Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyin cerrahisine yönlendirme sebebi beyindeki hipofiz bezi prolaktin hormonu salgılıyor eğer o bezde bir adenom varsa bu hormonu daha fazla salgılıyor benimde mr çektirmemi istedi hipofiz bezine bakmak içinSelam kızlar.. Bir şey soracaktım. Prolaktin hormonum yüksek çıktı (37,2)
Doktorum beni beyin cerrahisine yönlendirdi. İnternette araştırdığımda da endokrinoloji bölümü yazıyor. Siz hangi bölüme gittiniz bu yüksekliğin tedavisi için?
Doktor değilde hormonları düze koyan bir bitki hayıt tohumu ve Aslan pençesi araştır kullan birçok kişiye şifa olmuş önce dua sonra şifasını allahtan beklemek lazım bende yeni başlıyorum inşallah banada şifa olurSELAM kızlar bende aranıza yeni katıldım.
ben 9 aylık evliyim.benimde adet düznsizliğim vardı hormon tahlili yaptırdım prolaktin 40 çıktı fsh 45 çıktı doktor yumurtan yok çocuğun olmaz dedi.çok üzülüyorum.eşimle de çocuk istiyorduk hiç korunmadık ama bişey yok zaten adet göremiyorum.çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum.iyi bir doktor bilen varmı henüz 32 yaşındayım teşekkürler
Doktor değilde hormonları düze koyan bir bitki hayır tohumu ve Aslan pençesi araştır kullan birçok kişiye şifa olmuş önce dua sonra şifasını allahtam beklemek lazım bende yeni başlıyorum inşallah banada şifa olur
Benim 38 çıktı dostınex 0.5 mg verdi içerisinde sadece 2 tablet var haftada bir kere kullan gel tekrar bakalım dedi size ilaç verilmedi miarkadaşlar bana yardım edin lütfen prolaktinim 39.75 cıktı hormon testinde selle mr istedi temiz cıktı şindi doktor endoknoroji diyo gıdebilirsin dedi. daha neler neler kaldıracak gücüm yok .prolaktini düşürecek ilac alsam kullansam zararı olurmu sizce.bide hayıt suyu ne kadar iii,prolaktini olan arkadaşlar stresım cok Allah rızası için bilgilendirin.