Prolaktin yüksekliği

Bu ilaç hemen düşürüyormuş tekrar kullanmana gerek var mı doktor ne dedi
Doktorla tartıştım muaynemi iptal ettim geldim dalga geçer gibi bı sorunun yok değerlerin güzel 2 sene bekle sabret olmasa gel diyo dedim ben bilmiyor muyum evde oturup sabretmeyi bunu söylemen icin mi geliyorum o kadar para veriyorum

Doktorunu değiştir ben üç kez doktor değiştirdim yarın farklı bi doktora gidecem

İyice araştır hangisi iyiyse ona git özele kadın doğuma hiç gitmedim muayene tahlil fiyatları ne gittiğin zaman ne kadar ödüyorsun canm
özele gitmeden once saglik ocağına bebek düşündüğünüzü soyle tahlilleri yapıyorlar o sonuçlarla özele gidin
benim gittiğim doktor bebek istiyor diye açmış muayeneyi özel sigortam karşılamadı
280 tl verdim ben hormon tahlili ve b12 tahlili icin
Bende başka özel hastaneye gittim mecburen

Doğum hastanesinde kan tahlili idrar hormon testi hepsini yaptırdım zaten canm ama pek ilgilenmiyorlar devamlı aynı doktora gitmeyi düşünüyorum o yüzden özele gidecem

Kizlar bugün başka doktora gittim rahmin ters dedi sorun olmazmış galiba bide rahim filmi istedi pazartesi günü cektiricem bu ay korunun dedi eğer temiz çıkarsa önümüzdeki ay yumurta takibi yapacakmış inşallah olur

Doktorunu değiştirdin değil mi ultrasonla mı bakıp rahmin ters dedi rahim filmi çektirdikten sonra gebelik oranı yükseliyormuş inşallah güzel haberlerini alırız ama neden korun dedi ki

Doktorunu değiştirdin değil mi ultrasonla mı bakıp rahmin ters dedi rahim filmi çektirdikten sonra gebelik oranı yükseliyormuş inşallah güzel haberlerini alırız ama neden korun dedi ki
Film çekilirken ki ışınlar zarar veriyormus dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum evet canim doktorumu değiştirdim çok iyi bı doktor bu seferki ultrasonla bakınca ters dedi daha önceki doktorlar hiç soylememisti bide bana ve eşime takviye ilaç verdi bunları kullanin dedi

İlacın adı ne canm banada vermişti 3 ay kullandım ama işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…