Jinekoloji DOSTİNEX-BETA HCG- HÜSRAN BİR GEBELİK.

Kürtaj olalı 25 gün oldu yaklaşık on gün içinde regl olacağımı tahmin ediyorum. Bu sürede doktoruma gideceğim, kendisi çok iyidir. Ona detaylı ilaçları tekrardan soracağım canım. Seni de bilgilendireceğim. Yani Allah başka dert vermesin çözümü var çok şükür ama yine de neden böyle oluyor anlayamıyorum ağzımızın tadıyla hamile bile kalamıyoruz.
Benim yükseliyordu o yüzden verdi anlık artabiliyormuş biraz takip etmek gerekiyor ve haftanın 2 günü yarım yarım içilmesi kazım ben içtiğim ay hamile kaldım

Bende çatlatma iğnesi öncesi aldım biraz günlük ama yan etkisi göstermedi direk tam almadim
Önceleri yarım yarim
İçiyordum şimdi çatlatma iğnesi yaotirmadan dedim belki düşürürüm kendi çapımda

Benim yükseliyordu o yüzden verdi anlık artabiliyormuş biraz takip etmek gerekiyor ve haftanın 2 günü yarım yarım içilmesi kazım ben içtiğim ay hamile kaldım
Benim yıllardır reglime daha 15 gün varken memelerim davul gibi şişer ağrır el vuramazdım. Meğer senelerdir normalinden yüksekmiş (doktor eski sonuçlara baktı 31 küsürlerdeymiş) hiçbir doktor önemsemediği için de yükselmeye devam etmiş. Mememde onlarca kist var doktor kistler yapıyor ağrıyı dese de dostinexii içtikten sonra anladım ki ağrıyı yapan prolaktin yüksekliğiymiş. Şimdi tekrardan davul gibi şiş ve ağrılıı. Artık anlayabiliyorum prolaktinle ilgili olduğunu. Regl olduğumda doktor kontrolüyle muhtemelen yeniden başlarım ilaca. İlaçtan iki tane içince hamile kaldım ben de.

Back
X