- Konu Sahibi Hamilelikicin
-
Canım dostinexsi Ocak ayında kullanmıştım testere dişli ve karabaş otu çayınıda bayramda kullanmaya başladım geçen ay adettim pek gelmedi dr bana adet söktürücü verdi kontorol hapı onu kullanmadım çayları kullandım bata iki gün var görecez bakalım nasıl olacak diyeyanında aslan pencesi cayida ictinizmi veya bu şekilde hem ilac ve çay kullanan varmi
Bu dostinex bende halsizlik ve baş ağrısı yapıyor sizdede varmi yan etkisiCanım dostinexsi Ocak ayında kullanmıştım testere dişli ve karabaş otu çayınıda bayramda kullanmaya başladım geçen ay adettim pek gelmedi dr bana adet söktürücü verdi kontorol hapı onu kullanmadım çayları kullandım bata iki gün var görecez bakalım nasıl olacak diye
Canim valla Türkçe yazmiyo ben bişey anlamadımEki Görüntüle 2861182 eşim bugün sperm testi verdi e nabızdan sonuca baktım ama bişey anlamadım anlayan varsa bakabilir mi
Yapar evet bulantıda yapabilir zaten sürekli uyku modunda oluyorsunuz.Bu dostinex bende halsizlik ve baş ağrısı yapıyor sizdede varmi yan etkisi
Uyarı işaretleri var ya sorun olabilirEki Görüntüle 2861182 eşim bugün sperm testi verdi e nabızdan sonuca baktım ama bişey anlamadım anlayan varsa bakabilir mi
Canim ben kullanırken hastanelik oldum baş ağrısından hatta beyin MRI çektirdim ama ilaç iyi geldi iki hafta kullandım değerim düştüBu dostinex bende halsizlik ve baş ağrısı yapıyor sizdede varmi yan etkisi
Canim ben kullanırken hastanelik oldum baş ağrısından hatta beyin MRI çektirdim ama ilaç iyi geldi iki hafta kullandım değerim düştü
ilacın illaki faydası var bencede garib şeyler oluyor sanki super moriolar calisiyor içimdeCanim ben kullanırken hastanelik oldum baş ağrısından hatta beyin MRI çektirdim ama ilaç iyi geldi iki hafta kullandım değerim düştü
Evet canim öyle oluyoilacın illaki faydası var bencede garib şeyler oluyor sanki super moriolar calisiyor içimde
hsg çekilmeden önce hemşire veya doktoruna bahsetmende fayda varKizlar ben hsg den önce gebelik testi yapmıştım ne olur ne olmaz diye sonradan silik çizgi gördüm eğer öyle bişey varsa zararı olur mu
Hiç anlamam ki canim ama normal sankiKızlar AMH değeri kaç olmalı 6.53 iyi mi yüksek mi
Doktora göstermedim canm ama bazı sayfalarda pco olanların yüksek diyorlar bilemedim sen ne yaptın canm rahim film sonucun çıktı mıHiç anlamam ki canim ama normal sanki
Evet sonucum iyi çıktı çok şükür doktor bu ay korun adet olunca gel yumurta takibi yapicam dedi ama ben korunmuyorum inşallah bu ay olurDoktora göstermedim canm ama bazı sayfalarda pco olanların yüksek diyorlar bilemedim sen ne yaptın canm rahim film sonucun çıktı mı
İnşallah canm ovülasyon testi kullanıyor musun yumurtlamayı öğrenmek içinEvet sonucum iyi çıktı çok şükür doktor bu ay korun adet olunca gel yumurta takibi yapicam dedi ama ben korunmuyorum inşallah bu ay olur
Yok sadece geçen ay kullandım uygulamayla aynı gün oldu o yüzden bu ay kullanmıyorum canim bide doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz ben ve eşim o kadarİnşallah canm ovülasyon testi kullanıyor musun yumurtlamayı öğrenmek için
Canim o macunu kullandın mi faydası oldu muİnşallah sizinkide düşer üzülmeyin clife macun varmış onu internetten istedim etkisini görenler var instigramdan bak canm belki bizde etkisini görürüz
Adetten sonra istemiştim yumurtlama sonrası kullanılmıyor kaç gün tek kullandım adet günü tekrar kullanmaya başlayacam kaç gün önce tekrar hastaneye gittim pco olduğumu söyledi doktorİnşallah canm ovülasyon testi kullanıyor musun yumurtlamayı öğrenmek için
Anladım canım peki ilaç falan verdi mi sana doktorAdetten sonra istemiştim yumurtlama sonrası kullanılmıyor kaç gün tek kullandım adet günü tekrar kullanmaya başlayacam kaç gün önce tekrar hastaneye gittim pco olduğumu söyledi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?