Prolaktin yüksekliği

yanında aslan pencesi cayida ictinizmi veya bu şekilde hem ilac ve çay kullanan varmi
Canım dostinexsi Ocak ayında kullanmıştım testere dişli ve karabaş otu çayınıda bayramda kullanmaya başladım geçen ay adettim pek gelmedi dr bana adet söktürücü verdi kontorol hapı onu kullanmadım çayları kullandım bata iki gün var görecez bakalım nasıl olacak diye

Bu dostinex bende halsizlik ve baş ağrısı yapıyor sizdede varmi yan etkisi

Canim ben kullanırken hastanelik oldum baş ağrısından hatta beyin MRI çektirdim ama ilaç iyi geldi iki hafta kullandım değerim düştü

Canim ben kullanırken hastanelik oldum baş ağrısından hatta beyin MRI çektirdim ama ilaç iyi geldi iki hafta kullandım değerim düştü
ilacın illaki faydası var bencede garib şeyler oluyor sanki super moriolar calisiyor içimde

Kizlar ben hsg den önce gebelik testi yapmıştım ne olur ne olmaz diye sonradan silik çizgi gördüm eğer öyle bişey varsa zararı olur mu

Doktora göstermedim canm ama bazı sayfalarda pco olanların yüksek diyorlar bilemedim sen ne yaptın canm rahim film sonucun çıktı mı
Evet sonucum iyi çıktı çok şükür doktor bu ay korun adet olunca gel yumurta takibi yapicam dedi ama ben korunmuyorum inşallah bu ay olur

İnşallah canm ovülasyon testi kullanıyor musun yumurtlamayı öğrenmek için
Adetten sonra istemiştim yumurtlama sonrası kullanılmıyor kaç gün tek kullandım adet günü tekrar kullanmaya başlayacam kaç gün önce tekrar hastaneye gittim pco olduğumu söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…