Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam gebelik düşündüğüm zamanda prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendım hamılelığİNE engel olabilir dediler..1 kutu parlodel kullandım ertesi ay hamile kaldım.
merhaba bende prolaktin hastasıyım 3 yıldır dostinex kullanıyorum benim tümörüm 3mm yeni evlendim ve tabiki bebiş istiyorum... dr. ismini alabilirmiyim senden benim takibimi dahiliyeci yapıyordu ama şimdi değiştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler.....Kızlaaaar dert etmeyin ben hiperprolaktinemi hastasıyım hipofizbezimde selim tümör var, 5 mm kadar.
Benim prolaktin 110-150 civarındaydı.
Önce parlodel kullandım banamısın demedi, sonra dostinexe başladım oda 4 ayda anca düşürdü.Benimkisi dirençli çıktı zor düştü.Neyse düştükten sonraki ay hamile kaldım.3 aylık hamileyim.Fakat prolaktin ilacını hemen bıraktırmadı doktor 2,5 aya kadar kullandım.Eğer kullanmasaydım bebek tutunamaz demişti doktor.Prolaktin hamile kalınmasına engel bir hastalık değil, tedavisi var.İlacınızı alırsanız ve başka sorununuz yoksa hamile kalırsınız.
hekese merhaba
benim prl 254 yani bayağı yüksek mr çektirdim yarın alıcam soonuçları(mr dan bende korkuyordum ama korkulacak birşey yok). bende dostinex kullanıyorum. inş. herşey yolunda gider
allaha şüküler olsun birşey çıkmadı mrdan. dr'um geçen ay adet olabilmem için farlutal vermişti adet olamamıştım tekrar verdi ama içmeme fırsat olmadan kendiliğinden adet oldum sanırım dostinez fayda etmeye başladı. gerçekten zor bu prolaktin. hatta dr bile en inatçı hormon dedii. ilgine teşekkür ederim . umarım herkes biran önce sağlığına kavuşur sonrada :CüvCüv:ficil sonuclari yazmamissin mr nasil cikti ??
arkadaslar prolaktın ılacı kullanırken yanı dostınex veya baska bı ılac bu arada adet goruyomuydunuz ben dostınex kullanıyorum ıkı aydır hala adet gormedım eger aranızda boyle olan varsa bana yazarsa cok sevınırım