- Konu Sahibi Hamilelikicin
-
İlaç hemen düşürüyomuş diye duydum şu an değerin çok iyi inşallah hemen hamile kalırsın canimben bu ay daha tahlil yapmadım inşallah benimkide düşmüştü
ama ilaç kullanmadım ki kan değerine bakıp ilaç yazacam dedi 13 çıktı ilaç vermediİlaç hemen düşürüyomuş diye duydum şu an değerin çok iyi inşallah hemen hamile kalırsın canimben bu ay daha tahlil yapmadım inşallah benimkide düşmüştür
Bugün oldum malesef Perşembe günü tekrar doktora gidicemAynen çok şaşırdım nasıl bi anda düştü diye inşallah tekrar yükselmez sen adet oldun mu
İnşallah sizinkide düşer üzülmeyin clife macun varmış onu internetten istedim etkisini görenler var instigramdan bak canm belki bizde etkisini görürüzBugün oldum malesef Perşembe günü tekrar doktora gidicem
Ne işe yariyormus canim kaç aydır deniyorum yoruldum artık soğan suyu çakşır suyu keçi boynuzu şu bu sanki hepsi boş geliyo artikİnşallah sizinkide düşer üzülmeyin clife macun varmış onu internetten istedim etkisini görenler var instigramdan bak canm belki bizde etkisini görürüz
İnstigramdan bak istersen araştır ben istedim gelince başlayacam inşallah etkisini görürümNe işe yariyormus canim kaç aydır deniyorum yoruldum artık soğan suyu çakşır suyu keçi boynuzu şu bu sanki hepsi boş geliyo artik
Baktım canim gerçekten etkisini gören çok olmuş yarın hastaneye gideyim de belki bende siapris veririm denemekte fayda varİnstigramdan bak istersen araştır ben istedim gelince başlayacam inşallah etkisini görürüm
fırsat buldukça yürüyüş yapin Rollon parfüm kullanmayın 15 gün hasta baktım cok ayakta kaldım prolaktin 28 e düştü cok ayakta kaldım ve yürüyüş yaptik bolbolBaktım canim gerçekten etkisini gören çok olmuş yarın hastaneye gideyim de belki bende siapris veririm denemekte fayda var
Gerçekten evde olunca yiyip içip yatıyorum bunun etkisi de vardır eminim farkındayım bekarken hep çalışıyordum evlendikten sonra birden kilo aldım evde oturduğum içinfırsat buldukça yürüyüş yapin Rollon parfüm kullanmayın 15 gün hasta baktım cok ayakta kaldım prolaktin 28 e düştü cok ayakta kaldım ve yürüyüş yaptik bolbol
ama pandemide 16 gün ue iç yat 108 e yükseldi
Git canm ne diyecek bizede söyle ama doğum hastanesinde pek ilgilenmiyorlar gibime geliyor özele gitsem mi diye düşünüyorumBaktım canim gerçekten etkisini gören çok olmuş yarın hastaneye gideyim de belki bende siapris veririm denemekte fayda var
Ben özele gidiyorum ama orda da aynı kadın bana diyor yeni evlisin acele etme sanki çocuğa kendisi bakacak ben istiyorum ki hastaneye geliyorum yani doktorlar da tuhaf anlamadım gittiGit canm ne diyecek bizede söyle ama doğum hastanesinde pek ilgilenmiyorlar gibime geliyor özele gitsem mi diye düşünüyorum
Ben yeni evli olduğumu söylemedim yoksa bakmıyorlardı 1 yıldır istiyoruz olmuyor deyince bakıyorlarBen özele gidiyorum ama orda da aynı kadın bana diyor yeni evlisin acele etme sanki çocuğa kendisi bakacak ben istiyorum ki hastaneye geliyorum yani doktorlar da tuhaf anlamadım gitti
Rahim filmi çektirseydin canm bak bu ayda gebelik olmasa rahim filmi çektir özelde çekiyorlarBen özele gidiyorum ama orda da aynı kadın bana diyor yeni evlisin acele etme sanki çocuğa kendisi bakacak ben istiyorum ki hastaneye geliyorum yani doktorlar da tuhaf anlamadım gitti
banada gençsin yenisin acele etme dediler ama yaş 38 daha ne beklicemBen yeni evli olduğumu söylemedim yoksa bakmıyorlardı 1 yıldır istiyoruz olmuyor deyince bakıyorlar
Bekleme bence zaman kaybedersinbanada gençsin yenisin acele etme dediler ama yaş 38 daha ne beklicem
banada gençsin yenisin acele etme dediler ama yaş 38 daha ne beklicem
Benimde kilom var ondan mı bilmiyorum ama ilaç kullanınca düşmüş hemenBenimkide 35.87 yaşım 26 kilodan dedi doktor ama veremiyorum da 10 kilo verirsem rahatlarmışım
Bana ilaç felanda vermedi yumurta çatlatma tedavisi için hormon bakılmıştıBenimde kilom var ondan mı bilmiyorum ama ilaç kullanınca düşmüş hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?