• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

İnşalllah kısa zamanda düşer bitkisel olarak ben testere dişli Aslan pençesini kullandım yarın gideceğim
en kısa zamanda insallah. 🙏 mesela doktor ilac verdi diyelim kac ay kullanıysn acaba, o kullandgn süre zarfında iliskiye giriyomusun yani devam ediyomusun bilgim yok bu konu hakknda. Yoksa aramı veriysn

en kısa zamanda insallah. 🙏 mesela doktor ilac verdi diyelim kac ay kullanıysn acaba, o kullandgn süre zarfında iliskiye giriyomusun yani devam ediyomusun bilgim yok bu konu hakknda. Yoksa aramı veriysn
Şöyle bana dostinex verdiğin de korunmalı ilişkiye gir dedi zaten içinde iki tane yarım yarım kullandığım bi ilaçtı düşük ihtimalin Yüksek olur dedi sonra endokrine gittim orası bana parledol verdi bunu gebeliğini fark edene kadar kullanabilirsin dedi

Şöyle bana dostinex verdiğin de korunmalı ilişkiye gir dedi zaten içinde iki tane yarım yarım kullandığım bi ilaçtı düşük ihtimalin Yüksek olur dedi sonra endokrine gittim orası bana parledol verdi bunu gebeliğini fark edene kadar kullanabilirsin dedi
Degisiyo demekki, anladm teskr ederim..

Bence ocak ayında doktora gitmistim, 34 ckmısti doktor gebelige engel degil dedi direk folik asit verdi. Diger hormonlarm icinde normal dedi. Bu ay gecikmem var 6 gün, cuma gününe randevu aldim birdaha gitmek istiyorum. Sizce bu yüzdenmi kalamıyrm gebe anlamadm 😏😏 yoksa baska biseymi var. Uuufff keşke çattt diye hamile kalsak😂😂😂
6 gün gecikme var demişsin canim test yaptın mi

Bende 6 aydır evliyim eşimle bebek istiyoruz geçen ay hormon testi verdim prolaktin 48 çıktı tekrar kan istedi 56 çıktı ayın 13 de mr çektirdim sonucu bekliyorum doktor gebeliğe engel dedi İnşallah kısa zamanda kavuşurum bebeğime 😓

Bende 6 aydır evliyim eşimle bebek istiyoruz geçen ay hormon testi verdim prolaktin 48 çıktı tekrar kan istedi 56 çıktı ayın 13 de mr çektirdim sonucu bekliyorum doktor gebeliğe engel dedi İnşallah kısa zamanda kavuşurum bebeğime 😓
Canim 48 çıkınca ilaç vermedi mi sana doktor

Uykunu iyice al tekrar gel kan ver dedi üç gün sonra verdim daha yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi ordada MR çektirdim sonuca göre ilaç verecekmiş beklemedeyim 🤷🏻‍♀️
İnşallah bişey çıkmaz stres yapma bende geçen hafta mr çektirdim bişey çıkmadı çok şükür ilaç vermişti bir ay kullandım bakalım nolucak

Back