefer hamilemiyim düşüncesiyleNe bok yesem afedersin yükseltmiş kafama göre kullancsm ne olacaksa olsunzaten olmuo zaten olmuo
Doğru diosun canım olmuossa vardır bi hayır ama inan çok yoruldumSabır sabır belkide şuan değildir zamanı Rabbim bilir vaktini biyerde duymuştum kovaladığın için kaçıyo istediğin için olmuyo sen yinede dengeli bir şekilde dikkat et yemene içmeye hapını belirli saate kullan belirli günlerde ayıptır söylemesi korunma ama olsun diyede kendini strse sokma bu sefer vucudundaki dengeler de değişiyor bu sefer hamilemiyim düşüncesiyle
Çok haklısın bende geçen 10 gün adet olmadım dedim kesin hamileyim teste flaşla falan bakıyodum yani silik çıkar belki diye ama bi gittim prolaktin yüksek devlete gittim 2 gün peş peşe perişan oldum deli ettiler test veriyorum sonuç için tekrar randevu al felan 1 ayda öyle beklicektim en son dedim özele gidiyim gittim ve hemen dostinex verdi gıden para oldu ama ennazından inşallah düşer hepimizin ki eğer imkan varsa özele git derimDoğru diosun canım olmuossa vardır bi hayır ama inan çok yoruldum
63 ten 44 e nekadar sürede düştü kaç tane içtin benim 54 sence ne kadar sürede düzelir ve hamile kalırım63ten 44e düştü tekrar ilaç verdi kullandım 2 ay sonrasında hamile kaldım ama yiyecek olarakta dikkat etmiştim. Hurma,incir,soda,üzüm,keten tohumu bunlar aklına gelenler hepsinden uzak durdum
63 ağustosta çıkmıştı 1 hafta arayla 2 hap olan ilacı kullandım. Aralıkta gittim tekrar 44tü çok düşmemişti ana yediklerime dikkat ettim tekrar ilaç verdi kullandım şubatta hamile kalmışım63 ten 44 e nekadar sürede düştü kaç tane içtin benim 54 sence ne kadar sürede düzelir ve hamile kalırım
En son gittiginde kullandıpın ilaçmı düşürdü dostinexmi yoksa agustostan beri düşmesini mi beklediniz63 ağustosta çıkmıştı 1 hafta arayla 2 hap olan ilacı kullandım. Aralıkta gittim tekrar 44tü çok düşmemişti ana yediklerime dikkat ettim tekrar ilaç verdi kullandım şubatta hamile kalmışım
Aralıkta kullandığım düşürdü bence ağustosta bebek düşünmeye başlamıştık deniyorduk anca nasip oldu hiç takmamak gerekiyormuş stres yapmayın stres yaptıkça olmuyor net deneyimledimEn son gittiginde kullandıpın ilaçmı düşürdü dostinexmi yoksa agustostan beri düşmesini mi beklediniz
Bakalım inşallah Sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin AllahAralıkta kullandığım düşürdü bence ağustosta bebek düşünmeye başlamıştık deniyorduk anca nasip oldu hiç takmamak gerekiyormuş stres yapmayın stres yaptıkça olmuyor net deneyimledim
Amin inşallahBakalım inşallah Sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin Allah![]()
Canım bugün özele gitim zaten ama endokrinin işine karismiyor prolaktinin endokrinle düşür diyor ama endokrine sıra yok 1 aydırÇok haklısın bende geçen 10 gün adet olmadım dedim kesin hamileyim teste flaşla falan bakıyodum yani silik çıkar belki diye ama bi gittim prolaktin yüksek devlete gittim 2 gün peş peşe perişan oldum deli ettiler test veriyorum sonuç için tekrar randevu al felan 1 ayda öyle beklicektim en son dedim özele gidiyim gittim ve hemen dostinex verdi gıden para oldu ama ennazından inşallah düşer hepimizin ki eğer imkan varsa özele git derim
Haftada 1 kez yarım ne kadar kullandınız ? Kaç hafta olduktan sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benimde sizle aynı haftada 1 kez mi 2 kez mi kullansam kararsız kaldım. Demek ki 1 kez de kullanınca düşürüyormuşBenim 38-40 civarıydı kullandım dostinex haftada birkez yarım. Hamile kaldığımı anlayınca bıraktım.
Ama çook yakınımda 200 prolaktin ile ilaç kullanmadan hamile kalan var. Bence ilaç kullanıyorsan doğal yöntemleri mutlaka doktoruna sor derim yumurtlamanı etkilemesin ilaç ile kesinlikle düşüyor çünkü.
Arkadaşlar bu hormonun en büyük düşmanı stres biliyorsunuz değil mi doktorum bana öyle söylemişti. Çok stresli bir iş te çalışıyordım işi bırak bu hormonun düzelecek çünkü bu hormonu esas yaratan durum hipofiz bezinde oluşan minik bezeler ama o bezeler olduğunda bu hormon 200 civarlarına çıkıyormuş ki bu bezeler de kötü huylu vs şeyler değil korkun diye söylemiyorum.Haftada 1 kez yarım ne kadar kullandınız ? Kaç hafta olduktan sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benimde sizle aynı haftada 1 kez mi 2 kez mi kullansam kararsız kaldım. Demek ki 1 kez de kullanınca düşürüyormuş
Uzun ve açıklayıcı yazdığınız için teşekkür ederiz. Evet en büyük etkeni stres doğru söylüyorsunuz ama maalesef gebeliğe de bazı insanlarda engel olabiliyor herkeste aynı değil ki. Mesela benim vücuduma çok etki etti adetim çok düzensizleşmeue başladı yükselmeye başlayınca ve bu da gebeliği zorlaştırıyor elbette imkansız değil hiçbir şey ol der ve olur her şeyi Rabbim bilirArkadaşlar bu hormonun en büyük düşmanı stres biliyorsunuz değil mi doktorum bana öyle söylemişti. Çok stresli bir iş te çalışıyordım işi bırak bu hormonun düzelecek çünkü bu hormonu esas yaratan durum hipofiz bezinde oluşan minik bezeler ama o bezeler olduğunda bu hormon 200 civarlarına çıkıyormuş ki bu bezeler de kötü huylu vs şeyler değil korkun diye söylemiyorum.
Bu ilacı içeceksiniz %99 ihtimal düşecek ilacı bırakınca belli bir süre sonra tekrar çıkacak. Ancak hayattınızı sıfır stres ve çooook düzenli sağlıklı yaşam biçimine çevirirseniz yükselmez o da günümüzde mümkün değil.
Bu hormon tek başına kesinlikle çocuk olmama sebebi değil daha önce de yazmıştım. 200 küsür değer ile hamile olan birebir yakınım var. Bu bir süt hormonu yani hani annelerimiz süt korur der ya o hormon bu. Ama hepimiz biliyoruz süt korur diye bir durum asla ama asla yok.
pembepanter96 ben açıkcası haftada 2 kullanan birini duymadım ama doktorun hangi dozu önerdiyse o şekilde ilerle bence. Ben ilk evlendim 6 ay kullandım bıraktım. 5 sene evli kaldım çocuğum olmadı. Belki eş de problem vardı bilmiyorum.
Sonra eşimden ayrıldım yeni bir evlilik yaptım ilaç vs kullanmıyordum. İlk ay bir kimyasal yaşadım. Sonra doktora kontrole gittiğimde prolaktin yüksek ama ilaç kullanmasan bile olur dedi ben kullanmak istedim. Sanırım 8 li şişe vardı. Onu kullanıyordum 2. Şişeye geçtiğimde hamile kaldım. Ama doktor kontrolündeydim benim amh düşüklüğüm vs vardı multi vit kullandım bu yüzden eşim de kullanıyordu. Prolaktinin bir sorun olmadığını sana şöyle anlatayım doğum yaptım emziriyordum yani prolaktin tavan durumdaydı 3. Ay da tekrar hamile kaldım.
Özür dilerim çok uzun yazdım ama prolaktini ve amh ı tek başına bir problem gibi yansıtıyor bazı doktorlar. Ben artık tüp bebeğe yönlendirmenin onlara kolay geldiğini düşünüyırum artık. Bence sağlıklı yaşam ve stresten uzak durabilmek bunların çözümü. Umarım tez vakitte hayırlısı ile isteyen herkes alır güzel haberi![]()
Amh vs baktırdınız mı? Birde ovulasyon takibi deneseniz belki yumurtlama günlerini yakalasanız faydası olur. Çünkü anladığım kadarıyla regl tarihi değiştiğiviçin e doğal olarak yumurtlama günleri değişiyor onu bulmak da önemliUzun ve açıklayıcı yazdığınız için teşekkür ederiz. Evet en büyük etkeni stres doğru söylüyorsunuz ama maalesef gebeliğe de bazı insanlarda engel olabiliyor herkeste aynı değil ki. Mesela benim vücuduma çok etki etti adetim çok düzensizleşmeue başladı yükselmeye başlayınca ve bu da gebeliği zorlaştırıyor elbette imkansız değil hiçbir şey ol der ve olur her şeyi Rabbim bilir![]()