Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

prolaktin ve tsh bakıldı.birde alttan üsten ultrason.1 yıl dolmak üzere olmazsa eşimle baştan aşağı muayene olacaz artık :)

devlete gitmiştim en son.doktor öyle bir şey olmaz dedi dinlemedi.atıyorum sandı galiba :)

hım denedin yani.başka bişeyi etkilemesinde.iyi geliyorsa sana o şekilde sorun yok.
inşallah çabalarından sonuç alırsın bu ay biz gebe kalamıyoruz(biz derken sadece ben )) bari sen başar.
hadi güzel haberlerini alıcaz inşaallah

ay inş . AMİNKaynanm başta olmak üzere herkes soruyo ve ben biz istemiyoruz diyormay psikolojimi bozdular ya.canım Dualarında unutma inş bu ay olur da herkesin ağzi kapanır:18:soğan kürünün denedğm aylar yumurtamın gelişmesi tesadüf değildr bence.Rabbim hayırlısını nasip etsn hepimiz içn.caım baklavacım işte böyle

inşallah hadi bakalım bekliycez ve görcez inş.
bizde öyle diyoruz daha fazla insanın üstüne gelmesinler diye.ama yinede sora sora insan bunalıyo
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlet nasip etsin inş. canım

amin amin amiiin...

sen de yenisin daha ya:)
daha 2 yılım dolmadı hatta tam olarak 15. ayımdayım 2011 kasımın son haftası evlenmştm:)eşimin şark görevinden dolayı doğunun en kötü ilçelernden brndeyzdoktora gtmme çok sıkıntılı geçyo ama bu ay düzenli gdcm bakalım.valla psikolojimi bozdular ya:26:

Son düzenleme:

:44::44::44: sen 2011 kasım. 2 yıllığım diyon .ama 1 yılı devirmişin.1 buçuk sayılır.
bende 2011 temmuz ilk hastası.temmuzda 2 yıl biticek.
inş. düzenli gidebilirsin.dikkat et de inşallah güzel hberler gelecek bu ay.

e 2.yıla girmişim yani.hm sen benden önce evlenmşsn.o zaman senn psikolojin benmknden daha ciddi bozulmştr çevre yüznden

e 2.yıla girmişim yani.hm sen benden önce evlenmşsn.o zaman senn psikolojin benmknden daha ciddi bozulmştr çevre yüznden

ben 1 buçuk yıl diyorum kendime
1 yıl bi de yarım
yok canım allaha şükür bozmadım psikolojimi.üzülüyorum içten içe ama salmadım kendimi daha allaHA şükür.
herkesede borcumuzu bahane edip istemediğimizi söylüyorum.susturmaya çalışıyorum milleti.
sende millet baskı yapıyor diye kendini yıpratmamaya çalış.üzülüyoruz ama herşey Rabbimin elinde...

benim ise yalanım doğu görevimz bitmeden çocuk istemyrm diyorum.doktr hastane sıkıntısı bahane edyrm.üzerimze gelip de yalan söylememize sebep olanlr utansn

aslında ben pek bebk seven biri değilim ama eşim çok istyoartı ben doğumdan çok korkyrm:18:

sende mi uyanıksın ne işin var bu saatte kızz uykun mu kaçtı

ben doktora gittim 4 ay hiç birşey yapmadı.insanlıktan bi haber... daha fazla kötü konuşup günahını almak istemiyorum da anladın sen onu

bizdede tam tersi.eşim çocuklardan pek hoşlanmaz.tabi kendi çocuğu olursa bambaşka olur.
ben çok severim çocukları.çok da iyi anlaşırım.ay yawrularım benim ya..... yiğenlerimi özledimmmmmm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…