sabırlı olmak lazım..dostinex gerçekten çok etkili bir ilaç.her bünyede farklı oluyor demek.bende aksine düzene soktu adetimi.seninde en kısa zamanda hormonun düşer ve her şey yoluna girer inş.
benim düşmesine rağmen şimdi haftada 2 kez yarım içiyorum.çünkü 2.bebeği istiyoruz ve bırakınca yeniden yükseliyo hormonum.bebek olana kadar devam.
canım bende dostınex kullanıyorum ama benim adetlerimde düzensizlik falan yoktu ama süt hormonu denilen şey yüksek. sen dostınex kullanırkenmi hamile kaldın bebeğe bi zararı oluyomuymuş peki bilgilerini paylaşırmısın bende çok ama çok bebek istiyorum
evet ilacı kullanırken ilk çocuğuma hamile kaldım.öğrenincede hemen ilacı bıraktım.çünkü ilacı bırakınca hormonum hemen yükseliyor ve dr.um hamile kalana kadar kullanmak zorundasın dedi.ve aspirinin üzerinde bile gebelikte kullanılması sakıncalı yazar ama yeri gelir tedavi için hamilelere vermek zorunda kalırız dedi.
ikinci bebeği düşündüğümüzde yakın diye başka bir dr gitmiştim.hormonum 75 çıktı ve dostinex'i 1 y kullanıp korunmamı,test yaptırıp kontrole gelmemi istedi dr.1 ay sonra prolaktin 40 a düşmüştü ve ilacı bıraktırdı.bi süre korunmadan böyle deneyelim dedi.çünkü başka sorunda görünmüyodu.2 ay geçti hamilelik oluşmadı.bende 5 yıl önce prolaktinimin yüksek olduğunu tesbit eden ve bana verdiği dostinex'le 3 ay sonra hamile kaldığım dr.a tekrar gitmeye karar verdim.gelmeden yeniden prolaktinimi ölçtürüp gelmemi söyledi.ve süpriz prolaktin 117 olmuştu.ozaman bana yukarıda yazdıklarımı dedi.HAMİLE KALANA KADAR BU İLACI BIRAKMAMALISIN ÇÜNKÜ BIRAKINCA HORMON GERİ YÜKSELİYOR.bende hala kullanıyorum.
inş.sende en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir yavruya kavuşursun..
meraba kızlar bende 2 senedir bebk istiyorum ama malesef olmuyor prolaktinim adetin 3.günü ölçtürdüm normal çıktı ama benim göğüslerimde her adet öncesi agrı ve şişlik oluşuyor acaba prolaktinmi yükseliyor sizin prelaktin yüksekliğinde bu adet öncesi agrı ve şişlikler oluyormuyd göğüslerinizde
prolaktinin yüksek olmasıyla adet öncesi göğüs hassasiyetinin bir ilgisi yok bildiğim kadarıyla.bir çok kadında adet öncesi hassasiyet oluyor.inş.en kısa sürede sağlıklı bir bebeğiniz olur..
ben bu ayda kırmızı kartı gördüm sanırım ama az gördüm neden bilmiyorum keyifsizim çok umutluydum çünküağustos 22 de adet oldum 24 te bitti hemde günü bile tamamlamadan sabah kalktım bir iki leke sonrası duş alınca hepten gitti bugün sadece biraz kahverengimsi leke gördüm hepsi bu noldu bilmiyorum tedaviyi kestim akışına bıraktım önerdiğiniz bişey varmı kızlar
bilmiyorum tatlım bende öyle düşündüm acaba geç döllenme olmuş olabilirmi dedim ama yerleşme kanaması leke gibi oluyormuş benim ilk gün çok değildi ikinci gün fazlalaştı üçüncü gün kesildi bilmiyorum sanmıyorum gebelik olduğunu herhangi bir belirtimde yok zaten ne bulantı ne göğüslerde şişkinlik ağrı sızı hiç bişey yok sadece uykum var bıraksalar hiç kalkmadan uyurum o denli ama oda strestendir diye düşünüyorum Allah büyük bugün adetimin 6.günü ilaç falan herşeyi bıraktım dr adet olursan gel demişti ona da gitmedim oluruna bıraktım artıkbide ben size adet döngümü yazacamda siz bana yumurtlama günümü bi hesaplayın canım ya ben hesaplıyorum ama yanlışmı doğrumu bilemedim son 3 ayı yazacam
22 Haziran adet oldum
21 Temmuz adet oldum
22 Ağustos adet oldum
yani ortalama benim yumurtlama günlerim adetin 16 veya 17. günleri demi ?
Kızlarrr bende de prolaktin yüksekkmiş 18 ne ki beaa :) denemeye devamm ..
merhaba,
bende hiperprolaktinemi hastasıyım.
5 yıl önce öğrendiğimde prolaktinim 98 çıkmıştı ve hipofiz mr da 5 mm mikroadenom yani zararsız bir tümör oluşmuştu.
adet düzensizliğim vardı ve çocuk istiyorduk.dostinex le 3 ayda hormonum düştü ve düştüğü ay hamile kaldım.
ozaman 31 yaşındaydım.yılda bir kez mr la takip ediyorduk.3 mm. düştü.şimdi 2. bebeği istiyoruz. 9 ay önce dr gittim sorun varmı diye ve prolaktin 75 olmuş.bu sefer adet düzensizliği yoktu.dostinex bir ay kullandım 45 düşünce dr bıraktırdı.(ilk doktoruma değil başka dr gitmiştim) sonraki 2-3 ay yine gebelik oluşmayınca ilk dr uma gittim ve tekrar testleri istedi.prolaktinim 117 olmuş.mikroadenomda 7 mm.sen hiperprolaktinemi hastasısın ve hamilelik oluşana kadar ilacı bırakmamalısın yoksa yine yükselir dedi.4 aydır kullanıyorum dostinex i.geçen ay 4,57 ye düştü prolaktin.bu ay klomen kullandım.dün kontrolde 21 şer mm sağda ve solda 2 yumurtam oluşmuş ve çatlatma iğnesi yaptırdım.inş.bu ay hamile kalırım.
artık oğlumda kardeş istiyor
Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inş.
şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.
:::::::::::::AMİN::::::::::::::::
Selam kızlarr bende 2 ay önce hormon tahlili yaptırdım prolaktin değerim 77 çıktı.dr dostinex verdi ilk tam haftada 2 defa kullandım geçen ay tekrar test yapıldı şuan 6 ya düştü bebek istediğim için tekrar yükselmesin diye dr1 kutu daha verdi bu defa yarım kullanmamı ve korunmamamı söyledi 10 aydır bebek istiyoruz bu sebepten dolayı olmuyormuş.( 1.5 yıl önce düşük yaptım ) ilk ay kullandığımda hiç yan etkisini görmedim bu 2 inci ay ama şuan yan etkisini fazlasıyla görmeye başladım baş dönmesi,halsizlik,uyku reglime 1 hafta var benim gibi olan varmı ?
Canım bndede bazen uyku halsızlık yapıyo ama bn 3 kutu ıctım ve 3 içmeye devem edecem maleseff 6 ay hatta blkı daha fazla kalırım ahhh cnm keskeee bnde de bole dusuk olsa herseye katlanırım, sende ılacını ıhmal etme son verdıgı kutu onu rayında tutmk için cnm inşll en kısa zamanda hamileliğin gerceklesır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?