Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karçiçeğiKızlaaaar dert etmeyin ben hiperprolaktinemi hastasıyım hipofizbezimde selim tümör var, 5 mm kadar.
Benim prolaktin 110-150 civarındaydı.
Önce parlodel kullandım banamısın demedi, sonra dostinexe başladım oda 4 ayda anca düşürdü.Benimkisi dirençli çıktı zor düştü.Neyse düştükten sonraki ay hamile kaldım.3 aylık hamileyim.Fakat prolaktin ilacını hemen bıraktırmadı doktor 2,5 aya kadar kullandım.Eğer kullanmasaydım bebek tutunamaz demişti doktor.Prolaktin hamile kalınmasına engel bir hastalık değil, tedavisi var.İlacınızı alırsanız ve başka sorununuz yoksa hamile kalırsınız.
karçiçeği
prolaktin hormon düzeyine adetli iken mi bakılıyor kaçıncı gün ne zaman.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
bir de belirtisi var mı prolaktin yüksekliğinin zor gebe kalmanın dışında.tedavisi ne
Benim sol göğsüm çok ağrıyordu acısından ağlıyordum, hiçbiryere değiremiyordum.Çok fenaydı yaa , bide ucu hep dışarıdaydı, sütyen giyemiyordum, bikini mayo bile giyemedim göğsümü kesip atasım geliyordu o kadar ağrıyordu, sırtıma koluma vurmuştu ağrısı...hep süt dolmuştu heralde 2 ay falan ağrıdı sonra ilacın dozunu arttırdıkda geçti...
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama bebiş olmadı prolaktinim yükseliyor ,düşüyor anlayamıyorum yani:sm_confused:..benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşların yazılarını bekliyorum.sevgileer