- Konu Sahibi Hamilelikicin
Bende biliyorum cok duydum, ama doktor gebelige engel degil dedi. Baska doktora randevu aldm cuma günü gidicem bakalım.Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum 25 üstü kalamıyoruz bende aynı durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende biliyorum cok duydum, ama doktor gebelige engel degil dedi. Baska doktora randevu aldm cuma günü gidicem bakalım.Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum 25 üstü kalamıyoruz bende aynı durumdayım
İnşalllah kısa zamanda düşer bitkisel olarak ben testere dişli Aslan pençesini kullandım yarın gideceğimBende biliyorum cok duydum, ama doktor gebelige engel degil dedi. Baska doktora randevu aldm cuma günü gidicem bakalım.
en kısa zamanda insallah. mesela doktor ilac verdi diyelim kac ay kullanıysn acaba, o kullandgn süre zarfında iliskiye giriyomusun yani devam ediyomusun bilgim yok bu konu hakknda. Yoksa aramı veriysnİnşalllah kısa zamanda düşer bitkisel olarak ben testere dişli Aslan pençesini kullandım yarın gideceğim
en kısa zamanda insallah. mesela doktor ilac verdi diyelim kac ay kullanıysn acaba, o kullandgn süre zarfında iliskiye giriyomusun yani devam ediyomusun bilgim yok bu konu hakknda. Yoksa aramı veriysn
Şöyle bana dostinex verdiğin de korunmalı ilişkiye gir dedi zaten içinde iki tane yarım yarım kullandığım bi ilaçtı düşük ihtimalin Yüksek olur dedi sonra endokrine gittim orası bana parledol verdi bunu gebeliğini fark edene kadar kullanabilirsin dedien kısa zamanda insallah. mesela doktor ilac verdi diyelim kac ay kullanıysn acaba, o kullandgn süre zarfında iliskiye giriyomusun yani devam ediyomusun bilgim yok bu konu hakknda. Yoksa aramı veriysn
Degisiyo demekki, anladm teskr ederim..Şöyle bana dostinex verdiğin de korunmalı ilişkiye gir dedi zaten içinde iki tane yarım yarım kullandığım bi ilaçtı düşük ihtimalin Yüksek olur dedi sonra endokrine gittim orası bana parledol verdi bunu gebeliğini fark edene kadar kullanabilirsin dedi
6 gün gecikme var demişsin canim test yaptın miBence ocak ayında doktora gitmistim, 34 ckmısti doktor gebelige engel degil dedi direk folik asit verdi. Diger hormonlarm icinde normal dedi. Bu ay gecikmem var 6 gün, cuma gününe randevu aldim birdaha gitmek istiyorum. Sizce bu yüzdenmi kalamıyrm gebe anlamadm yoksa baska biseymi var. Uuufff keşke çattt diye hamile kalsak
Yaptm sabah negatif6 gün gecikme var demişsin canim test yaptın mi
benimde 8. gün ve geldiYaptm sabah negatif
69 ciktiBu ay başladım canim haftada iki defa kullanıyorum. Senin değerin kaçtı ?
İnşallah düşer de hamile kalırsın canim en kısa zamanda69 cikti
En son ocak ayında gitmişsin galiba doktora tekrar gidip muayene ol istersen canim gecikmenin sebebi neymiş acebaYaptm sabah negatif
Evet en son ocakta gittim. Bu cumaya randevu aldm bakalm insallah kötü bisey yokturEn son ocak ayında gitmişsin galiba doktora tekrar gidip muayene ol istersen canim gecikmenin sebebi neymiş aceba
İnşallahEvet en son ocakta gittim. Bu cumaya randevu aldm bakalm insallah kötü bisey yoktur
Canim 48 çıkınca ilaç vermedi mi sana doktorBende 6 aydır evliyim eşimle bebek istiyoruz geçen ay hormon testi verdim prolaktin 48 çıktı tekrar kan istedi 56 çıktı ayın 13 de mr çektirdim sonucu bekliyorum doktor gebeliğe engel dedi İnşallah kısa zamanda kavuşurum bebeğime
Uykunu iyice al tekrar gel kan ver dedi üç gün sonra verdim daha yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi ordada MR çektirdim sonuca göre ilaç verecekmiş beklemedeyimCanim 48 çıkınca ilaç vermedi mi sana doktor
İnşallah bişey çıkmaz stres yapma bende geçen hafta mr çektirdim bişey çıkmadı çok şükür ilaç vermişti bir ay kullandım bakalım nolucakUykunu iyice al tekrar gel kan ver dedi üç gün sonra verdim daha yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi ordada MR çektirdim sonuca göre ilaç verecekmiş beklemedeyim
Hangi ilacı verdi sizin yüksekliği kaçtıİnşallah bişey çıkmaz stres yapma bende geçen hafta mr çektirdim bişey çıkmadı çok şükür ilaç vermişti bir ay kullandım bakalım nolucak
Benim 37 çıktı dostinex verdiHangi ilacı verdi sizin yüksekliği kaçtı