kıslarr size bişey danışıcam benim prolaktinim 41,39 dr bana parlodel verdi ancak bana inanılmaz yan etki yaptı doktoruda zaten sevmemiştim bende başka doktora gittim bu ilaç bana yan etki yaptım başka muadili falan varmıdır diye bu gittiğim dr da senin ilaç kullanmana gerek yok çok yüksek değil prolaktinin dedi 2 tane yutsan düşer dedi şimdi benim aklım karıştı kızlar sizin değeriniz kaçtı ve doktor size kaç değerle ne ilaç verdi?
kıslarr size bişey danışıcam benim prolaktinim 41,39 dr bana parlodel verdi ancak bana inanılmaz yan etki yaptı doktoruda zaten sevmemiştim bende başka doktora gittim bu ilaç bana yan etki yaptım başka muadili falan varmıdır diye bu gittiğim dr da senin ilaç kullanmana gerek yok çok yüksek değil prolaktinin dedi 2 tane yutsan düşer dedi şimdi benim aklım karıştı kızlar sizin değeriniz kaçtı ve doktor size kaç değerle ne ilaç verdi?
bende prolaktini yüksek olanlardanım...50-60 lara çıktı şuan dostnex kullanıyorum..10 lara kadar düştü..25 gün önce pko olduğumuda öğrendim...ne yapmam lazım hiç bilmiyorum...
diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim prolaktinim 130 civarındaydı. senin prolaktin seviyen benimkinin yanında devede kulak gibi:)))
selam cnm.. benim prolaktinim 37'ydi ama yinede ilaç kullandım.. doktorum verdi, ben dostinex kullandım.. ama bana kalırsa kesinlikle kullanman lazım, çünkü gittikçe artabilen bişey bu..
Benim prolaktinim 600 civarına yükseliyor.. Ama 3-4 kez ilaç verildi evli olmadığım için ve ara ara yükseldiği için. Dostinex ve son olarak Agnucaston kullandım bitkisel bir ilaç, internette gördüğüm kadarıyla daha çok adet düzenleyici olarak veriliyormuş. Ben faydasını gördüm ama ilaçtan sonra tekrar tahlil yaptıramadım. Doktorların eli titriyor nedense tahlil isterken
aynen öyle oldu valla canım...düşürebildinmi sen ilaçla değerini?
Benim prolaktinim 600 civarına yükseliyor.. Ama 3-4 kez ilaç verildi evli olmadığım için ve ara ara yükseldiği için. Dostinex ve son olarak Agnucaston kullandım bitkisel bir ilaç, internette gördüğüm kadarıyla daha çok adet düzenleyici olarak veriliyormuş. Ben faydasını gördüm ama ilaçtan sonra tekrar tahlil yaptıramadım. Doktorların eli titriyor nedense tahlil isterken
arkadaşım prolaktinin çok yükseliyormuş. doktor hipofiz mr çektirmedimi sana ? bu arada bitkisel olarak hayıt tohumu ve civan perçemini önerebilirim. iyi gelir. yani bana iyi gelmişti.. ama ilaçlarını mutlaka kullan...
Annemin de yüksek, hem kalıtsal olabileceğini hem de polikistikoverla birlikte çok sık görüldüğünü söylüyorlar...ooo senin bayağ yüksekmiş canım ya peki nedeni ne neden bukadar yükseliyo?
arkadaşım prolaktinin çok yükseliyormuş. doktor hipofiz mr çektirmedimi sana ? . bu arada bitkisel olarak .hayıt tohumu ve civan perçemini önerebilirim. iyi gelir. yani bana iyi gelmişti.. ama ilaçlarını mutlaka kullan...
prolaktin kendiliğinden yükselmez kısmına katılmıyorum, birtakım diğer etkilerle olduğu gibi stresten kaynaklı da
değerler yükselebiliyor, ben evlenmeden önce de zaman zaman yüksek çıktığı olmuştu, ki o zamanlar hayatımda
bu kadar bile stres yoktu, yani kendiliğinden de yükselebiliyor kontrollü olmakta fayda var, dediğin gibi bir yerden sonrası
nasip işi, rabbim nasip ederse hepsi olur inşallah, ben hamile de kalamadım sonuçta bunun yüzünden sanırım etkiledi
elifsueda cnm ben bişey sormak istiyorum.doktorum bana öle dedi fakat.herkesin aynımı yumurtlama günü.ben 23 günde bir oluyorum adetimi.yumurtlama hesaplayıcıda farklı çıkıyor.
kizlar benim prolaktinim yine yukselmis 96 olmus bu yuzden yine gebelik olusmadi oysaki toplam yedi tane yumurtam olusmustu doktorum coklu gebelik bekliodu olmadi tekrar ilaca basladim prolaktin den baska bir sorunum yok bu hormonla basim belada.
Annemin de yüksek, hem kalıtsal olabileceğini hem de polikistikoverla birlikte çok sık görüldüğünü söylüyorlar...
Normal bir beyin mr ı çekildiği sırada sordum hipofizin bu mr la görülemeyeceğini söylediler. Endokrin doktorum ise polikistikover için basit kan testleri istediğimde bile yüzüme tükürür gibi bakıp, ben senin tanını bilmiyor muyum dedi.. Ben anlayamıyorum bu insanlar normal üniversite okuyanlardan 3-4 fazla uzmanlık alınca nasıl bu kadar insanlıktan çıkıyorlar..
Adana'da gitmediğim kadın doğumcu kalmadı, henüz evli olmadığım için fazla takmamaya çalışıyorum. Gebelik düşündüğümde yine düşmez mr çektiricem.
Teşekkür ederim.. Polikistikover için kullandığım doğum kontrol ilacı ve farlutal benzeri ilaçları bıraktırdılar. Doğum kontrol ilacı memede kitle yapabildiği için. Bitkisel desteklere yönelmem gerek zaten ama ondan da korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?