- 9 Ocak 2017
- 576
- 481
- 103
- Konu Sahibi mmatmazellll
Canım ben geçen yıl hamilelik düşünmüştüm ama öncesinde testler yaptırmak istedim . Eksiklik vs yada problem varsa öncesinde çıksın denemeden . Sonra niye olmuyor diye canım sıkılmasın dedim. Gerekli tüm testleri yaptırmıştım. Dış test diye birşey . Genetiğime vs baktırdım hepsine açıkçası pek anlamam bu işlerden ben. Sorabileceğim hiç kimsede yoktu bir kitap almıştım onda okudum neler yapılır vs öncesinde diye, okuduklarımı drdan istedim ve prolaktinim 45 çıktı. Tek sorun buydu denerseniz bu etkiler dedi . Sonra dostinex verdi. Haftada bir yarım yarım dedi 1 ayda 2 içmiş oldum yani 1 ay sonra 1,5 kadar düşmüş benim bu seferde çok düşmüş dedi 2 hafta da bir iç dedi 2 haftada bir yarım içtim yani bir ayda 1 tam ay sonunda gittim 3,5 gibi birşey dedi. Böyle devam et dedi açıkçası ben 1,5 ayda bir yarım içtim 5.5 oldu değerim sonra sınırda diye 3 ayda yarım içtim kafama göre belirledim süreyi analiz etmiştim böyle olursa ortalamayı bulurum dedim 15 çıktı bu sefer birdaha da içmedim çocukta denemedim sonra o isteğim kaçtı bu süreçte. 1 ay önce adetimle ilgili bir sıkıntım oldu ilkkez, kadın doğuma git dediler gittim o sıra prolaktini de sorayım dedim. Yine 15 miş . Şuan hamilemiyim emin değilim fakat 2 gebelik testim pozitif çıktı adetim gecikti ve adet olmadım. Gebe kalmış olabilirim diye düşünüyorum.