- Konu Sahibi Hamilelikicin
Yok canm adetim üçüncü günü tekrar gidip hormon testi için kan verecem sen ne yaptın canm ilaçlar işe yaradı mıAnladım canım peki ilaç falan verdi mi sana doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm adetim üçüncü günü tekrar gidip hormon testi için kan verecem sen ne yaptın canm ilaçlar işe yaradı mıAnladım canım peki ilaç falan verdi mi sana doktor
Bilmiyorum işe yaradı mı canim bana da adetin üçüncü günü gel dedi yumurta takibi yapacağı için ilaç verir büyük ihtimalYok canm adetim üçüncü günü tekrar gidip hormon testi için kan verecem sen ne yaptın canm ilaçlar işe yaradı mı
Bende adetin üçüncü günü gidecem tekrar hormon testi verecem adetlerimde çok düzensiz oldu iki aydır çok geç oluyorumBilmiyorum işe yaradı mı canim bana da adetin üçüncü günü gel dedi yumurta takibi yapacağı için ilaç verir büyük ihtimal
Merhaba benim prolaktinim 9,76 doktor yüksek deyip dostinex yazdı. Sizin doktor da 14 civarı normal demiş valla hangi doktorun dediği doğru kafam karıştıMerhaba. Diğer hormonlarınıza baktırdınız mı acaba tsh fsh lh gibi onlarda gebelik için önemli çünkü. Ben de dostineks kullanıyorum 22 prolaktin im doktorum 14 civarı olması gerektiğini söylemişti.
Canim 9 yüksek değil diye biliyorum nasıl ilaç vermiş anlamadimMerhaba benim prolaktinim 9,76 doktor yüksek deyip dostinex yazdı. Sizin doktor da 14 civarı normal demiş valla hangi doktorun dediği doğru kafam karıştı
benim 69 cikti ilac vermedi 138 olunca verdi 4 haftada 0.7 ye düştüCanim 9 yüksek değil diye biliyorum nasıl ilaç vermiş anlamadim
Benimde 37 çıktı ilaçla iki haftada 3 e düştübenim 69 cikti ilac vermedi 138 olunca verdi 4 haftada 0.7 ye düştü
Sizin değeriniz yüksek gibi gelmedi bana ama bilemedimMerhaba benim prolaktinim 9,76 doktor yüksek deyip dostinex yazdı. Sizin doktor da 14 civarı normal demiş valla hangi doktorun dediği doğru kafam karıştı
Merhaba benim prolaktinim 9,76 doktor yüksek deyip dostinex yazdı. Sizin doktor da 14 civarı normal demiş valla hangi doktorun dediği doğru kafam karıştı
Benim de prolaktinim 27 oldu c life kullanmaya başladım kullanan herkesin prolaktin düşmüş içeriği de güzel inşallah bana da yararı olmustur isterseniz siz de kullanınMerhaba kizlar ben bu siteye yeni kayıt oldum çünkü birilerinden fikir almaya çok ihtiyacım var 7 aydır evliyim korunmadigimiz halde hamile kalmadım bu ay reglimin 3.gunu hastaneye gittim ultrasonda anormal bişey görünmedi hormon tahlilinde prolaktin 37 yüksek olduğunu söyleyip dostinex yazdi bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz
Prolaktin ilaçla düştü hemen cnm hsg çekildim yumurta takibi yaptık olmadı oluruna bıraktım artikBenim de prolaktinim 27 oldu c life kullanmaya başladım kullanan herkesin prolaktin düşmüş içeriği de güzel inşallah bana da yararı olmustur isterseniz siz de kullanın
Ben de oluruna bıraktım artık denemediğim yöntem kalmadı düşündükçe hormonlarım yükseliyor bir de onlarla uğraşıyorum. Etraf baskısı çok fazla evlendikten 1 ay sonra sormaya başlıyorlar çocuk var mı diye artık kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum ben kimseye sormam bunu ama insanlar çok dengesiz. Allah gönlümüze göre versin inşallah ne diyeyimProlaktin ilaçla düştü hemen cnm hsg çekildim yumurta takibi yaptık olmadı oluruna bıraktım artik
Üzülme canım zaten etraf stres yaptırıyor habire soruyorlar 9 aydır evliyim sanki 9 sene gibi hissediyorum sen kaç aydır deniyosun tedavi gördün müBen de oluruna bıraktım artık denemediğim yöntem kalmadı düşündükçe hormonlarım yükseliyor bir de onlarla uğraşıyorum. Etraf baskısı çok fazla evlendikten 1 ay sonra sormaya başlıyorlar çocuk var mı diye artık kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum ben kimseye sormam bunu ama insanlar çok dengesiz. Allah gönlümüze göre versin inşallah ne diyeyim
2 senedir evliyiz ilk başta stresim yoktu baktım etraf soruyor Allah Allah dedim hemen yapmak gerek demekki dedim baktım olmuyor doktora gittim bende çikolata kisti çıktı ameliyat ol a dedi doktorlar son gittiğim doktor eşin de ürolojiye gitsin dedi onda sorun olmayacağını düşündüm. Asıl sorun ondaymıs benim kistim küçülüp yumurta üretmeye başlayınca baktık hala olmuyor onu sperm testine ikna ettim sonuç 12 milyon. Bir şeyler denedik aklımızca olmadı, doktora gittik varikosel var hemen ameliyat olmalı dedi. Ben ne yaptım bu halde iken tüp bebeğe gittim ve sonuç elbette bu spermlerle başarısız transfer bile olmadı. Sonrasında Saraçoğlu bitkileri ve Ertan Cevizci’nin tedavi yöntemini denemeye karar verdik 1 aydır deniyoruz. Ben de bu arada c life kullanıyorum prolaktin düşsün diye. Ay kusura bakma çok uzun yazdım derdimi çevreme anlatamıyorum yorumları son derece kırıcı ve üzücü oluyor. Bizi bizden başka kimse anlamıyor ne yazıkkiÜzülme canım zaten etraf stres yaptırıyor habire soruyorlar 9 aydır evliyim sanki 9 sene gibi hissediyorum sen kaç aydır deniyosun tedavi gördün mü
Ben de denedim bunu ama benimkisi yükseldi neden oldu anlamadım FSH düştü ama prolaktinimi yükselttiBen prolaktinimi sabah akşam aslan pençesi çayı içerek düşürdüm. O ay da hamile kalmıştım.
Canim eşin ameliyat olsaydı keşke sorunuzuz belli cozumunuz belli en azından gerçekten kimse kimseyi anlamıyor ancak soruyorlar yokmu bişey diye en iyisi takmamak düşünmemek2 senedir evliyiz ilk başta stresim yoktu baktım etraf soruyor Allah Allah dedim hemen yapmak gerek demekki dedim baktım olmuyor doktora gittim bende çikolata kisti çıktı ameliyat ol a dedi doktorlar son gittiğim doktor eşin de ürolojiye gitsin dedi onda sorun olmayacağını düşündüm. Asıl sorun ondaymıs benim kistim küçülüp yumurta üretmeye başlayınca baktık hala olmuyor onu sperm testine ikna ettim sonuç 12 milyon. Bir şeyler denedik aklımızca olmadı, doktora gittik varikosel var hemen ameliyat olmalı dedi. Ben ne yaptım bu halde iken tüp bebeğe gittim ve sonuç elbette bu spermlerle başarısız transfer bile olmadı. Sonrasında Saraçoğlu bitkileri ve Ertan Cevizci’nin tedavi yöntemini denemeye karar verdik 1 aydır deniyoruz. Ben de bu arada c life kullanıyorum prolaktin düşsün diye. Ay kusura bakma çok uzun yazdım derdimi çevreme anlatamıyorum yorumları son derece kırıcı ve üzücü oluyor. Bizi bizden başka kimse anlamıyor ne yazıkki
Oldu oldu canım gecen eylülde tedavi için de söylediklerimi uyguluyoruz şimdiCanim eşin ameliyat olsaydı keşke sorunuzuz belli cozumunuz belli en azından gerçekten kimse kimseyi anlamıyor ancak soruyorlar yokmu bişey diye en iyisi takmamak düşünmemek
Anladım canım en kısa zamanda olur inşallahOldu oldu canım gecen eylülde tedavi için de söylediklerimi uyguluyoruz şimdi
Aminnn isteyen herkes içinAnladım canım en kısa zamanda olur inşallah