- 14 Ağustos 2024
- 67
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi ipek prenses
İşte en son değerim 122 ydi emarda sıkıntı çıkmadı ilacıda kesmiştik şuan 108Kaç ml canım ilaç küçültmüyor mu
İşte stresten bide tiroit ialcı içiyorum etkiliyor öyle inşAllah düşerNeyden kaynaklı yüksekmiş peki demedi mi doktor
Yaa nasıl oluyor burundan girip alinabiliyormus ben açıkçası o gücü kendimde bulamadigim için girmek istemedim uzun zamandır ama ilaçlarda mahvediyor insanıBende de adenom var emara giriyorum her yıl takipte
Büyük olunca burundan alıyorlarmış timör vs oluncaAnlamadım canim
Burundan derken
Bende emara girdim çokBilmiyorum hiç duymadım onu beyin MR çekildim ben
Dedilerki temizlenmiş dostinex içiyordum onu kestilerSonucu ne dedilercanim
Merhaba. Doğum yaptınız mı peki? Sorun hipofiz adenomundan mı kaynaklı?Merhaba . Benim 49 iken öğrendim yüksekliğini. Regl im düzenliydi yumurtlamam normaldi . Ama ısrarım sonucu doktorum ilaç verdi ve sıfıra düştü. Aradan 3 ay geçtikten donra tekrar ölçtüğümde 40 idi. Yani aslındw yine aralığın üzerine çıkmıştı. Doktor yumurtlamam normal olduğu için ilaç vermedi . 40 ile diğer ay hamile kaldım
Prolaktin vermiyor zararı. Hipofiz bezindeki adenomu küçültmek için ilacı bırakınca hamilrlikte büyür diyr deniyor sanırım. 5-7 mm idi adenomum. Dostinexi hamileliğimi öğrendiğim 2. Ayda bıraktım. 3 ay önce doğum yaptım. Gözde herhangi bir sorun olmadı. Sorun emzirme. Süt fazlalığı mastit yapıyor, tazyikli süt yüzünden emzirme zorluğu oluşuyor. Ve ilaç alamadığınız için azaltamıyorsunuz sütü.Arkadaşlar prolaktin değeri yüksek olup hamile kalan varmı ve hamilelikte göze zarar verdiğini duydum sizde öyle oldu mu lütfen aydınlatır mısınız??
Prolakton kaçtı sizinProlaktin vermiyor zararı. Hipofiz bezindeki adenomu küçültmek için ilacı bırakınca hamilrlikte büyür diyr deniyor sanırım. 5-7 mm idi adenomum. Dostinexi hamileliğimi öğrendiğim 2. Ayda bıraktım. 3 ay önce doğum yaptım. Gözde herhangi bir sorun olmadı. Sorun emzirme. Süt fazlalığı mastit yapıyor, tazyikli süt yüzünden emzirme zorluğu oluşuyor. Ve ilaç alamadığınız için azaltamıyorsunuz sütü.
104tü 21e düştü dostinexle bir senede.Prolakton kaçtı sizin
1 sene sonra mı hamile kaldınız104tü 21e düştü dostinexle bir senede.
Sizin adenomunuz var ve prolaktininiz yüksekse büyük ihtimalle siz de böyle çok süt derdiyle uğraşacaksınız.Kiminin sutu az olur kiminin fazla ne kadar sorunlar var çeşit çeşit
1 seneye yakındı. 9 ay gibi aklımda kalmış. Emin değilim tam süreden1 sene sonra mı hamile kaldınız