• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolektan dostonex

Bizim devlet hastaneleri sağlam insanı hasta eder o yüzden özele gittim ben sürekli de muayene ücreti vermek istemiyorum canm ya
Haklısın canm ama sağlık ocağında bakacaklarını sanmıyorum kadın hastalığı sonuçta yine de bi sor eğer alıyorlarsa verirsin

Canm merhaba benimde kullandığım haftada bir yarım benim değerim de 70 di yumurtlama gününü vs öne çektimi canm gebeliğini gününden öncemi öğrendin
Açıkcası ben ilk evlendiğimde prolaktin sorunumu öğrendim. Evlenmeden önce yumurtlama günümü pek takip etmiyordum o yüzden inan bana etkilendi mi hiç bilmiyorum. Ama kullanmaya başladığımda bu regl takip ettiğimiz uygulamalar ile uyuşuyordu yumurtlamam. Gebeliğimi adetim gecikince öğrendim

Açıkcası ben ilk evlendiğimde prolaktin sorunumu öğrendim. Evlenmeden önce yumurtlama günümü pek takip etmiyordum o yüzden inan bana etkilendi mi hiç bilmiyorum. Ama kullanmaya başladığımda bu regl takip ettiğimiz uygulamalar ile uyuşuyordu yumurtlamam. Gebeliğimi adetim gecikince öğrendim
Anladm canm teşekkür ederim 🥰🥰

Herkeze merhaba
Sorum şu lütfen tecrübeli bilenler yardımcı olsun daha 22 yaşındaym 5 6 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo hormon testi yaptırdım prolaktin 54.5 çıktı dostonex ve Q plas felan verdi bunları kullanırsam hamile kalırmıyım
Tek problem prolaktinse evet düşünce hamile kalırsınız Allah’ın izniyle

Doktor ayın 18 ile 25 değerlendir dedi ama ben daha ilaca yeni başladım sadece 1 tane içtim yarım yarım yani haftada 2 oluyo bu sefer olurmu önümüzdeki ayamı olur bilemem sizce

Peki vajınadaki mantar veya enfeksiyon engeller mi hamileliği
Uzun süreli tedavi edilmezse tüpü tıkamaya kadar gidiyor. Üstelik enfeksiyon varken gebelik oluşursa bebek açısından çok çok zararlı erken doğum yada düşük oluşabiliyor

Back
X