• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

İlaç hemen düşürüyomuş diye duydum şu an değerin çok iyi inşallah hemen hamile kalırsın canim🤲 ben bu ay daha tahlil yapmadım inşallah benimkide düşmüştü
İlaç hemen düşürüyomuş diye duydum şu an değerin çok iyi inşallah hemen hamile kalırsın canim🤲 ben bu ay daha tahlil yapmadım inşallah benimkide düşmüştür
ama ilaç kullanmadım ki kan değerine bakıp ilaç yazacam dedi 13 çıktı ilaç vermedi

İnşallah sizinkide düşer üzülmeyin clife macun varmış onu internetten istedim etkisini görenler var instigramdan bak canm belki bizde etkisini görürüz
Ne işe yariyormus canim kaç aydır deniyorum yoruldum artık soğan suyu çakşır suyu keçi boynuzu şu bu sanki hepsi boş geliyo artik

Baktım canim gerçekten etkisini gören çok olmuş yarın hastaneye gideyim de belki bende siapris veririm denemekte fayda var
fırsat buldukça yürüyüş yapin Rollon parfüm kullanmayın 15 gün hasta baktım cok ayakta kaldım prolaktin 28 e düştü cok ayakta kaldım ve yürüyüş yaptik bolbol
ama pandemide 16 gün ue iç yat 108 e yükseldi

fırsat buldukça yürüyüş yapin Rollon parfüm kullanmayın 15 gün hasta baktım cok ayakta kaldım prolaktin 28 e düştü cok ayakta kaldım ve yürüyüş yaptik bolbol
ama pandemide 16 gün ue iç yat 108 e yükseldi
Gerçekten evde olunca yiyip içip yatıyorum bunun etkisi de vardır eminim farkındayım bekarken hep çalışıyordum evlendikten sonra birden kilo aldım evde oturduğum için 😔

Git canm ne diyecek bizede söyle ama doğum hastanesinde pek ilgilenmiyorlar gibime geliyor özele gitsem mi diye düşünüyorum
Ben özele gidiyorum ama orda da aynı kadın bana diyor yeni evlisin acele etme sanki çocuğa kendisi bakacak ben istiyorum ki hastaneye geliyorum yani doktorlar da tuhaf anlamadım gitti

Benimkide 35.87 yaşım 26 kilodan dedi doktor ama veremiyorum da 10 kilo verirsem rahatlarmışım

Back