- 5 Mayıs 2021
- 164
- 50
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hamilelikicin
Anladım canım tedavi görünce hamile kaldın mı pekiBana ilaç felanda vermedi yumurta çatlatma tedavisi için hormon bakılmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım tedavi görünce hamile kaldın mı pekiBana ilaç felanda vermedi yumurta çatlatma tedavisi için hormon bakılmıştı
Yok canım ilk ay olmadı zaten 6 ay demişti doktorum bu ayda ben kendim gitmedim adet olursam gidecem aşılamada olacak bu seferAnladım canım tedavi görünce hamile kaldın mı peki
İnşallah olur en kısa zamandaYok canım ilk ay olmadı zaten 6 ay demişti doktorum bu ayda ben kendim gitmedim adet olursam gidecem aşılamada olacak bu sefer
Amin inşallah canımİnşallah olur en kısa zamanda
Bu ilaç hemen düşürüyormuş tekrar kullanmana gerek var mı doktor ne dediBen sabah tahlil yaptırdım prolaktin 3.38 çıktı galiba bu sefer çok düşmüş zararı varmıdır aceba
Ben kiloluda değilim yaşım 24 bi sorun yoksa neden gebe kalamıyorum nasipte şimdilik yokmuş demek kiBenimkide 35.87 yaşım 26 kilodan dedi doktor ama veremiyorum da 10 kilo verirsem rahatlarmışım
Doktorla tartıştım muaynemi iptal ettim geldim dalga geçer gibi bı sorunun yok değerlerin güzel 2 sene bekle sabret olmasa gel diyo dedim ben bilmiyor muyum evde oturup sabretmeyi bunu söylemen icin mi geliyorum o kadar para veriyorumBu ilaç hemen düşürüyormuş tekrar kullanmana gerek var mı doktor ne dedi
Doktorunu değiştir ben üç kez doktor değiştirdim yarın farklı bi doktora gidecemDoktorla tartıştım muaynemi iptal ettim geldim dalga geçer gibi bı sorunun yok değerlerin güzel 2 sene bekle sabret olmasa gel diyo dedim ben bilmiyor muyum evde oturup sabretmeyi bunu söylemen icin mi geliyorum o kadar para veriyorum
Eşimle konuşiyim bende başka doktora gidicem zaten gerçekten iyi olmak için doktora gidiyoruz insanı iyice strese sokup gonderiyorlarDoktorunu değiştir ben üç kez doktor değiştirdim yarın farklı bi doktora gidecem
İyice araştır hangisi iyiyse ona git özele kadın doğuma hiç gitmedim muayene tahlil fiyatları ne gittiğin zaman ne kadar ödüyorsun canmEşimle konuşiyim bende başka doktora gidicem zaten gerçekten iyi olmak için doktora gidiyoruz insanı iyice strese sokup gonderiyorlar
Muayene 100 lira tahlilleri tam bilmiyorum geçen ay 5 tane tahlil istemişti 150 tutmuştu galibaİyice araştır hangisi iyiyse ona git özele kadın doğuma hiç gitmedim muayene tahlil fiyatları ne gittiğin zaman ne kadar ödüyorsun canm
özele gitmeden once saglik ocağına bebek düşündüğünüzü soyle tahlilleri yapıyorlar o sonuçlarla özele gidinİyice araştır hangisi iyiyse ona git özele kadın doğuma hiç gitmedim muayene tahlil fiyatları ne gittiğin zaman ne kadar ödüyorsun canm
özele gitmeden once saglik ocağına bebek düşündüğünüzü soyle tahlilleri yapıyorlar o sonuçlarla özele gidin
benim gittiğim doktor bebek istiyor diye açmış muayeneyi özel sigortam karşılamadı
280 tl verdim ben hormon tahlili ve b12 tahlili icin
Bende başka özel hastaneye gittim mecburen
özele gitmeden once saglik ocağına bebek düşündüğünüzü soyle tahlilleri yapıyorlar o sonuçlarla özele gidin
benim gittiğim doktor bebek istiyor diye açmış muayeneyi özel sigortam karşılamadı
Doğum hastanesinde kan tahlili idrar hormon testi hepsini yaptırdım zaten canm ama pek ilgilenmiyorlar devamlı aynı doktora gitmeyi düşünüyorum o yüzden özele gidecemözele gitmeden once saglik ocağına bebek düşündüğünüzü soyle tahlilleri yapıyorlar o sonuçlarla özele gidin
Doktorunu değiştirdin değil mi ultrasonla mı bakıp rahmin ters dedi rahim filmi çektirdikten sonra gebelik oranı yükseliyormuş inşallah güzel haberlerini alırız ama neden korun dedi kiKizlar bugün başka doktora gittim rahmin ters dedi sorun olmazmış galiba bide rahim filmi istedi pazartesi günü cektiricem bu ay korunun dedi eğer temiz çıkarsa önümüzdeki ay yumurta takibi yapacakmış inşallah olur
Film çekilirken ki ışınlar zarar veriyormus dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum evet canim doktorumu değiştirdim çok iyi bı doktor bu seferki ultrasonla bakınca ters dedi daha önceki doktorlar hiç soylememisti bide bana ve eşime takviye ilaç verdi bunları kullanin dediDoktorunu değiştirdin değil mi ultrasonla mı bakıp rahmin ters dedi rahim filmi çektirdikten sonra gebelik oranı yükseliyormuş inşallah güzel haberlerini alırız ama neden korun dedi ki
İlacın adı ne canm banada vermişti 3 ay kullandım ama işe yaramadıFilm çekilirken ki ışınlar zarar veriyormus dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum evet canim doktorumu değiştirdim çok iyi bı doktor bu seferki ultrasonla bakınca ters dedi daha önceki doktorlar hiç soylememisti bide bana ve eşime takviye ilaç verdi bunları kullanin dedi
Pholicaps diye bı ilaç canim sende bundan mi kullandinİlacın adı ne canm banada vermişti 3 ay kullandım ama işe yaramadı
Yok canm benim folik asitti seninki farklı galibaPholicaps diye bı ilaç canim sende bundan mi kullandin
Canim doktor bana polikistik gibi gorunuyo dedi tahlillerde değerler normal ama muayene ederken söyledi bu ilaçta hem vitamin hem pko için kullaniliyo sanırım tam bilmiyorum ama iyi gelicek dediYok canm benim folik asitti seninki farklı galiba