Prolaktin yüksekliği

Canım regl oldun mu acaba ve ilaçları ne zamana kadar kullanacaksın doktor ilaçları kullanıp tekrar gelmeni istedi mi
2 günüm var daha olmadım ama test yaptım negatif çıktı olsaydı testte çıkardı herhalde evet canim regl olunca tekrar kan tahlili yaptiricam gel dedi doktor

2 günüm var daha olmadım ama test yaptım negatif çıktı olsaydı testte çıkardı herhalde evet canim regl olunca tekrar kan tahlili yaptiricam gel dedi doktor
İlaç kullanımından sonraki aylar hamilelik oluyormuş normalde stres yapma üzülme seninde adetlerin gecikiyor mu benim ilk kez 6 gün geciktikten sonra oldum prolaktin yüksekliğinden mi acaba

İlaç kullanımından sonraki aylar hamilelik oluyormuş normalde stres yapma üzülme seninde adetlerin gecikiyor mu benim ilk kez 6 gün geciktikten sonra oldum prolaktin yüksekliğinden mi acaba
Yok benim adetlerim hiç gecikmez olacagim günü bilirim sadece adetlerimde azalma olmuştu normalde 6 gün sürer ama 3. Gün azalıp bitiyodu gecikme de oluyormuş ama bildiğim kadarıyla büyük ihtimal o yüzden gecikmistir canim

merhaba bugun banada bu ilaçtan verdi 3 gün arayla mi kullandin benim 108 cikti beyin emarim da temiz cikti

merhaba bende dostinex ilaca bugun başladım yanında aslanpencesi çayı da kullandinizmi veya duydunuzmu

Benimde MR sonucum temiz çıktı tekrar kan verdim 13 çıktı çok şaşırdım nasıl bi anda böyle düştü acaba tekrar yükselir mi
İlaç hemen düşürüyomuş diye duydum şu an değerin çok iyi inşallah hemen hamile kalırsın canim ben bu ay daha tahlil yapmadım inşallah benimkide düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…