Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........


günaydın canım
yazık be doktora :))
inş. pko çıkmasında özür dilersin canım ne olcak.kafandan at da bu şüpheyi.
inş. gözün aydın deriz öğleden sonra :))
pko pko sakın haaa :))
 
ya ben zaten dr sürekli gdyrm çock tedavisi için.daha önce soğan kürüyle hamile kalmştm ama düşük olduincir kürü de denym dedm ama o da prolaktin hormonunu yükseltyomş.offf:2::2::2::2:

geçmiş olsun inşallah yakın zamanda yeniden hamile olursun ve bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ne kadar zamandır deniyorsun bebek için?
 
günaydın canım
yazık be doktora :))
inş. pko çıkmasında özür dilersin canım ne olcak.kafandan at da bu şüpheyi.
inş. gözün aydın deriz öğleden sonra :))
pko pko sakın haaa :))

günaydın baklavacığımm. utandım şimdi, kadını kesip biçtim dün o sinirle hayırlısıyla şu tahlilleri alayım, daha fazla kurcalamayacağıma dair söz verdim kendime dün akşam. takıntı yapmaya başladım çünkü, hiç iyi değil stres yumurtalarımızı etkiliyor.
 

canım inşallah bugün kah tahlilinde pozitif sonucu alırsın. bu ay olmazsa da hayırlısı, inşallah gelecek aya olur. madem yumurtaların olgunlaşıp çatlıyor, prl ve diğer şeyler de kontrol altında, olacaktır elbet Eflacım. yaş konusu beni de tedirgin ediyor, ama daha vaktimiz var canım. bir de hamilelikte rahim yenileniyormuş, myomlar ve kistler açısından olumlu oluyormuş.
 

cidden yazık olmuş :))
inş. bundan başka bişeye takmada :))
stres iyi değil de anacım sen benden beter çıktın hemen araştırmalar tahliller analizler ama tabi bilemem belkide böylesi erken teşhis için daha iyi olur bilemicem.
stressiz günümüz mü var
 

haha vallahi ben hepinizi geçtim, hastalık teşhis-tedavi hepsi bende :) gerçi böyle didiklemesem adenomdan haberim olmayacaktı. bazen didiklemek iyi oluyor ama bazen de stres yarattığı için kötü. şu pko belli olsun, söz veriyorum rahatlıycam ve sorgulamıycam.
 

doğru valla aslında kendi kendimizin doktoru olucaz çoğu zaman ama bazen bu çok da iyi değil :) araştıra araştıra insan daha çok hasta oluyor sanki. :))
hadi bakalım Rahatlıycağın saatler Yaklaşıyor
 
2 yıllık evliym ben de...çocuk tedavisine başldm ama dr lerden de hiç bişey anlamdmsen 4 aylık hamile misn yoksa tedavi mi?soğan kürüyle bi kez hamile kaldm ama düşük oldu işte.bu sabah tekrar başladm.incir kürü de çok iyi diyolar ama biz pco lulara iyi değil.çünkü prolaktin hormonunu yükseltyo.ben de bilmiyodum bu ay incir kürüne başladım.sonuç prolaktin hormonum yükseldi ve yumurtlklarm hiç gelşmdi.klomen eşliğinde soğan kürü pco lulara süper geliyo yumurta büyüyo ve çatlyo.ben kaç ay denedysem klomenle soğan kürünü o aylar yumurtam gelşti ve çatladı.ilaç tek başına yumurlrma hiç etki etmyoduyani uzun lafın kısası tüm pcolulara önerirm
 
geçmiş olsun inşallah yakın zamanda yeniden hamile olursun ve bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ne kadar zamandır deniyorsun bebek için?
ben ilk tedavim doktora gttğmde klomen verdi o da kis yaptı.bigün tesadüf bu siteye grdm soğan kürünü okudm.soğan kürü her ay adetimin bittiği gün itibaryle 15 gün içiyordm ve.tabi her ay klomen de alyrdm.klomen ve soğan kürü bi arada pcolulara tek fayda bence.öyle hamile kaldm.bu ay da incir kürü denedm ve klomen eşliğinde tabi.yumurta takibine gttm çıt yok ve prolaktin hormonum yükselmş.burdan küçk bi araştrma yaptm ve incir kürünn prollaktini yükselttğni öğrendm.bu sabahtan yine soğan kürüne başldm.soğana kesnlkle inanyrm çünkü soğanı klomenle birlkte her kullandğm ay yumurtam gelşyo çatlyo.klomen tek başına kullandğmda ise kis yapyo.benim görümcem de pco lu.1 yıl soğan kürünü aralıksz içti ne adet ne çocuk sorunu kalmdı.hesrkese önerrm.
 
Kızlarrr arkadaşım aradı şimdi, tahlillerime bakmış. insülin direnci 1.08, yani yok dedi süper dedi. LH ve FSH de normal ve eşit değerlerde dedi.raporumu bana sonra vericekmiş. çok mutlu oldum :)) baklavacım ve eflacım desteğiniz için çok teşekkür ederim
 
doktorumu yeniden seviyorum şimdilik ona da gidicem ama yaşadığım yerde de güvenebileceğim bir dr bakmam lazım. git-gel zor
 
allah daim etsn inş:)
 

hım geçmiş olsun canım.hamile kalabiliyorsun hiç deilse.buda iyiye işaret Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın ve devamındada şifa versin inş.
benim denemede 4.ayım dedim. gebelik yok bende şimdilik.dr klomen filan vermedi bana pkolu olduğum halde bende bıraktım şimdilik.Hayırlısı Rabbimden.
soğan moğan da duydum kistleri temizliyomuş filan dediler.ama bilmiyorum tadı pek iyi deildir her halde ve sabah akşam içilmez ki.Rabbim herkese şifa versin.
 

ah be ah be neden doktoruna güvenmedin diycem ama ben olsam bende güvenmezdim
neyse şüphen kalmadı hiç deilse boşu boşuna kafanı karıştırdın.
ve şimdide doktora ne diycez onun telaşı vardır :))
 
Amin arkadaşım, Allah senin de tez zamanda gönlüne göre verir inşallah :) güzel haberlerinizi bekliyorum
çok tşk edrm. ben de soğan kürüne başldm işte.netice alcğmı umuyorum. inş olursa burda paylşrm:)
 

arkadaşlar ben sonuçlarımı aldım, prl yine çok yükselmiş. ilaç kullanıyordum, neden yükseldi anlamadım.
beta hcg hormonum 60 çıktı. geç gebelik ihtimali yok, sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor.daha önce aynı zamanda bhcg ye baktırmıştım, o zamanki değerim 900 idi,dr onu bile biraz düşük bulmuştu o zaman.
perşembe dr a gidip sonuçları göstereceğim. son durumum bu.
 
Son düzenleme:
ah be ah be neden doktoruna güvenmedin diycem ama ben olsam bende güvenmezdim
neyse şüphen kalmadı hiç deilse boşu boşuna kafanı karıştırdın.
ve şimdide doktora ne diycez onun telaşı vardır :))

Kizz doktorun yuzune demedim ki birsey :)) Sonuclarimi alip gidecektim. Ama ben anneme ve size sikayet ettim bayaa, bana tahlil yapmiyor diye Allahtan birsey cikmadi, sukurler olsun. bosu bosuna dogru diyorsun canim, artik birseyler didiklemiycem iyi dusunucem. Iyi ki varsiniz :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…