İlk kullandığımda hiç yan etki yapmadı 1 kutu içtim şuan yarım içiyorum 2 ay kullanacaksın dedi hamile kalırsan hemen bırak dedi. reglime de 1 hafta var ilacın yan etkilerinde var bunlar ama benim kafama takılan ilk 1 kutuda olmadı bunda neden oldu :S yarın randevu aldım dr soracağım bir de gebelik testi yaptıracağım eğer hamile kalmışsam ilacı daha fazla içmek istemiyorum.senin seviyen kaçtı ? inşallah senin de normal seviye ye düşer stres yapma bu melet strese gelmiyor ben düşükten sonra çok üzüldüm stres yaptım sonrası da neden olmuyor diye strese girdim sebebini öğrenince rahatladım şuan çok şükür daha iyiyim
Sıkma canını senın sorunun ufacık bırsey ınsallh hamılesındır canım, bnm cok cıktı hatta prolaktın hormonumda mıkroadenom bır nevı kıst mı ne dıyorlar(( 3 ay once ogrendım dunde kontrolum vardı ılaclarla bıraz olsa kuculmüş dedı doktorum ne olacagını bnde bılmıyorumm cnm moral ıstıyor ama buyazılanları okuyunca moralım fazlasıyla bozuluyor bebkten once saglıgımı dusunmk zorundayımmm ınsllh bnde sızler gıbı saglıgıma kavusurum
canım çok üzüldüm rabbim inşallah acil şifanı verir..biliyorum demesi kolay ama sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış başka şeylere yönel kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol.ben çok fazla kafaya takıyordum saolsun eşim çok destek oldu gerekirse birlikte psikoloğa gidelim dedi ama eşimin konuşmaları bana çok yardımcı oldu.canım şua ezan okunuyor senin için dua ettim inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun ama senin de kendine yardım etmen lazım canım bol bol dua et ve ya şafi esma sını çek rabbim isminin hürmetine inşallah şifanı da verir ALLAH'ım dermansız dert vermesin..
selam kızlar bende aynı dertten muzdarıbım prolaktin 26 cıktı cok yuksek değil dimi.. birde dr bana dostinex verdı haftada 2 kez tam olarak alıcam ılacı ama korun dedı. burda korunmayanlarda var acaba korunsammı korunmasammı? insallah 1 ayda düşerse hemen klomen kullanıp yumurta takıbıne baslicam insallah hepimizin hayırlı bırer bebişleri olur 3,5 yıllık evlıyım ama daha tık yok. megersem hormonum yüksekmişte ondan bugun baslıyorum ılaca. bişey olursa mutlaka bende bildiricem sizlere..
hiç kafanıza takmayın prolaktini kızlar ben 6 ay dostinex kullandım artık hamileliğine engel değil dedi doktorum 5 ay önce bıraktım ve hamile kaldım..hemde mikro adenomum olduğu halde.herşey vakit saat..
Merhaba 23 yaşındayım 5 aylık evliyimhiç kafanıza takmayın prolaktini kızlar ben 6 ay dostinex kullandım artık hamileliğine engel değil dedi doktorum 5 ay önce bıraktım ve hamile kaldım..hemde mikro adenomum olduğu halde.herşey vakit saat..
Ne güzel herkesin 35 40 ivarı benim 68 .çıktı. durumum kötü şu an glikofen isimli bir şeker ilacı kullanıyorum. vücuttaki insülin direncimi kırıcakmış adetim düzene giricekmiş ama benim olmadı. durumum ciddi hamile kalabilceğimi düşünmüorum bu gidişle doktorum çok ilgisizdi. başka bir doktor deniycem artık. Allah herkese yardım etsin
Merhaba 23 yaşındayım 5 aylık evliyim
Prolaktinim 41.95 dostinex kullanıyorum yeni başladm başımın sol üstünde yanma hissi var kızlar normal mi bilen var mı
Ahhh canım ozamn bana ne demeliYurt dışında yaşıyorum burdakı testte normal degerler 60,3 -600 arası olmalı bnde nekadar biliyor musun 1,700 kafamda adenom cıktı ama 6 aydır tedavı oluyorum, cnm bnde hamıle kalamamaktan korkuyorum ama sende anlayamadığım şey şeker ilacı niye ? Dostınex vermedimi ?
merhaba 29 yaşındayım 14 aylık evliyim geçtiğimiz mayıs ayında doğum kontrol hapını bıraktım buyuk bir heyecanla bebek yolunda yurumeye başladım. aylar ayları kovalarken sonuç hep negatif çıkmaya başladı.doktorum hormon testi yapmaya karar verdi.ve sonuç prolaktinim 46 olduğunu öğrendim ve 2 aylık dostinex haftada 2 gün yarımşar kullanmak kaydıyla yolumuza DEVAM ETTİK ve 2 ayın sonunda mutlu haberi aldım prolaktinim 1,8 düştü ve 1 ay daha hapa devam ettim hafta 1 gün yarım kullandım ve dostinex tedavisine son verildi.2 ay çocuk çalışması devam olumsuz olunca sonuç bugun negatif tekrar prolatin testi 26 ya yükseldi.şimdi düşürme çabalarına başlanacak. buarada baş ağrısı iştahsızlık uyku sorunuyla karşılaştım bence ilacın vücuttaki etkisi yani normal
umarım sorunun en kısa zamanda düzelir ve bebeğinizi kucağınıza alacağınız günler yakınlaşır saygılarımla....
insallahh canımmm. dileğin gerçkleşir ve bebişinizi kucağınıza alırsınız...
Benim de 50 lerdeydi Tıp fakültesi üreme sağlığı merkezinde tedavi görüyorum 4 aydır dostinex kullandım. Adetimi bekli,yorum tekrar hormon testi yaptırmak için. Umarım düşmüştürAllah kimseyi sınamasın gerçekten etrafa belli etmesekte çok zor
Doktorunuzla konusmanız lazım, yada degıstirmeniz.ben kılolu degılım 53 kıloyum halim ortada ama kıloyla alakasını cozemedım ben neyse.buranın devlet hastahanelerini cok begenıyorum içeriye girdinmi kolay kolay bırakmazlar ama ben ozele gıdıyorum.doktorum dostınex verdi hazıran ayında kullanıp gene basıma emar cektırdım biraz olsa küçüldüğünü gördük ama ondan sonra ilac dozajını azalttı şimdide mart ayına kadar içmeye devam edecm inşllho vakte kadar tam iyleşirim çünkü hamile kalmak istiyorum artıkkkkOoo canım çok üzüldümmmorada tedavi şartları ve yöntemleri daha farklı olmalı ne öneriyorlar size?
Benim doktorum kiloya takıntılı bir adamdı. kilom 72 boyum 1,75 yapı itibari ilede iri bir insanım. bana zayıflamamı söyledi. verdiği ilaç zayıflamak isteyen insanların kullandığı bir ilaç lokal.Çok sinir bozucu ama doktor yönünden çok şanssızımm. Ben ne için gittim bana uygun gördüğü tedaviye bakın. napcaz biz_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?