Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

sende mi uyanıksın :1: ne işin var bu saatte kızz uykun mu kaçtı :27::27:

ben doktora gittim 4 ay hiç birşey yapmadı.insanlıktan bi haber... daha fazla kötü konuşup günahını almak istemiyorum da anladın sen onu :27::27:

bizdede tam tersi.eşim çocuklardan pek hoşlanmaz.tabi kendi çocuğu olursa bambaşka olur.
ben çok severim çocukları.çok da iyi anlaşırım.ay yawrularım benim ya..... yiğenlerimi özledimmmmmm:2:
ay hiç sorma yaaa naptıysam uykum gelmdi:47:eşimi uyandrdm o da de sabah erkenci dye kovdu beni yanından :1:

ben doktora gittim 4 ay hiç birşey yapmadı.insanlıktan bi haber... daha fazla kötü konuşup günahını almak istemiyorum da anladın sen onu :27::27:

bizdede tam tersi.eşim çocuklardan pek hoşlanmaz.tabi kendi çocuğu olursa bambaşka olur.
ben çok severim çocukları.çok da iyi anlaşırım.ay yawrularım benim ya..... yiğenlerimi özledimmmmmm:2:
ay bende de çoook yeğen var diye mi acaba çocukları sevmiyorm:20:ama eşim de ölüyo çocuk içn:emir_bebek:

e canım doktor sorunun ne diye bişey demedi mi?benim sorunum pco yumurtalıkrm çalşmyo:17:

e canım doktor sorunun ne diye bişey demedi mi?benim sorunum pco yumurtalıkrm çalşmyo:17:

burda yazmıştım da geçmişte kaldı.
neyse..
bi daha yazarım..
pkoluyum bende söylemiştim.
bende senin gibi kendi kendime regli olmuyorum.
prolaktinle savaşıyorum.hipofizdeki mikroadenom prolaktini yükseltiyor.

ben bakarken memlekette bir doktora gidiyordum.o herşeyimi biliyordu.evlenincede bi kaç kez gittim memlekete gittiğimde.çocuk isteyince yaşadığın şehirde doktor bulman gerekiyor dedi.klomen tedavisi önerdi.
bende burda prolaktini düşürdükten sonra doktor aradım burda.bi kaç doktora gittim.en son bunda kaldım.sorunlarımı söyledim.progestan verip salladı.bir kere tahlilden başka bişey yapmadı.4.ay bu ay.
4. ay diyorum ama doktora gidecek değilim daha.en son çok sinir olmuştum. neyse işte böyle çok detaya girmedim ama yinede uzun oldu :1::1:

burda yazmıştım da geçmişte kaldı.
neyse..
bi daha yazarım..
pkoluyum bende söylemiştim.
bende senin gibi kendi kendime regli olmuyorum.
prolaktinle savaşıyorum.hipofizdeki mikroadenom prolaktini yükseltiyor.

ben bakarken memlekette bir doktora gidiyordum.o herşeyimi biliyordu.evlenincede bi kaç kez gittim memlekete gittiğimde.çocuk isteyince yaşadığın şehirde doktor bulman gerekiyor dedi.klomen tedavisi önerdi.
bende burda prolaktini düşürdükten sonra doktor aradım burda.bi kaç doktora gittim.en son bunda kaldım.sorunlarımı söyledim.progestan verip salladı.bir kere tahlilden başka bişey yapmadı.4.ay bu ay.
4. ay diyorum ama doktora gidecek değilim daha.en son çok sinir olmuştum. neyse işte böyle çok detaya girmedim ama yinede uzun oldu :1::1:
ay canım sen de tıpkı ben:14:peki sen klomen kullandğn zamanlar hiç kis yaptı mı?

kullandım bile.bu 4.ay :1:
genelde 6 saatte bir içiyorum ben.
ama bi kaç saat unutsam bile hemen gelmiyor. :34:
bu arada bulamadım seni.
e canım demek ki benim hormonlar çürük ötesi bişey:14:yarım saat geç aldm mı benim başlrdı regl:14:

e canım demek ki benim hormonlar çürük ötesi bişey:14:yarım saat geç aldm mı benim başlrdı regl:14:

pko senin hormonlarda etkili mi.bazılarının hormonları dengeli oluyor.ama yine de pkolu oluyorlar.
benimde hormonlarım dengesiz merak etme.
ben ilk kullandığımda 24 saati bulmadan gelmişti regli.ama sonraki aylar.48 saate yakın olunca geliyor.

Potipotocugum ve baklavam, inşallah önümüzdeki ay sonuc alırsınız canlarım. Ben Eylül 2012de evlendim, bana bile baskı yapılıyor. Sadece annem ve babam hicbirsey söylemiyor, çünkü onlar durumumu biliyor üzmek istemiyorlar. İnsanlar cok duyarsız, bizim yerimizde olan sorularla bunaltilan kac kadın vardır. Ben kendim cok istiyorum bebis, o yüzden yorum gelince üzülüyorum. İnşallah Rabbim bu yıl hepimizin yüzüne gülecek. Sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek, geç olsun da güç olmasın canlarım. Sizleri seviyorum :)))

Potipotocugum ve baklavam, inşallah önümüzdeki ay sonuc alırsınız canlarım. Ben Eylül 2012de evlendim, bana bile baskı yapılıyor. Sadece annem ve babam hicbirsey söylemiyor, çünkü onlar durumumu biliyor üzmek istemiyorlar. İnsanlar cok duyarsız, bizim yerimizde olan sorularla bunaltilan kac kadın vardır. Ben kendim cok istiyorum bebis, o yüzden yorum gelince üzülüyorum. İnşallah Rabbim bu yıl hepimizin yüzüne gülecek. Sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek, geç olsun da güç olmasın canlarım. Sizleri seviyorum :)))

inşallah canım.ama benden umudu keselim.söylemiştim önümüzdeki ay çalışmıycam diye :34:
potipoto nun inşallah olur :1:
sende tedavini bitirde beraber başlayalım çalışmalara :1::27:
aha sen daha da yeniymişsin :38:
kimsenin bana baskı yapabilmek gibi bir müdahalesi olamaz :45:
sadece söyleseler bile içimden üzülüyorum.bu bana yetiyor.
benim annem sorunlarımı biliyor ama ona da söylemiyorum bebek düşündüğümü olursa Rabbim nasib ederse süpriz olsun onada banada :53:
inşallah çok bunalmadan Hayırlı bir evladı kucağına alırsın canım.
bende seni seviyorum topidikcim :16::16:

bu arada an itibariyle kırmızılar teşrif etti :14:
umudum yok demiştim ama çok çalışınca içten içe umud etmiş üzülmüşüm :43:
hı bir de o doktoru da Allaha havale ediyorum.inşallah o da böyle beklemek zorunda kalır da başka hastalarına böyle yapmaz...
Allah bildiği gibi yapsın...

güzel dileklerine "AMİİİN"diyorum.topidikim çok tşk güzel dileklerin için canımsın:48:allahın izniyle inş hepimizn gönlüne göre olanı verecktr Rabbim.dediğin gibi geç olsn da güç olmasın.ben yarın adet olcm büyük ihtimal.klomene ve soğan kürüne de 5gün başlcm.bakalım hayrlsı.....ben sizleri çok seviyorum dualarım siznle inş:38:

bu arada an itibariyle kırmızılar teşrif etti :14:
umudum yok demiştim ama çok çalışınca içten içe umud etmiş üzülmüşüm :43:
hı bir de o doktoru da Allaha havale ediyorum.inşallah o da böyle beklemek zorunda kalır da başka hastalarına böyle yapmaz...
Allah bildiği gibi yapsın...
baklavacım canım üzülme :17:ya senin bu gttğn doktor ne biçm doktormuş ya.canım sen boşuna bi ay boyunca çalışmala yapmşsn.bizm sorunumz yumurta tembellği.yumurtanın çalışması içn tedavi gerek.ya sen beni dinle bu ay bugünden soğan kürüne başla ve adedin 5.günü klomen kullan sabah akşam.ve yumurta takibine al kendni.ya canım ne kaybedcen ki.keşke karşı komşun olaydn da inan zorla içrrdm:4:ya zaten yumurta tembelliği içn bütün hastalara aynı ilaç vrlyo klomen a da serophene verlyo.gel bu ay berarber dnylm işte.üzülmeni istemyrm canım:38:

banada yardımcı olun arkadaşlar siz hep kanka olmuşsunuz ya biz ne olcaz bir seneden fazladır korunmuyorum ama tedaviye yeni başladık doktor direk klomen verdi meger prolaktinim yüksekmiş üç tane yumurtam oluştu ama kırmızıyı bende gördüm neyse sonuç olarak bu ay doktor degişikligi nedeniyle ilaç kullanmadım ama doktor ilaçtan dedi ama bn tecrübeli olarak size sorayım dedim ilaç içtigim ay sadece birbuçuk gün kadar kırmızı geldi sonra on gün siyah leke geldi doktor kan tahlili yaptı ama bişey yok dedi şuanda çok halsizim ve ayakta uyuyorum nedenini bileniniz varmı birde kırmızıdan önce ve sonra acayip sancım oldu bu normal mi çok merak ediyorum siteye üye olunca gördümkü herkes aynı durumdan muzdarip oysa çevremde hiç yok denecek kadar az böyle sorun yaşayan herkes kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor oysa bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez birde demezlermi istemeden oldu uyuz oluyorum haaaaa

:
banada yardımcı olun arkadaşlar siz hep kanka olmuşsunuz ya biz ne olcaz bir seneden fazladır korunmuyorum ama tedaviye yeni başladık doktor direk klomen verdi meger prolaktinim yüksekmiş üç tane yumurtam oluştu ama kırmızıyı bende gördüm neyse sonuç olarak bu ay doktor degişikligi nedeniyle ilaç kullanmadım ama doktor ilaçtan dedi ama bn tecrübeli olarak size sorayım dedim ilaç içtigim ay sadece birbuçuk gün kadar kırmızı geldi sonra on gün siyah leke geldi doktor kan tahlili yaptı ama bişey yok dedi şuanda çok halsizim ve ayakta uyuyorum nedenini bileniniz varmı birde kırmızıdan önce ve sonra acayip sancım oldu bu normal mi çok merak ediyorum siteye üye olunca gördümkü herkes aynı durumdan muzdarip oysa çevremde hiç yok denecek kadar az böyle sorun yaşayan herkes kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor oysa bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez birde demezlermi istemeden oldu uyuz oluyorum haaaaa
aramıza hoşgeldin:38:sorunun ne tam olarak anlamdım?doktor sorun olarak ne dedi ki?klomen verdiğine göre yumurta tembenlliğin var diye düşünyrm..bu arada evet hep aynı yalanı derler"ay istemeden hamile kaldm"derlr.yalannnn:51:

Son düzenleme:
Back