merhaba kızlar.benimde prolaktinim yüksek.7 senelik evliyim.1,5 ay önce farkedildi yüksekliği.parlodel kullanıyorum.umarım düşmüştür.37 lerde benim degerim.ama prolaktin yüksekliğine baglı bi şikayetim yok benim.adet düzensizliği, gögüsten süt gelmesi vs.vs.vs. bunların hiçbiri yok.[/QUOTE
Selam Kızlar
Arkadaşım seninle aynı durumdayız benim adetimden 2, 3 gün önce belirti gelip daha sonra sökülüyordum ve 7 günde o sürüyordu Benim değerim 37 'di 3 ay dostinex kullandım tahlil yaptırdım 8,1 düşmüş doktorum devam dedi dostinex kullanmaya başladığımdan beri gögüs uçlarım çıktı ve artık adetim 3 veya 4 gün sürüyor doktorumun bana demesi her prolaktin yüksekliğinde süt gelecek diye birşey yok her süt geleninde prolaktini yüksek diye birşey yok ve %80 neden çıktığı tam olarak bilinmiyormuş ve benden doktorum emar istemedi vallah burda yazılanları okuyunca kafam karışıyor. Kimi 50 ye kadar normal bebek oluyor diyor kimi dostinex kullanırken çocuğu olmuyor, olanın düşüyor veya tam tersi hamile kalıp 2. 3. aya kadar devam edenler oluyor çocuk düşmesin diye pardon kimi dediği doğru anlamış değilim