- 8 Ocak 2009
- 1.160
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.Bugün kan testi sonuçlarımı doktorumu arayıp öğrendim.prolaktin 112 çıktı.çok yüksek bir değer.Fakat progesterona göre yumurtlama olmuş dedi doktor.normalde o yükseklilkteki prolaktine yumurtlama gerçekleşmezmiş.Acaba hamilelik olup da yükselmiş olabilir mi?Reglime 6 gün var ve bende baş dönmeleri başladı.psikolojikmi bilmiyorum...bana bir yol gösterin lütfen...
benimde bunları okuyunca moralimm bozulduu ya evlii degilimimm ama ilerde elbet olacak...
adet düzensizliginden dolayı geçen doktora gitmiştim benimde prolaktin hormonum fazla çıktı 46...gözüm korktu valla yazılanlardan...
bendede prolaktin yüksek çıkmıştı dr. dostinex verdi ve geçti Ondan sonra farklı zamanlarda 2 tahlil yaptırdım herşey normal çıktı Ama hala gebe kalamadım ama nedeni farklı sperm sayısı düşüklüğü
Ve bu arada her ay düzenli adet olurdum bu sefer gecikti 39. günümde çok az ve kahverengi şeklinde geldi Önce ben hamileyim mi acaba diye ümitlendim ama hayal kırıklığı yaşamamak içinde test yapmadım zaten 39. günümdede böle oldu ve bu ilk defa başıma geldi Acaba kistmi var diye korkuyorum eyvahedigeldismile